Viceamiralul Henrique Gouveia e Melo
Foto: Hotnews

​​VIDEO. Viceamiralul care a vaccinat în 7 luni aproape toată populația Portugaliei, interviu exclusiv pentru HotNews.ro: „Câți oameni mai trebuie să moară ca să înțelegeți că sunteți într-un război?”

de Gabriel Bejan HotNews.ro
Într-un interviu pentru HotNews.ro, coordonatorul campaniei de vaccinare din Portugalia, una dintre cele mai eficiente din lume, a explicat în detaliu ce anume a făcut la el în țară pentru a schimba situația dintr-una tragică într-una de succes. Viceamiralul Henrique Gouveia e Melo spune că a folosit mijloace militare și o retorică de război pentru a-i face pe portughezi să înțeleagă cu ce pericol mortal se confruntă. În ceea ce privește situația tragică din România, militarul întreabă retoric: „Câți oameni mai trebuie să moară ca să înțelegeți că sunteți într-un război?”
Uniunea Europeana
Foto: geograph.org.uk

Consiliul UE a evaluat pozitiv PNRR-ul României

de S.J. HotNews.ro
Consiliul Uniunii Europene a anunțat joi că a evaluat pozitiv Planul Național de Redresare și Reziliență al României.
vaccinarea anti-COVID
Foto: comitetul de coordonare a vaccinarii

Coronavirus în România Peste 13000 de noi cazuri de români infectați în 24 de ore / 415 decese

de DP HotNews.ro
Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 28 octombrie 2021, ora 10.00, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 13.197 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 415 decese dintre care 2 anterioare. Bilanțul complet va fi publicat la ora 13.00.
A venit apa calda dar e rece
Foto: Hotnews

Când vor reporni cele două CET-uri din nord-vestul Capitalei, iar cartierele Militari, Giulești, Crângași, Grivița, până la Piața Victoriei, vor avea apă și căldură în parametri normali? Explicațiile celor implicați

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Cartierele Giulești, Militari, Crângași, Grivița și bulevardul Ion Mihalache, cu zona adiacentă, până aproape de Piața Victoriei, au primit aproape toată luna agent termic sub parametri, adică apă călâie. Motivul? Cele două CET-uri din zona de nord-vest a Capitalei - Vest Energo și CET Grivița - nu au mai furnizat agent termic în rețea din cauza majorării prețului la gaz, dar și a datoriilor Termoenergetica. Deși ELCEN are capacitate să furnizeze, din cauza distanței mari dintre CET-uri și consumatori și a stării avansate de degradare în care se află rețeaua, apa nu mai ajunge fierbinte.
Politia
Foto: Politia Romana

Adeverințe false de vaccinare eliberate de un centru de vaccinare din sectorul 2 / Aproape 180 de persoane duse la audieri / Primarul anunță închiderea centrului

de Redactia HotNews.ro
Polițiștii și procurorii fac percheziții joi într-un dosar privind eliberarea de certificate false de vaccinare în care sunt vizați mai mulți angajați ai centrului de vaccinare "Neghiniță" din Sectorul 2 al Capitalei. Conform anchetatorilor, ei ar fi înlocuit datele persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 cu ale unor persoane care nu au fost vaccinate în realitate. Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, spune că el este cel care a alertat autoritățile și că centrul va fi închis temporar.


Ce trebuie să știm despre vaccinul anti-COVID la copii?
Foto: Hotnews
Dezbatere RoMâine

VIDEO Ce trebuie să știm despre vaccinul anti-COVID la copii? Dr. Valeria Herdea: Este nevoie să îi protejăm pe copii, nu-i putem izola sub un clopot de sticlă/ Recomandările pentru părinți

de HotNews.ro
Vaccinarea copiilor depinde de adulți, iar acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de părinți responsabili, care să facă tot posibilul să își protejeze copiii. În cadrul dezbaterii RoMâine, Dr. Valeria Herdea, medic de familie și vicepreședinte al Colegiul Medicilor din România, face un apel la părinți: să vorbească cu medicii lor, să le pună toate întrebările necesare, să găsească toate argumentele de care au nevoie pentru a se vaccina atât ei, cât și copiii lor. Mira Gomboș, părinte și jurnalist la Radio România Actualități, este de părere că școala are un rol esențial pentru a le explica copiilor ce este vaccinul și cu ce îi poate ajuta.
Marcel Ciolacu
Foto: Agerpres

Marcel Ciolacu, despre situația politică: Întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie / Iau în calcul tot ce este posibil

de G.S. HotNews.ro
Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul PSD, liderul partidului, Marcel Ciolacu.
Parintii si scoala online
Foto: Profimedia Images / James Veysey / Shutterstock Editorial

Ministrul Educației, reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Trei asociații de părinți și elevi cer renunțarea la vacanța forțată în învățământul de stat și trecerea la școala online

de I.R. HotNews.ro
Trei asociații de părinți și elevi au depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării împotriva Ministerului Educației, acuzând că elevii din sistemul public sunt privați de dreptul la educație, pe când cei din sistemul privat își pot continua studiile în sistem on-line. Aceștia cer ca vineri, la ședinta CNSU să anuleze vacanța forțată din sistemul public de învățământ iar de luni școlile care pot desfașura orele online să își reia cursurile în acest format.
Ştefan Ionescu (1000 de Chipuri)
Foto: Captura YouTube
Articol susținut de Paharnicul.ro

