SuperBrands
Ufuk Tandoğan
Foto: Garanti BBVA România
Articol recomandat de Superbrands

Viitorul sistemului bancar este acum - Interviu cu Ufuk Tandoğan - CEO Garanti BBVA România

de Smile Media
Miercuri, 19 Feb 2020 SuperBrands
Cum vedeți adoptarea de noi tehnonogii în sectorul bancar românesc? "Trebuie să privim în perspectivă pentru a răspunde în mod corespunzător la această întrebare. În doar câțiva ani, între 1990 și începutul anilor 2000, băncile românești au adoptat inovații globale, lansate în ultimii nu mai puțin de 50 de ani. ATM-ul, cardul și POS-ul, de exemplu, au apărut într-un interval de câțiva ani, nu zeci de ani, așa cum s-a întâmplat în țările dezvoltate. Ȋn România, primul card a fost emis în 1995, la 45 de ani după lansarea globală inițială. Același lucru s-a întâmplat și cu primul bancomat. Pentru băncile care activează pe piața din România, adopția acestor tehnologii într-o perioadă atât de scurtă de timp nu a fost o călătorie ușoară. Prin urmare, aș spune că băncile locale sunt acum la același nivel tehnologic cu cele occidentale".
Crama Jidvei
Foto: JIDVEI
Articol recomandat de Superbrands

JIDVEI - 20 de ani de tradiție și inovație în Podgoria Târnave

de Smile Media
Vineri, 14 Feb 2020 SuperBrands
2.500 de hectare de viţă-de-vie, 4 crame şi o capacitate de stocare de 35 de milioane de litri. Aşa arată, în cifre, scara la care se desfăşoară activitatea JIDVEI, cel mai mare producător de vinuri din România. O afacere începută de familia Necşulescu acum 20 de ani, care a marcat începutul viticulturii moderne în Podgoria Târnave.
Petromidia
Foto: Rompetrol
Articol recomandat de Superbrands

Benzinăria ca spaţiu de auto-exprimare, unul dintre modurile în care Rompetrol revoluţionează industria

de Smile Media
Vineri, 7 Feb 2020 SuperBrands
Rompetrol a fost întotdeauna un deschizător de drumuri, cu un pas înaintea contemporanilor, începând din 1974. De-a lungul timpului, Rompetrol a arătat consumatorilor viitorul, ceea ce înseamnă capitalism, performanţă, inovaţie. Un brand iubit de oameni pentru că au împărtăşit valorile Rompetrol, un brand onest, loial şi deschis pe care te poţi baza oricând, iar publicul simte acest lucru.
Cătălina Rousseau, președinte și CEO BDR Associates
Foto: BDR Associates
Articol webPR

Interviu Cătălina Rousseau, președinte și CEO BDR Associates: În situații de criză, lărgește orizonturi

de Smile Media
Miercuri, 29 Ian 2020 SuperBrands
"A fost o călătorie lungă, ghidată de principii și moralitate profesională în meserie: am pus în practică, în comunicarea strategică, cele mai înalte exigențe profesionale, am căutat mereu talente, cu care să construiesc o echipă puternică, a contat profesionalismul, dar a contat mult și caracterul fiecăruia. Am evoluat întotdeauna în mare respect pentru client. Performanța înseamnă fermitate, consecvență, severitate uneori, din partea liderului companiei, dar și atenție la atmosfera de lucru din agenție, la relația interumană, la sensibilități, la comunicarea internă", declară Cătălina Rousseau, președinte și CEO BDR Associates.
Amintiri de la Humanitas
Foto: Humanitas
Articol recomandat de Superbrands

Amintiri de la Humanitas

de Smile Media
Luni, 20 Ian 2020 SuperBrands
Înființată la 1 februarie 1990, Editura Humanitas aniversează anul acesta 30 de ani de prezență pe piața de carte și în societatea românească. Puteți citi mai jos în avanpremieră un fragment din volumul „Amintiri de la Humanitas”, scris de Gabriel Liiceanu cu ocazia acestei aniversări. Autori și membri ai redacției vor spune povestea editurii într-un volum separat. Ambele volume vor fi distribuite gratuit în librăriile din țară.
50 de ani de DHL
Foto: DHL
Articol recomandat de Superbrands

50 de ani de DHL - o jumătate de secol de logistică globală inovatoare/ Interviu cu John Pearson, CEO DHL Express

de Smile Media
Miercuri, 8 Ian 2020 SuperBrands
San Francisco, 1969 - la scurt timp după ce Neil Armstrong a aterizat pe lună, Adrian Dalsey, Larry Hillblom și Robert Lynn au avut ideea revoluționară de a transporta documentele de însoțire ale navelor de marfă în bagaje de mână la bordul aeronavelor. Aceasta a însemnat că vămuirea mărfii se putea face înainte de sosirea efectivă a navelor, reducând astfel exponențial timpul de așteptare în port. De asemenea, a marcat nașterea unei industrii complet noi - serviciul internațional de transport aerian - și începutul călătoriei inegalabile pentru DHL.
Superbrands
Foto: Superbrands
Articol recomandat de Superbrands

