ALEGERI SUA 2020
Alegeri SUA 2020. Cum s-a descurcat Donald Trump cu 5 dosare-cheie din Orientul Mijlociu În cei patru ani de mandat, Trump și-a îndeplinit doar parțial obiectivele din Orientul Mijlociu, însă dincolo de acest lucru perioada a fost marcată de momente importante – bombardarea Siriei, uciderea liderului Statului Islamic, Abu Bakr al Baghdadi și a comandantului Forței Quds a Gărzilor Revoluționare iraniene, Qassem Soleimani, medierea păcii între Israel și Emiratele Arabe Unite și altele.
Alegeri SUA 2020: Record de voturi anticipate, mai ales din partea susținătorilor lui Biden Peste 22 de milioane de americani şi-au exprimat votul fie personal fie prin poştă, la alegerile prezidențiale de anul acesta, până vineri seara, scrie BBC News, preluat de Mediafax.
Biden: „Refuzul” lui Trump de a condamna pe cei care susțin supremația rasei albe este „uluitor” Candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, a caracterizat vineri ca ”uimitor” refuzul lui Donald Trump de a-i condamna pe cei care susțin supremația rasei albe, într-un discurs îndreptat împotriva președintelui SUA în statul cheie Michigan, potrivit AFP.
Alegeri SUA 2020 Trump, întrebat cine e mai faimos decât el: „Iisus Hristos” Președintele american Donald Trump a declarat în timpul unui miting electoral din Greenville, Carolina de Nord, că nu este cea mai faimoasă persoană din lume, fiind depășit ca notorietate de Iisus Hristos, relatează The Week.
Alegeri SUA 2020. Trump vs Biden și sistemul electoral: De ce vor fi aceste alegeri diferite și de ce acum NU vom cunoaște învingătorul chiar în seara de după închiderea urnelor Alegerile pentru președinția Statelor Unite care vor avea loc în 3 noiembrie vor fi mult diferite față de scrutinele din anii anteriori, iar câștigătorul alegerilor mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a întâmplat de cele mai multe ori până acum. De ce? Experții se așteaptă la o prezența mai ridicată față de acum patru ani, însă voturile de la distanță în acest an ar putea fi chiar și jumătate din total, iar numărarea lor ar putea dura considerabil mai mult. În plus, bătăliile în justiție și contestarea rezultatelor pe acest tip de vot ar putea împinge deznodământul luptei „Trump vs Biden” tocmai în luna decembrie.
Alegeri SUA 2020. Marile probleme din sistemul de vot american, prin vocea lui Leonardo DiCaprio (și a altor celebrități) După Al Doilea Război Mondial, Statele Unite ale Americii și-au asumat un rol neoficial: generatorul de democrații din întreaga lume. Dar ce se întâmplă când chiar americanii încep să-și piardă încrederea în corectitudinea sistemului de vot american? Adică exact în stâlpul de rezistență al democrației.
SONDAJ: Cu cine țineți în alegerile prezidențiale din SUA? Alegerile americane prezidențiale vor avea loc pe 3 noiembrie 2020. Cine ați vrea să conducă SUA pentru următorii patru ani: Joe Biden sau Donald Trump?
Alegeri SUA 2020. Românii ar trebui să țină cu Joe Biden sau cu Donald Trump? Ce au însemnat pentru România cei patru ani cu Donald Trump la Casa Albă și la ce ar trebui să ne așteptăm de la alegerile din SUA din 3 noiembrie 2020, plus alte întrebări, într-un interviu cu Antonia Colibășanu, analist geopolitic la Geopolitical Futures și lector universitar doctor la SNSPA.

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by