VIDEO INTERVIU Ștefan Ionescu (1000 de Chipuri): „Nu trebuie să-i dezavuăm pe cei care vor să facă vin acasă. Vinul conține multă pasiune, dar și suficient alcool cât să dea naștere multor prietenii”

de Răzvan Avram HotNews.ro
Un dialog cu Ștefan Ionescu, fondator al cramei „1000 de Chipuri”, despre „Vinul tău din via ta”, un proiect care vrea să refacă legătura noastră cu pământul, cu via și cu vinul făcut artizanal. Am aflat cum poți „achiziționa” un butaș de viță-de-vie pe care să-l îngrijești tot anul, sau cum poți „închiria” un baric de stejar în care să faci propriul tău vin, pe care să-l îmbuteliezi cu o etichetă personalizată.
Ramona Badescu
Foto: STOICA & Asociatii
Dosare Juridice - Despăgubiri

Dreptul de trecere pentru utilități. Drept la despăgubiri pentru titularii drepturilor de proprietate privată

de Ramona Badescu STOICA & Asociatii
În prezent, numeroși proprietari pe ale căror terenuri se află rețele edilitare precum conducte de apă, de gaz sau altele asemenea, cabluri electrice ori alte materiale și instalații cu același scop au interesul de a fi despăgubiți pentru lipsa de folosință cauzată de aceste utilități, în măsura în care nu au primit deja o despăgubire sau nu au stabilit modalitatea de determinare a acesteia împreună cu operatorul economic.
Nicușor Dan
Foto: PMB

​Primăria Capitalei vrea să acceseze 23 milioane de euro din fonduri europene pentru modernizarea instalațiilor electrice, de securitate la incendiu și a sistemelor de ventilație din 10 spitale

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor depune proiecte în valoare de circa 22,8 milioane lei pentru a obține finanțare din fonduri europene pentru dotarea celor 10 spitale care tratează pacienți infectați cu noul coronavirus. Banii vor fi folosiți pentru modernizarea instalațiilor electrice, instalații pentru siguranța la incendiu și sisteme de ventilație.
Bancnote de 500 de euro
Foto: PublicDomainPictures.net

Ultimul pas pentru România pentru a avea acces la banii prin PNRR / Cât este prima tranșă și când ar putea fi accesați primii bani

de Redactia HotNews.ro
Consiliul UE urmează să își dea joi avizul pentru Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) al României. Odată cu avizul Consiliului UE, PNRR-ul României este adoptat și poate fi implementat. Este ultimul pas pentru a începe procedura de acces la prima tranșă de finanțare în valoare de 3,8 miliarde de euro. Valoarea totală a PNRR-ului României este de 29,2 miliarde de euro.
Sebastian Buhai
Foto: Arhiva personala

​INTERVIU Sebastian Buhai: Avem cel mai mare număr de tineri din UE-27 care nici nu mai intră pe piața muncii din țară, emigrând imediat după educație

de A.T. HotNews.ro
“România are unul dintre cele mai mici salarii medii (idem, minime) din UE și mult sub nivelul țărilor OCDE; lucrăm un număr de ore considerabil peste media UE și avem în același timp și cele mai stricte reglementări în privința orarului de lucru, iarăși mult peste media UE/ OCDE, deci minus și la criteriul flexibilității orarului/ programului de lucru, cu anumite implicații negative și pentru echilibrul muncă-viață”, spune Sebastian Buhai, cercetător științific asociat la Swedish Institute for Social Research al Universității din Stockholm, într-un interviu pentru HotNews.ro.
Aragaz - foc
Foto: Hotnews

Caz tragic în Timișoara rămasă fără termoficare: Un bărbat a murit, iar fiica sa a ajuns la spital după ce au încercat să se încălzească cu flacăra de la aragaz

de G.S. HotNews.ro
Un bărbat de 66 de ani a fost găsit decedat, miercuri seara, în locuința sa din Timișoara, iar fiica lui de 38 de ani - în stare de inconștiență, fiind transportată la spital, transmite Agerpres.
Arbo Residence Mogoșoaia
Foto: Arbo Residence

[P] Arbo Residence Mogoșoaia: confort, design exclusivist și Avantaj Client de până la 18.963€

de Smile Media
Miercuri, 27 Oct 2021 Economie | Imobiliar
Spațiu. De la noua ta locuință îți dorești mai mult spațiu, mai mult confort, mai multă intimitate și dacă se întâmplă să fie și în apropiere de natură, de pădure sau de un lac, atunci toată lista dorințelor pentru apartamentul ideal este bifată. Definiția lui “acasă” în viziunea ta se apropie de cele de mai sus? Vino si descoperă Arbo Residence - Cartierul Nou Mogoșoaia, locul în care confortul se îmbină cu design-ul exclusivist pentru a crea un lifestyle ideal.
Windows 10 pro doar 7,31 EUR și 60% reducere la produse noi
Foto: GoDeal24

[P] Economisiți mult cu promoția de Halloween GoDeal24: Windows 10 pro doar 7,31 EUR și 60% reducere la produse noi

de Smile Media
Godeal24.com sărbătorește Halloween-ul devreme cu o vânzare specială pe site, cu atât de multe produse de toate soiurile care înregistrează scăderi de preț. Pentru cei care au căutat chei ieftine pentru Windows 10, este o reducere de 50% la 7,31 EUR și poate fi achiziționată în tandem cu alte suite Office. Pentru cei care doresc să experimenteze cel mai recent Windows 11, este la vânzare chiar acum, cu mai puțin de 19 EUR poate obținut direct. Unul dintre noile și minunatele produse Microsoft ale anului, Office 2021, este, de asemenea, la vânzare cu o reducere uimitoare de 60% la 41,99 EUR. Acestea sunt oferte cu durată limitată, care vor fi valabile timp de 2 săptămâni, așa că, dacă plănuiați să actualizați partea de software a computerului, nu puteți rata această oportunitate unică.
DevCon Live
Foto: Catalyst Solutions

