BMI Bramac a fost desemnat pentru prima dată brand cu statut de Superbrand, în România, în 2021. Performanța companiei a fost evaluată în cadrul unui amplu proces de evaluare, în care au fost luate în considerare criterii precum reputație, încredere, calitate și diferențiere în piață.

BMI Bramac desemnat pentru prima dată Superbrand în RomâniaFoto: BMI Bramac

Pentru BMI Bramac, soluțiile pentru sistemele de acoperiș presupun o continuă preocupare, cercetare și inovație la nivelul solicitărilor și cerințelor acestui segment. Un acoperiș Bramac este unul funcțional, deoarece punem accent pe calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim.

Povestea Bramac Sisteme de Învelitori începe în 16 august 1995, prin înființarea unei reprezentanțe de vânzări la Brașov. În 2004, sediul companiei se mută la Sibiu, odată cu deschiderea primei linii de producție de țiglă din beton.

Anii care au urmat s-au conturat într-o poveste de succes, în care tradiția și inovația au devenit sinonime cu brandul Bramac.

Eforturile de cercetare şi dezvoltare depuse de specialiştii din laboratoarele Bramac au avut un impact semnificativ pe piaţa sistemelor de acoperișuri, astfel, Bramac a devenit lider pe acest segment de piață.

Bramac nu oferă doar un acoperiș, ci oferă o soluție completă pentru acoperișurile românilor.

Toate soluțiile pentru acoperiș sunt proiectate și testate pentru a funcționa perfect împreună. Acest lucru permite integrarea perfectă a celor 9 modele de țiglă Bramac cu cele peste 50 de piese de legătură și accesorii, precum și cu tehnologiile solare și izolația de înaltă performanță.

Scurt istoric

  • 2011: În urma aprobării acordate de Autoritățile de Concurență, Grupul Braas Monier preia partea de 50% a acțiunilor Wienerberger AG și astfel devine 100% proprietar al companiei Bramac.
  • 2013: Începând cu luna mai a anului 2013, din dorința de a oferi clienților soluții complete pentru acoperișuri, compania Bramac România începe să comercializeze sisteme de coșuri de fum profesionale SCHIEDEL.
  • 2016: În luna noiembrie, Bramac finalizează procedurile de preluare a fabricii de țiglă din beton Elpreco din Craiova, dispunând astfel de două linii de producție.
  • 2017: Bramac România devine parte integrantă a BMI Group, cel mai mare producător de sisteme de acoperișuri plane și înclinate din Europa. BMI Group face parte din marea familie Standard Industries, ce include și GAF, lider în producerea de sisteme de învelitori și a soluțiilor pentru hidroizolație din America de Nord.

Valorile noastre

Calitate

Calitatea produselor și serviciilor noastre reprezintă prioritatea noastră - împlinim așteptări mari și garantăm pentru aceasta cu numele nostru!

Protecție și Siguranță

Întreaga noastră ofertă constituie protecție și siguranță pentru clienții noștri. Vă puteți baza întru totul pe noi - și pe bună dreptate, pentru că ați luat cea mai bună decizie alegând soluția BMI Bramac

Funcționalitate și estetică

Pentru BMI Bramac funcționalitatea nu exclude esteticul, ci îl completează!

Soluții inovatoare

Un principiu vital este dezvoltarea soluțiilor inovatoare - doar așa putem împlini acum și în viitor așteptările clienților noștri.

Creșterea valorii

Soluțiile noastre de învelitori rezultă în creșterea valorii imobilului și îmbunătățesc nivelul de viață al persoanelor care îl locuiesc.

BMI Bramac - mai mult decat un acoperiș

Independența energetică este un subiect tot mai mult dezbătut, iar BMI Bramac vine în întâmpinarea cerințelor pieței cu soluții eficiente din punct de vedere energetic.

Sistemele BMI Bramac Solar și Fotovoltaic cuprind produse de înaltă calitate ce se integrează perfect în suprafața acoperișului, utilizând eficient energia solară. Acestea beneficiază de 15 ani garanție și un randament crescut.

În ceea ce privește funcționarea acestora, panourile solare absorb radiațiile solare, transformându-le într-o sursă inepuizabilă de energie. Astfel, beneficiezi de energia soarelui pentru apa caldă sau aportul termic pentru locuință, ca mijloc gratuit și ecologic. În plus, nu trebuie să te îngrijorezi de vremea innorata, fiindcă panourile solare funcționează chiar și atunci, prin captarea radiatiei difuze.

Anul 2021 a reprezentat o perioadă de transformări pentru BMI România. Având în vedere cererea crescută pentru soluții care să ofere independență energetică (panouri fotovoltaice), în cadrul companiei BMI România a fost înființat un departament care oferă consultanță tuturor celor interesați de panouri solare fotovoltaice și termice.

​Articol recomandat de Superbrands