​​Vaillant dezvoltă soluții economice pentru încălzire, ventilație și producția de apă caldă menajeră, ecologice și eficiente din punct de vedere energetic. Confortul constă astazi in utilizarea optimă a combustibililor fosili și a energiei din surse regenerabile, in controlul inteligent al sistemului de încălzire prin intermediul aplicațiilor mobile - cu promisiunea calității unui brand tradițional german.

Vaillant dezvoltă soluții economice pentru încălzire, ventilație și producția de apă caldă menajeră, ecologice și eficiente din punct de vedere energetic​Foto: Vaillant

Mai multă sustenabilitate, mai puține emisii

Aproximativ 40% din toate emisiile de CO2 sunt reprezentate de producţia de încălzire și apă caldă. Cu o pompă de căldură, emisiile de CO2 sunt reduse cu aproximativ 30% în comparație cu o centrală în condensare pe gaz. Deoarece multă energie electrică provine din surse regenerabile, pompa de căldură devine singurul sistem de încălzire prietenos cu mediul. Tehnologia inteligentă a pompelor de căldură de la Vaillant permite utilizarea în mod optim a energiei regenerabile. Aceasta nu numai că economisește costuri energetice, dar înseamnă și că vă puteți bucura cel mai înalt nivel de confort atunci când vine vorba de încălzire și producerea apei calde menajere.

Indiferent dacă optați pentru sol, aer sau apă subterană ca sursă de căldură, Vaillant oferă toate posibilitățile pentru a crea un sistem de încălzire care să răspundă nevoilor dumneavoastră individuale. Desigur, vă puteți extinde încălzirea și flexibil, de exemplu, cu ventilație sau sistem solar.

Avantajele pompelor de căldură Vaillant:

- Consum redus de energie datorită pompei de înaltă eficiență

- Confort vara datorită funcției de răcire activă

- Reducerea emisiilor de CO2

- Pot fi folosite aproape oriunde.

Indiferent dacă vorbim de construcții noi, modernizări sau parte a unui sistem hibrid, pentru case unifamiliale cu spațiu redus în încăperea de instalare, pompa de căldură aer-apă aroTHERM split este alegerea perfectă. Are nevoie de puțin spațiu, oferă confort în utilizare și un raport excelent calitate - preț.

Încălzire, răcire și producție de apă caldă

Cu aroTHERM, vă puteți încălzi casa în timpul iernii, răci în timpul verii și produce apă caldă menajeră. Puterea de încălzire este întotdeauna adaptată la necesarul efectiv - deci dumneavoastră nu risipiți energie inutilă, iar căldura și apa caldă sunt încă disponibile la cerere. Datorită funcției integrate de răcire, puteți beneficia de pompele de căldură aer - apă inclusiv în timpul sezonului cald. Proiectarea corespunzătoare a sistemului dumneavoastră va crește eficiența și vă va aduce beneficiul unei temperaturi confortabile în casă.

Economie de spațiu

Întregul sistem de pompă de căldură se află în unitatea exterioară compactă. Pentru economie de spațiu, unitatea de interior uniTOWER este alegerea perfectă. Cu dimensiunile unui frigider, uniTOWER oferă apă caldă pentru minim 4 persoane datorită boilerului de 190 l integrat.

​Articol recomandat de Superbrands