[P] Pe 3-4 Noiembrie, DevCon Live reunește online speakeri de la Microsoft, Red Hat și MassMutual România, într-o serie de 9 conferințe dedicate

de Smile Media
Miercuri, 27 Oct 2021 Economie | IT
Pe 3 și 4 Noiembrie, va fi live cel mai amplu hub de evenimente online dedicat profesioniștilor IT și developerilor, DevCon Live 2021. Pentru prima dată în aceasta postură, de sponsor principal, MassMutual România va fi alături de noi pe tot parcursul celor 2 zile de eveniment. Pregătim cea de-a doua ediție virtuală cu o agendă tehnică ce însumează 9 conferințe, peste 50 de speakeri din 3 continente, 11 sesiuni de masterclass și care se vor desfășura pe parcursul a 2 zile alături de MassMutual România, în calitate de Sponsor Principal.
Vaccin Covid-19
Foto: Igor Golovniov/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

DEZBATERE RoMâine LIVE Ce trebuie să știm despre vaccinarea copiilor împotriva Covid-19? Dr. Valeria Herdea: Se discuta mai puțin despre formele severe la copii, dar ele sunt realități/ Boala nu cunoaște granițe, vârstă sau stare socială

de HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 RoMaine MedLife
Subiectul vaccinării în România a stârnit nenumărate polemici, iar acest lucru se vede clar din faptul că avem una dintre cele mai scăzute rate de vaccinare împotriva Covid-19 din Europa. În ceea ce privește vaccinarea copiilor, părinții vor să fie siguri că iau decizia corectă. De ce este importantă vaccinarea copiilor împotriva Covid-19? Cum ajută vaccinul copiii și societatea? Ce trebuie să știm înainte de a ne vaccina copiii? Care sunt cele mai comune reacții adverse? De ce sunt mulți părinți care au făcut schema completă de vaccinare copiilor până acum, dar sunt sceptici cu privire la vaccinul împotriva COVID-19? Despre toate acestea și nu numai am discutat cu Dr. Valeria Herdea, vicepreședinte al Colegiul Medicilor din România și cu Mira Gomboș, părinte și jurnalist la Radio România Actualități.
Klaus si Carmen Iohannis la piramide
Foto: Gazeta de Prahova

​FOTO VIDEO Klaus Iohannis și soția, în vizită la piramide în Egipt

de C.V. HotNews.ro
Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au vizita piramidele din Egipt, în timpul vizitei oficiale făcute de președinte în țara nord-africană. Iohannis și prima doamnă și-au făcut fotografii în zona piramidelor, moment surprinși de turiști români aflați și ei în vizită care relatează că președintele ar fi ajuns la piramide cu un convoi de mașini, relatează publicația Gazeta de Prahova, care publică și fotografii de la acele momente.
Cinematograf francez
Foto: Mo Peerbacus / Alamy / Profimedia Images

Cinematografele franceze fac front comun împotriva difuzării de filme Netflix: „Spectatorii ar participa la o sinucidere”

de S.J. HotNews.ro
11:59
Administratorii sălilor de cinema din Franța au cerut miercuri gigantului de streaming Netflix să renunțe la ideea de a-și proiecta filmele pe marele ecran, în cadrul unor sesiuni excepționale de acum și până la sfârșitul anului, relatează Screen Daily.
Emma Raducanu
Foto: wta/ twitter

Atenția de care se bucură Emma Răducanu în România, motiv de îngrijorare pentru britanici: "Au luat-o sub aripa lor"

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Emma Răducanu a avut parte de o primire călduroasă la Cluj-Napoca, unde participă la Transylvania Open, iar presa britanică a remarcat cu îngrijoare atenția de care se bucură jucătoarea de tenis în România.
magazine
Foto: Facebook

Marile rețele comerciale cer ca accesul să nu fie limitat pe baza unor criterii ”aleatorii sau conjuncturale”

de DP HotNews.ro
Asociația Marilor Rețele Comerciale din România - AMRCR - solicită autorităților eliminarea restricțiilor impuse de ultimele reglementari, în legatură cu accesul populației în magazine în contextul apropierii sezonului de iarnă precum și al disfuncționalităților infrastructurii de bază pentru populația din diverse localități, așa după cum au fost relatate în spațiul public. De asemenea, poziția AMRCR este că magazinele care comercializează produse alimentare au fost și rămân esențiale pentru populație și, de aceea, accesul la aceste magazine nu poate fi limitat pe baza unor criterii aleatorii sau conjuncturale care, în fapt, le transformă în magazine neesențiale.
Traulere britanice in port
Foto: Tim Graham / robertharding / Profimedia Images

Franța a confiscat un trauler britanic intrat în apele sale teritoriale / Cum vrea Parisul să gâtuiască Marea Britanie înainte de Crăciun: „Nu este un război, dar este o luptă”

de S.J. HotNews.ro
Franța a confiscat o navă de pescuit britanică joi, afirmând că aceasta a intrat în apele sale teritoriale fără licență, marcând cel mai nou episod al conflictului încrâncenat dintre cele două țări privind drepturile de pescuit după Brexit, relatează BBC.
Coronavirus in Romania
Foto: Daniel MIHAILESCU / AFP / Profimedia