Superbrands introduce și în România noi categorii de premiere a performanței în branding, aplicate în diferite piețe europene sau globale/ Brandul Anului, una dintre noile categorii de premiere la Gala Superbrands, în 2020

de Smile Media
Luni, 23 Dec 2019 SuperBrands
Superbrands România, reprezentată pe piața locală de agenția de comunicare strategică BDR Associates, aduce, în premieră pentru piața locală, categorii noi de premiere, pentru brandurile cu performanțe excepționale în anul 2019, în cadrul celui de al 9-lea program Superbrands, aflat acum aproape de final. Criteriile de validare a statutului de Superbrand devin, începând cu această ediție, și categorii specifice pentru desemnarea Brandul Anului, precum și a celui mai bun brand la Categoria Încredere din partea consumatorilor, cel mai performant brand la categoria Dinamism și, respectiv, cel mai performant brand la categoria Leadership.
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Foto: Superbrands
Articol recomandat de Superbrands​

Branding de 5 stele

de Smile Media
Joi, 12 Dec 2019 SuperBrands
Unul dintre cei mai mari jucatori de pe piața hotelieră locală, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, își menține, la 19 ani de la deschidere, reputația de etalon al luxului modern în capitala plină de viață a României. Renumit pentru serviciile sale excepționale, varietatea de restaurante, lounge-uri și spațiul generos pentru organizarea de conferințe și evenimente private, hotelul este un cadru ideal, atât pentru oaspeții din zona business, cât și pentru călătoriile cu adevărat inspirate si de succes sau pentru petrecerea timpului alături de familie sau prieteni.
Gerovital
Foto: Gerovital
Articol recomandat de Superbrands

Gerovital, unul dintre cele mai iubite branduri românești

de Smile Media
Luni, 25 Nov 2019 SuperBrands
De peste jumătate de secol, Gerovital scrie povestea frumuseţii româneşti cu pasiune, dedicare şi grijă pentru consumatori. În acest timp a devenit cel mai puternic brand național de cosmetice, reconfirmând poziţia României pe harta mondială a excelenței în cosmetică.
Retete din inima Greciei
Foto: Superbrands
Articol recomandat de Superbrands

Produse în România, rețete din inima Greciei

de Smile Media
Marţi, 19 Nov 2019 SuperBrands
Pentru Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România și lider al pieței de sucuri proaspete, ultimii doi ani au fost un carusel de lansări, inovații de produs și introduceri de noi categorii pe piața locală. 2018 a fost un an care a adus multe schimbări în oferta Olympus: procentajul de grăsime a laptelui de consum a fost mărit cu 0.2 procente, iar în anul 2019 a fost introdusă gama Fresh Cheese, pentru care a fost deschisă și o nouă linie de producție.
Se intampla lucruri bune cand platesti cu Visa
Foto: Superbrands
Articol recomandat de Superbrands

Motive să plătești cu Visa

de Smile Media
Luni, 11 Nov 2019 SuperBrands
Cum ar fi dacă toate lucrurile din viață ar fi la fel de simple, rapide și sigure ca o plată cu Visa? Poate ar fi o lume ideală. Însă ideea de plată "ideală" este cât se poate de actuală și reală. Azi ne propunem să explorăm mai mult lumea plăților electronice alături de Visa.
Școala Altfel. Masa Altfel
Foto: Superbrands
Articol recomandat de Superbrands

Bonduelle Școala Altfel. Masa Altfel sau cum legumele devin cei mai buni prieteni ai copiilor

de Smile Media
Marţi, 5 Nov 2019 SuperBrands
Bonduelle este recunoscut la nivel mondial ca un brand ce-și propune nu doar să atingă noi standarde de excelență, ci să îmbunătățească semnificativ, prin produsele sale, calitatea vieții oamenilor. Acest lucru a fost confirmat și de studiul de piață realizat în 2019 de Ipsos Romania care plasează Bonduelle printre cele mai de incredere, dinamice branduri, în ultimele 5 ediții. Bonduelle a demonstrat că poate face dintr-un brand un Superbrand, dar și din mici eroi, o clasă de supereroi.
FAN Courier, desemnat Superbrand
Foto: FAN Courier
Articol recomandat de Superbrands

FAN Courier, desemnat a doua oară Superbrand

de Smile Media
Marţi, 8 Oct 2019 SuperBrands
FAN Courier, liderul pieței locale de curierat este prima companie din România care se plasează pentru a doua oară pe cea mai înaltă poziție în cadrul Programului Superbrands, într-o competiție la care au participat peste 1560 de firme locale din 59 de industrii. Prima nominalizare și primul titlu în această competiție, parte a unui proiect internațional cu o istorie de aproape un sfert de secol, lansat în Marea Britanie și la care au participat până acum peste 20.000 de companii a fost acordat companiei de curierat în urmă cu doi ani.
Superbrands 2019
Foto: Superbrands
Articol recomandat de Superbrands

