Alternative fără fum
Michael Franzon, Senior Global Scientific Advisor în cadrul PMI
Foto: Philip Morris România
Articol susținut de Philip Morris România

INTERVIU Michael Franzon, Senior Global Scientific Advisor: Derulăm studii ample și riguroase pentru a demonstra că trecerea la produsele fără fum prezintă mai puține riscuri pentru sănătate decât continuarea fumatului

de Narcis Anton Smile Media
Luni, 15 Nov 2021 Alternative fara fum
Într-un interviu acordat HotNews, Michael Franzon, Senior Global Scientific Advisor în cadrul Philip Morris International, ne-a explicat despre strategia PMI de reducere a riscurilor asociate fumatului, despre știința din spatele produselor care încălzesc tutunul sau despre realitatea din spatele studiilor făcute în zona produselor alternative la fumatul clasic.

Ce trebuie să știți despre ardere, fum și gudron
Foto: Philip Morris România
Articol susținut de Philip Morris România

Fumatul la control: ce trebuie să știți despre ardere, fum și gudron

de Smile Media
Vineri, 12 Nov 2021 Alternative fara fum
România are cel mai mare număr de fumători din Uniunea Europeană, raportat la populație, peste 5,5 milioane. În întreaga lume există peste 1 miliard de fumători, iar previziunile OMS arată că numărul acestora nu va scădea în următorii ani.
Arderea tutunului emite mii de compuși nocivi
Foto: Philip Morris România
Articol susținut de Philip Morris România

Fumatul - arderea tutunului este principala problemă

de Smile Media
Joi, 2 Sept 2021 Alternative fara fum
Fumatul nu este doar un obicei dăunător, este o problemă globală cu care se confruntă sute de milioane de oameni. În privința fumatului, la fel ca în cazul multor altor lucruri, informațiile trunchiate și miturile repetate s-au transformat în convingeri populare. S-a spus, de exemplu, că nicotina este principala vinovată de problemele de sănătate ale fumătorilor. În realitate, însă, aceasta este o afirmație incorectă: substanțele rezultate în urma arderii reprezintă cauza principală a bolilor asociate fumatului, nu nicotina.
Înțelegerea nicotinei
Foto: Philip Morris România
Articol susținut de Philip Morris România

Nicotina: înţelegerea rolului şi a impactului ei în legătură cu fumatul

de Smile Media
Miercuri, 4 Aug 2021 Alternative fara fum
Cauza majoră a problemelor de sănătate și a mortalității în rândul fumătorilor o reprezintă arderea țigărilor și substanțele produse în urma acesteia. Fumul rezultat în urma arderii țigărilor conține peste 6.000 de substanțe, dintre care 100 sunt legate de bolile asociate fumatului. Atunci când aprinde o țigară, creierul fumătorului caută nicotină, dar, prin arderea tutunului, fumătorul inhalează inevitabil și toate aceste substanțe nocive.

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by