Rata de infectare din București - a șaptea zi consecutivă de scădere ușoară

de G.S. HotNews.ro
Incidența cazurilor de coronavirus din București a scăzut joi la 15,67 la mie, după ce miercuri a fost de 15, 93, potrivit datelor de la Direcția de Sănătate Publică a Capitalei.
Ce câștiguri are medicul Beatrice Mahler
Foto: fanatik.ro

fanatik.ro: Ce câștiguri are medicul Beatrice Mahler. Managerul de la ”Marius Nasta” încasează zeci de mii de lei pe lună

de fanatik.ro
După un an în care a fost manager interimar (2017-2018), Beatrice Mahler a preluat funcția de manager al Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”, devenind în timpul pandemiei o voce autorizată în domeniu. Mereu prezentă cu sfaturi și opinii pertinente în spațiul public în ultimul an și jumătate, Mahler (45 de ani) a declarat recent că valul cu numărul patru al pandemiei provoacă mult mai frecvent forme grave ale bolii. ”Prin urmare, este extrem de important, indiferent de vârstă, atunci când avem simptomatologie COVID, să luăm legătura cu medicul de familie sau, dacă el nu poate răspunde la telefon, să ajungem într-o unitate medicală”, a punctat zilele trecute Beatrice Mahler.
Vaccinare
Foto: Hotnews

editiadedimineata.ro: Cum vorbești cu o persoană care nu crede în vaccin: zece sfaturi

de Cinemaraton/ editiadedimineata.ro
Alege situația potrivită. Rezolvați problema când tu și prietenul tău sunteți singuri și într-un mediu în care se simte în siguranță. Ridicarea problemei atunci când alții sunt prin preajmă îl poate face pe prietenul tău să se simtă mai presat să-și apere opinia. Fii sensibil și respectuos. Prietenul tău are mult mai multe șanse să asculte ceea ce ai de spus dacă ești sensibil și respectuos cu privire la convingerile lui.
Creaturi marine esuate in Anglia
Foto: Captura YouTube

VIDEO Mii de creaturi marine au eșuat pe plajele din Anglia: „Mirosul e absolut îngrozitor” / Autoritățile investighează fenomenul

de S.J. HotNews.ro
Autoritățile pentru protecția mediului din Marea Britanie au lansat o investigație cu privire la mii de creaturi marine moarte care au eșuat pe plajele din nord-estul Angliei, relatează CNN.
Black Friday
Foto: Dreamstime.com

Ce se întâmplă în creierul oamenilor de Black Friday și cum sunt păcăliți de comercianți

de Florin Barbuta HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Economie | Finanțe & Bănci
Se apropie perioada din an în care comercianții se pregătesc să manipuleze creierele consumatorilor: Black Friday. Totul are legătură cu structura creierului și cu sistemele de recompense. Totul e psihologie. Cuvântul reducere sau discount este cel care păcălește cel mai mult creierul.
Iancu Boeriu
Foto: Arhiva personala
Articol actualizat

Afacerea „servicii de consultanță pentru Anghel Saligny”: Firma unui fost liberal a încheiat contracte de achiziție directă de 170.000 de lei în 7 zile cu primării PNL / Reacția patronului: Avem al doilea cel mai mic preț din țară la aceste servicii

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Firma unui fost liberal, al cărui tată este primarul PNL din comuna Jibert, județul Brașov, a încheiat miercuri, 27 octombrie, 5 contracte de cumpărare directă în valoare de 50.000 de lei cu mai multe primării PNL pentru furnizarea de servicii de consultanță pentru obținerea de bani din Anghel Saligny, controversatul program de 10 miliarde de euro care a rupt Coaliția. În ultimele 7 zile, această firmă a semnat 17 astfel de contracte în valoare de 170.000 de lei. Contactat de HotNews.ro Iancu Boeriu a spus că nu mai e membru PNL din 2016, când a intrat în ALDE și a contracandidat chiar PNL, iar în prezent nu mai e membru în niciun partid. Acest
Varianta Delta a coronavirusului
Foto: Alexander Borisenko / Alamy / Profimedia Images

OMS anunță că va monitoriza subvarianta Delta AY.4.2 a coronavirusului

de S.J. HotNews.ro
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a anunțat miercuri că va monitoriza contagiozitatea subvariantei Delta AY.4.2 a coronavirusului, din ce în ce mai prezentă în contaminările cu COVID-19, informează AFP și Barrons, potrivit Agerpres.
Cutii de bere
Foto: Profimedia Images via Digi24

Digi24: VIDEO Obligat să se vaccineze, un român din Suedia a băut o ladă de bere ca să elimine serul din organism

de Digi24 Digi24.ro
Laura Ghibu, medic român stabilit în Suedia, are de-a face frecvent cu cazuri neobișnuite venite din partea conaționalilor care au o atitudine mai sceptică față de coronavirus și de vaccin.
Joan Laporta
Foto: Getty Images / Digisport.ro

Digisport: FC Barcelona are 3 nume pe listă după demiterea lui Koeman: Xavi, un antrenor din America de Sud și o variantă low-cost

de Digisport Digisport.ro
FC Barcelona l-a demis pe antrenorul Ronald Koeman după un nou eșec în La Liga, scor 0-1 cu Rayo Vallecano. Antrenorul olandez a fost demis în toiul nopții, iar Marca a anunțat care sunt variantele președintelui Joan Laporta pentru postul de principal.
Dieta MIND
Foto: Alon Harel / Alamy / Profimedia Images

Nutriție și sănătate: Șase alimente care ar trebui mâncate zilnic pentru sănătatea creierului

de A.Th.C. HotNews.ro
Centrul de control al organismului, care ne ajută să ne mișcăm, să gândim, simțim, respirăm, creierul trebuie alimentat cu o abundență de nutrienți care să-l facă să funcționeze corect și să fie sănătos. Alimentele bogate în vitamine, minerale, antioxidanți, polifenoli și acizi grași omega-3 îl vor hrăni și proteja, scrie Yahoo!Life.
Guvernul Citu
Foto: gov.ro

Liberalii fac un pas înapoi și se arată dispuși să negocieze cu USR refacerea Coaliției. Au însă o condiție

de D.D. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Actualitate | Politic
Cu negocierile pentru un guvern condus de Nicolae Ciucă în blocaj total, PNL face un pas înapoi și se arată dispus să se așeze la masa discuțiilor pentru refacerea coaliției cu USR. Florin Cîțu nu mai este atât de ferm în a-i trimite la plimbare pe oamenii lui Dacian Cioloș și ar fi dispus la o colaborare cu ei cu condiția însă ca dintre miniștri să nu facă parte cei care au votat la moțiunea de cenzură, susțin surse politice.
Black Friday
Foto: Vinnstock, Dreamstime.com