Două branduri românești, lideri ai programului Superbrands România, în 2019 - 49% din brandurile declarate Superbrands provin din industria FMCG

de Smile Media
Vineri, 24 Mai 2019 SuperBrands
BDR Associates anunță primele rezultate ale programului Superbrands România, ediția 2019, după jurizarea asigurată de 27 de experți din domenii reprezentative și respectiv cercetarea de piață derulată în parteneriat cu Ipsos, care au fost finalizate recent. Analiza rezultatelor jurizării și cercetării de piață arată că 49% din brandurile declarate eligibile pentru statutul Superbrands în România provin din industria bunurilor de larg consum (FMCG), evidențiindu-se următoarele categorii: produse de îngrijire personală; dulciuri și gustări; lapte, produse lactate și înghețată; produse de îngrijire a locuinței și bere. Industria serviciilor reprezintă 13%, iar retailul non-food, 11% din total.
Cookbook
Foto: BDR Associates
Articol recomandat de BDR Associates, Strategic Communication Group

Un dar pentru România: cartea "Sărbătorind Mâncarea în jurul lumii", proiect semnat de soțiile șefilor unor misiuni diplomatice la București

de Smile Media
Miercuri, 7 Nov 2018 SuperBrands
Gastronomiile lumii au fost reunite într-o carte cu rețete culinare originale, dedicată publicului din România, sub titlul "Celebrating Food Around the World” / “Sărbătorind Mâncarea în jurul lumii". Semnată de către Soțiile Șefilor de Misiuni la București (SPOHOM), cartea este editată în format bilingv, română și engleză. Ea prezintă rețete tradiționale si ușor de preparat, provenind din 26 de țări de pe șase continente, de la antreuri la feluri principale, garnituri și deserturi, cu ingrediente existente în plan local.
VISA
Foto: VISA
Material sustinut de Superbrands

Oriunde vrei sa fii, ai toate motivele sa platesti cu Visa

de Smile Media
Vineri, 16 Mar 2018 SuperBrands
Ca orice companie de succes, Visa a pornit de la o viziune simpla si clara: “Cum ar fi daca banii ar deveni in totalitate elemente electronice? Ar deveni doar energie care strabate lumea cu viteza luminii, pe care oricine ar putea-o folosi oricand si oriunde, indiferent de locul in care s-ar afla.” – Dee Hock, Fondator si Presedinte Emerit al Visa Inc.
Suntem cu totii diferiti
Foto: Mobexpert
Material sustinut de Superbrands

Povestea Mobexpert e povestea a milioane de oameni

de Smile Media
Miercuri, 7 Mar 2018 SuperBrands
Povestea Mobexpert a inceput in 1993, intr-un magazin de numai 100 de metri patrati din Bucuresti, inchiriat in Unirea. Dan Sucu isi aminteste ca, atunci cand a fondat compania, era "convins ca pot face lucrurile mai bine si ca respectul fata de client si fata de meserie ma vor ajuta sa construiesc o afacere solida". Astazi, Mobexpert este un grup integrat, ce aduce la un loc creativitatea si productia romaneasca, cea mai importanta retea de retail de mobilier si decoratiuni din Romania si o infrastructura globala de peste 400 de furnizori de pe intreaga planeta.
Catalina Rousseau
Foto: BDR Associates
Material sustinut de Superbrands

Catalina Rousseau: Brandurile, oriunde in lume, reflecta puterea unei piete si calitatea vietii oamenilor

de Smile Media
Joi, 22 Feb 2018 SuperBrands
Catalina Rousseau, President & CEO BDR Associates si Country Manager, Superbrands Romania, discuta intr-un interviu acordat HotNews, despre inceputurile Superbrands in Romania, metodologia prin care un brand este distins cu acest statut si care sunt responsabilitatile pe care le are un Superbrand.
Logo JA Romania
Foto: Junior Achievement
Material sustinut de Superbrands

Junior Achievement a atras din business peste 35 de milioane de euro pentru scolile din Romania

de Smile Media
Marţi, 30 Ian 2018 SuperBrands
Fondata in 1993, Junior Achievement (JA) Romania, membra JA Worldwide si JA Europe, este cea mai mare si mai dinamica organizatie de educatie antreprenoriala, financiara si de orientare profesionala din Romania. JA implementeaza gratuit in scolile din Romania programe internationale, care aduc in educatia formala metode learning by doing, oferind an de an elevilor experiente reale din mediul economic, pentru toate categoriile de varsta, de la invatamantul primar pana la cel universitar.
AmCham
Foto: AmCham
Articol sustinut de Superbrands

AmCham  - 25 de ani de impact in Romania, prin sustinerea consultarii intre mediul public si privat, pentru dezvoltarea Romaniei

de HotNews.ro
Miercuri, 17 Ian 2018 SuperBrands
Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) este de 25 de ani intre cele mai reprezentative asociatii ale comunitatii de afaceri din Romania, fiind recunoscuta drept un promotor al dialogului public-privat pe teme ce privesc mediul de afaceri, politicile publice cu impact asupra economiei, competitivitatea Romaniei sau dinamica relatiilor comerciale intre SUA si Romania.

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by