Black Friday 2021 EvoMAG începe campania pe 29 octombrie. Ce produse vor avea cele mai mari reduceri

de Vlad Barza HotNews.ro
evoMAG anunță că va da startul campaniei de Black Friday pe 29 octombrie și vor exista mai multe ”episoade” de reduceri până pe 28 noiembrie. Cele mai mari reduceri vor fi la televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane mobile și trotinete electrice.
Otilia Nuțu
Foto: Hotnews

În apărarea profesiei de expert de politici publice

de Otilia Nutu Contributors.ro
Experții din mai toate domeniile sunt destul de frustrați în timpurile acestea – pare că niciodată n-au fost respectați mai puțin și niciodată nu s-au băgat chiar așa tot soiul de nulități peste felia lor de competență forte. ”Democratizarea” libertății de expresie prin rețelele sociale, care face ca opinia specialistului să aibă mai puțină vizibilitate sau greutate în fața publicului decât opinia unui star de cinema, ziarist-vedetă, politician populist sau ”influencer” de Facebook, se arată zilele acestea teribil de periculoasă pentru bunul mers al societății – ba chiar pare să pună în pericol supraviețuirea civilizației noastre, așa cum am cunoscut-o până acum.
Generalul Mark Milley
Foto: Olivier DOULIERY / AFP / Profimedia

Șeful armatei SUA: China a testat o rachetă hipersonică / Este foarte îngrijorător

de G.S. HotNews.ro
Cel mai înalt oficial militar american, generalul Mark Milley, a confirmat public miercuri testarea unei rachete hipersonice de către Beijing în luna august, despre care Financial Times a scris pe 16 octombrie, și a recunoscut că Statele Unite au fost luate prin surprindere, transmite AFP.
Fragment din afisul expozitiei
Foto: MNIR

La Muzeul Național de Istorie se deschide o expoziție despre epidemiile care au afectat Țările Române de-a lungul timpului

de Vlad Barza HotNews.ro
Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) anunță deschiderea expoziției foto-documentare ,,Epidemii în istoria Țărilor Române. Mărturii documentare’’. De-a lungul timpului, numeroase epidemii au afectat diferite zone ale actualului teritoriu al României - de la epidemia de ciumă la epidemia de holeră care a făcut ravagii în secolul al XIX-lea, până la epidemiile de varicelă, tifos exantematic și gripă spaniolă de la finalul Primului Război Mondial. Expoziția este deschisă până în 7 noiembrie.
Fabian Tunde
Foto: news.ro

Ce povestește un medic trimis în Ungaria să coordoneze transferul românilor cu COVID: “M-au întrebat de ce nu s-au vaccinat, nu am știut ce să răspund”

de G.S. HotNews.ro
Dr. Fabian Tunde, medic primar de medicină de urgență de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Pius Brânzeu Timișoara este primul medic care a plecat la centrul universitar din Szeged pentru a coordona împreună cu medicii de acolo transferul pacienților români cu COVID-19.
Abecedar de colorat
Foto: Hotnews
Recomandare prescolari

Abecedar de Colorat si Abecedar Poveste

de A.V. HotNews.ro
Abecedarul poveste reprezintă fericita întâlnire a textului izbutit cu imaginile atent elaborate și sugestive. Copiii vor adora cartea și datorită galeriei diverse de personaje simpatice și hazlii ce aduc o încărcătură proaspătă de culoare și dinamism.
Abecedarul de Colorat conține diversele activități distractive ce îi vor ajuta pe cei mici să se obișnuiască cu fiecare literă în parte, într-un format perfect adaptat copiilor ce îi va sprijini să-și dezvolte spiritul de atenție, creativitatea și inteligența.
Jaqueline Cristian
Foto: Transylvania Open / Twitter

Transylvania Open: Jaqueline "Dracula" Cristian o așteaptă în sferturi pe Simona Halep

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Calificată în sferturile de finală la Transylvania Open după una dintre cele mai importante victorii din carieră (7-6(5), 7-5 cu Ajla Tomljanovic), Jaqueline Cristian a afirmat că Dracula îi poartă noroc (aluzie la pelerina pe care o poartă la intrarea pe teren) și a precizat că își dorește să o întâlnească pe Simona Halep în următoarea rundă a competiției de la Cluj-Napoca.
Alexandru Damian
Foto: Arhiva personala

Analiză CRPE: Cum cuplăm nevoile cetățenilor cu investițiile administrației locale

de Alexandru Damian Contributors.ro
Vedem mult prea des că proiecte locale de investiții se rezumă la borduriade, instalarea de mobilier stradal și înlocuirea sa anuală, gărdulețe și floricele, pavelări și cimentări de spații verzi. Asta inclusiv în orașe ca Bucureștiul, unde spațiul verde lipsește cu desăvârșire, iar proiecte precum recent readusul la viață Parcul Sticlăriei sau demolările de clădiri construite ilegal (de multe ori și pe spațiul verde) sunt excepții, trotuarele sunt ori parcări la liber, ori prea înguste și pline de obstacole, iar sute de clădiri din oraș sunt în paragină sau au devenit focare de infecție.
Ronald Koeman
Foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

OFICIAL Ronald Koeman nu mai este antrenorul Barcelonei - Cine este favorit să-i ia locul

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Ronald Koeman nu mai este antrenorul celor de la Barcelona: olandezul a fost demis, în noaptea de miercuri spre joi, în urma rezultatelor slabe înregistrate de gruparea catalană.
Maratonul vaccinarii in Capitala
Foto: comitetul de coordonare a vaccinarii

Ziua și recordul la vaccinare: Un nou vârf al celor vaccinați cu prima doză / Peste 6,1 milioane de români vaccinați cu schema completă

de C.V. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Actualitate | Coronavirus
În România s-au vaccinat anti-Covid 150.935 de persoane în ultimele 24 de ore, dintre care 111.556 cu prima doză, un alt record absolut după ce și marți se imunizaseră cu prima doză peste 111.000 de persoane. Din totalul celor cu prima doză, peste 57.000 au ales vaccinul Johnson&Johnson care se administrează în doză unică.
Crin Antonescu
Foto: HotNews / DP

Crin Antonescu: Cred că refacerea coaliției cu USR e o variantă înfundată. Niciodată nu am văzut atâta ostilitate între două partide ca între PNL și USR astăzi

de V.M. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Revista Presei | Radio TV
Fostul președinte al PNL (și copreședinte al fostului USL) Crin Antonescu este de părere că refacerea coaliției între PNL și USR este „o variantă înfundată”, el susținând că niciodată în cariera sa politică nu a văzut ostilitatea care există în acest moment între PNL și USR. Fostul lider liberal crede că și refăcută „sub diverse presiuni” coaliția dintre PNL și USR nu va rezista.
Balonul de aur
Foto: Profimedia Images

Numele câștigătorului Balonului de Aur, dezvăluit pe internet - Ultima oară când s-a întâmplat asta, zvonul a devenit realitate

de L.V.A. HotNews.ro
Recent a apărut pe internet o imagine în care este dezvăluit clasamentul pentru câștigarea Balonului de Aur, dând naștere unor discuții aprinse între internauți. ​
Certificat verde COVID
Foto: Profimedia Images

VIDEO Introducerea certificatului verde COVID pentru personalul medical, în instituțiile publice și clădirile de birouri, RESPINSĂ de Senat la un singur vot / Legea merge la Cameră

de D.D. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Actualitate | Politic
Proiectul de lege care prevede introducerea certificatului verde COVID pentru personalul medical, dar și în cazul instituțiilor publice, inclusiv Parlamentul, și în clădirile de birouri a fost respinsă de Senat la un singur vot. Mai exact pentru adoptare era nevoie de 68 de voturi pentru, iar în favoarea proiectului s-au pronunțat doar 67 de senatori. Proiectul de lege merge la Camera Deputaților care e decizională.

Sorin Cimpeanu, interviu la HotNews.ro
Foto: Hotnews

Ce șanse sunt să se mai întoarcă elevii la școală în acest an? Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, invitat la interviurile HotNews LIVE vineri, de la ora 14.00

de I.H. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Actualitate | Educatie
Școlile și grădinițele sunt închise, iar copiii sunt într-o vacanță forțată de două săptămâni, neexistând însă apoi certitudinea că vor mai reveni în bănci. Ce șanse sunt ca școlile să mai fie deschise cu prezență fizică în acest an? La ce schimbări ar trebui să se mai aștepte părinții? Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, este invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, vineri, de la ora 14.00. Interviul fusese programat astăzi, însă ministrul Educației ne-a anunțat că a intervenit o urgență în agenda sa, urmând să vină în studioul HotNews vineri la ora 14.
Inflatia
Foto: Piqsels.com

Ce este inflația, cum se calculează și cum te afectează atunci când crește

de Sergiu Mitrescu HotNews.ro
Dând la o parte ziarul pe care îl citea, soția își întreabă soțul: Auzi, dragă, ce e aia inflație? Bărbatul stă o secundă pe gânduri, după care îi răspunde: Ții minte, dragă, când ne-am cunoscut? Aveai dimensiunile 90-60-90. Acum ai 130-90-100. Deși numerele sunt considerabil mai mari, tu contezi mai puțin acum în ochii bărbaților. Ei, asta e inflația. Evident, dialogul de mai sus este o glumă, dar are în spate un sâmbure de adevăr: inflația e arunci când mai mult înseamnă de fapt mai puțin.
Certificatul digital european pentru Covid-19
Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Au fost furate coduri de generare a Certificatului Verde European. „Nu putem ști amploarea fenomenului”

de V.M. HotNews.ro
O serie de chei care permit generarea Certificatului Verde European ar fi fost furate și odată cu ele ar fi fost publicate online și programe de creare a certificatelor false, anunță surse italiene calificate, conform cărora s-a decis deja anularea tuturor permiselor generate cu acele chei, relatează ANSA.
Masina electrica la incarcat
Foto: M Starychenko | Dreamstime.com

Un studiu calculează că automobilele electrice au costuri reale mai mari de alimentare decât cele pe benzină. Dar multe presupuneri sunt discutabile

de A.Th.C. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Economie | Auto
Firma de consultanță Anderson Economic Group a făcut publică pe 21 octombrie o lucrareîn care vrea să cuprindă gama de costuri asociate cu trecerea de la automobile propulsate de benzină la vehicule electrice (VE/EV – Electric Vehicles), încercând să spună tuturor că cele pe benzină se alimentează în mai puțin timp. CarAndDriver le desființează sec multe concluzii.
Garda de Mediu
Foto: Facebook - Garda de Mediu Maramureș

Cîțu a numit un nou șef la Garda Națională de Mediu în locul lui Octavian Berceanu / Marioara-Artemis Gătej a mai fost la șefia instituției anul trecut

de V.M. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Actualitate | Mediu
Premierul interimar Florin Cîțu a numit-o, miercuri, pe Marioara-Artemis Gătej în funcția de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naționale de Mediu.
Incendieri langa Bucuresti
Foto: Facebook - Octavian Berceanu

Octavian Berceanu: Fumurile se ridică voioase de lângă București, se văd de pe Parlament și totuși nimeni nu-și mișcă fundul puturos de politician până acolo

de V.M. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Actualitate | Mediu
Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii de Mediu demis în urmă cu o lună de premierul Florin Cîțu, a postat miercuri seară pe Facebook imagini din Sintești, la sud de Capitală, unde în continuare par să aibă loc arderi ilegale de deșeuri. „Furnalele metropolei lucrează în draci”, a scris el.
plen Camera Deputaților
Foto: AGERPRES

Parlamentul a plafonat facturile la curent și gaze. Legea merge la promulgare la președintele Iohannis / Cum și de când se va aplica

de L.P. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Actualitate | Politic
Deputații au votat, miercuri, proiectul de lege care plafonează prețurile la energia electrică și gaze. Proiectul a fost dezbătut în regim de urgență la solicitarea PSD și merge la promulgare la președintele Klaus Ioahnnis, astfel încât schemă de ajutor de compensare să fie aprobată până la 1 noiembrie. Prețurile ar urma să fie plafonate atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru spitale (publice și private), unități de învățământ, inclusiv creșe, (publice și private), ONG, furnizori de servicii sociale publici și privați și biserici.
Tunel pe autostrada
Foto: Wikimedia Commons

Autostrada A1, „gaura” lipsă dintre Lugoj și Deva: 6 oferte pentru realizarea sectorului cu tuneluri dintre Holdea și Margina / 3 oferte vin de la firme din Turcia

de Victor Cozmei HotNews.ro
Nu mai puțin de 6 oferte din cele 9 depuse inițial s-au calificat mai departe la licitația pentru realizarea celor 9 km de autostradă lipsă de pe întreaga A1 de la Sibiu la granița de Vest de la Nădlac, inclusiv porțiunea cu tuneluri dintre Margina și Holdea. Dintre cele 6 oferte depuse, jumătate provin de la asocieri de firme din Turcia.
Simona Halep
Foto: Melinda Nagy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Transylvania Open: Simona Halep și Emma Răducanu joacă joi în optimi - Programul zilei

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Sport | Tenis
Organizatorii de la Transylvania Open au anunțat programul zilei de joi, 28 octombrie, una în care vor avea loc, în optimi, duelul Emma Răducanu - Ana Bogdan, dar și partida Simonei Halep cu Varvara Gracheva.
Florin Citu
Foto: Arhiva personala

Cîțu, schimbare de ton față de USR: Ciucă are mandat să negocieze cu USR. Trebuie să discutăm bărbătește, față în față

de L.P. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Actualitate | Politic
Președintele PNL, Florin Cîțu, a schimbat din nou optica negocierilor, în condițiile în care nu are nicio susținere parlamentară, cu patru zile înaintea expirării termenului la care Guvernul Ciucă trebuie să ceară votul de învestitură. Cîțu s-a răzgândit pe tema revenirii USR la guvernare și spune că premierul desemnat Nicoale Ciucă are mandat să negocieze cu foștii parteneri refacerea Coaliției. Declarațiile lui Cîțu apar în contextul în care negocierile PNL-PSD au eșuat marți seara la întâlnirea de la vila Lac.
Mirel Joaca-Bine
Foto: Captura video

Românul Mirel Joacă-Bine, ucis în timpul unei tentative de jaf în Italia. Doar că el este în viață și trăiește în Suedia. „Nu sunt eu”

de V.M. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Actualitate | Diasporă
Surpriză pentru criminaliștii italieni care anchetează moartea unui român, împușcat în timp ce încerca să jefuiască o casă din provincia Frosinone. Bărbatul despre care ei spun că a fost ucis trăiește de fapt, în Suedia, relatează miercuri Știrile ProTv. Brașovean de origine, acesta spune că a fost victima unui furt de identitate.
Marte, vazuta de Perseverance
Foto: NASA /JPL-Caltech

Roverul Perseverance face primele fotografii pe Marte după întreruperea comunicațiilor. ”Sunt uimitoare ”

de I.B. HotNews.ro
Roverul Perseverance a trebuit să își înceteze activitatea recent, deoarece Planeta Roșie a ajuns în spatele Soarelui. Roverul a ieșit însă din pauza datorată „conjuncției solare” și a revenit la lucru pe Planeta Roșie trimițând acasă noi fotografii umitoare de pe Marte, scrie Space.com.
Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti
Foto: AGERPRES

Cum am ajuns aici? 10 cauze care au adus România în dezastru sanitar

de Alina Neagu HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Actualitate | Sanatate
România se află pe locul al patrulea în Europa la numărul de noi îmbolnăviri zilnice de COVID-19 și pe locul al treilea la numărul de decese, în urma unor țări cu populație de câteva ori mai numeroasă, precum Rusia sau Ucraina. Spitalele sunt luate cu asalt de pacienți pentru care nu se mai găsește cu săptămânile un pat liber - sute sau chiar mii de bolnavi așteaptă în acest moment un pat ATI pe holuri, în UPU sau chiar în corturi amenajate în fața spitalelor - în curțile spitalelor se formează cozi interminabile de ambulanțe, medicamentele pentru tratarea COVID lipsesc în multe spitale, iar personalul medical și așa insuficient este epuizat. E clar că valul 4 a prins țara noastră pe picior greșit și nimeni nu a prevăzut dezastrul. Cum am ajuns aici?
Klaus Iohannis la Cotroceni
Foto: Presidency.ro

Sondaj Avangarde, la comanda PSD: Iohannis pierde încrederea românilor - 14%, Cîțu are doar 7% / PSD, cotat cu 40%, PNL în cădere

de L.P. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Actualitate | Politic
Președintele Klaus Iohannis a scăzut la 14% în luna octombrie în topul încrederii românilor, de la 28% cât avea în luna septembrie, potrivit unui sondaj realizat de Avangarde pentru PSD. Premierul demis Florin Cîțu are o cotă de încredere de 7%. În topul încrederii românilor se află Alexandru Rafila cu 30%. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri PSD ar obține un scor 40%, PNL-17%, AUR-14%, USR-13%
Parinti care asteapta copiii dupa scoala
Foto: Hotnews

Zile libere plătite pentru părinți și în vacanțele impuse de situația epidemiologică - modificare a ordonanței de urgență, adoptată de Senat​

de Iulia Rosca HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Actualitate | Educatie
Părinții copiilor cu vârsta de până în 12 ani, care nu pot lucra de acasă, vor putea beneficia de zile libere plătite și în cazul vacanțelor școlare neprevăzute, impuse la recomandarea CNSU, nu doar în cazul trecerii la școală online, a decis Senatul miercuri prin adoptarea unei modificări la Ordonanța de Urgență dată de Guvern la începutul lunii octombrie.
Mark Zuckerbeg, CEO-ul Facebook
Foto: Ahmed Soliman / Dreamstime

Facebook Papers. Regula de 5 la 1: Formula cu care Mark Zuckerberg a manipulat întreaga lume prin rețeaua sa social media

de S.J. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Economie | IT
În urmă cu 5 ani Facebook le-a oferit utilizatorilor săi 5 moduri noi de a reacționa la o postare, pe lângă clasicul „like”: „love”, „haha”, „wow”, „sad” și „angry”. Însă în spatele cortinei compania lui Mark Zuckerberg a programat algoritmul care decide ce văd oamenii în news feed-ul lor să utilizeze aceste emoji-uri pentru a-i manipula, relatează The Washington Post.
primarul Botosaniului, Cosmin Andrei
Foto: Facebook

După ce a cerut bani europeni pentru reabilitarea căii de rulare a tramvaielor, Primăria Botoșani se gândește să renunțe la tramvaie și să scoată șinele

de Redactia HotNews.ro
Primarul PSD al Botoșaniului, Cosmin Andrei, vrea să renunțe la sistemul de transport public cu tramvaiele în municipiu și chiar să scoată șinele de tramvai. Măsura este una surprinzătoare, în contextul în care Primăria Botoșani a semnat un contract de finanțare în valoare de 180 de milioane de lei pentru reabilitarea căii de rulare a tramvaielor.
Sediul DNA
Foto: Hotnews

Consilier din Ministerul Dezvoltării, reținut după ce ar fi primit mită o mașină de 80.000 de euro

de Redactia HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Actualitate | Esențial
Un consilier din Ministerul Dezvoltării a fost reținut de DNA, fiind acuzat că ar fi luat mită de la un om de afaceri un autoturism de lux în valoare de aproximativ 80.000 de euro. Procurorii spun că el ar fi cerut mită pentru a nu constata nereguli ce ar fi atras sancțiuni, inclusiv suspendarea contractelor pe care una dintre firmele omului de afaceri le avea încheiate cu două primării din țară prin PNDL.
Bayraktar TB2k al armatei ucrainene
Foto: armyinform.com.ua

VIDEO Cum distruge armata ucraineană, cu o dronă turcească, un tun al separatiștilor pro-ruși din Donețk

de G.S. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Actualitate | Internațional
Ucraina a distrus o baterie de artilerie a separatiștilor pro ruși din estul țării la prima utilizare în luptă a unei drone turcești, a anunțat armata ucraineană, citată de Moscow Times.
Nod rutier A3 - Gruiu
Foto: MT

FOTO Au fost proiectate cele trei noi noduri rutiere care vor fi construite pe autostrăzile care pornesc din București. Unde vor fi amplasate și cum vor arăta

de C.V. HotNews.ro
Un contract de circa 1,4 milioane de lei se derulează în prezent cu firma Search Corporation pentru realizarea documentației și proiectarea a trei noduri rutiere pe autostrăzile A1, A2 și A3 care radiază din București. Pentru cele trei noduri Compania de Drumuri tocmai a aprobat forma și soluțiile soluțiile tehnice ale viitoarelor noduri rutiere.Alte titluri din Actualitate:

Noua structură a anului școlar 2021-2022. Cum va arăta calendarul vacanțelor, după modificări / Când se dau tezele din semestrul I
Medic: Există o diferență însemnată între plămânii unui bolnav COVID vaccinat și ai unui bolnav nevaccinat
Uciderea regizoarei Halyna Hutchins: Detectivii au găsit gloanțe într-o borsetă de pe platoul de filmare al filmului „Rust”
Recorder: Ce se ascunde în spatele atacurilor din pădurile Bucovinei
UPDATE Fost însărcinat cu afaceri în SUA, acuzat de Mihai Șora că l-a amenințat cu moartea / Reacția Ministerului de Externe


ECONOMIE

Fonduri europene 2021 dreamstime
Foto: Dreamstime.com

Măsura 4.1.1 (noua Măsură 3): Ajutoarele de până la 1 milion euro pentru firme au fost aprobate de Comisia Europeană

de CZ HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Economie | EuROfonduri
Comisia Europeană permite Guvernului român să acorde ajutoarele de stat de până la 1 milion de euro microîntreprinderilor și firmelor mici și mijlocii (IMM) din România, în cadrul Măsurii 4.1.1 - investiții în activități productive, schemă de finanțare care înlocuiește fosta Măsură 3 - granturi de investiții, desființată de guvernanți.
Ministerul Finantelor
Foto: Hotnews

Specificațiile tehnice pentru e-factura, în dezbatere - DOCUMENT/ UPDATE: ANAF a publicat procedura

de F.B. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Economie | Finanțe & Bănci
Ministerul Finanțelor a pus în dezbatere ordinul privind specificațiile tehnice ale facturii electronice. Ar fi trebuit să facă asta de săptămâna trecută, pentru a se încadra în termen. În teorie ar trebui ca e-factura să fie operațională din prima parte a lunii noiembrie, având în vedere OUG din octombrie.


SPORT

Simona Halep
Foto: Mike Kireev/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Gabriela Ruse: I-a asigurat pe fani că nu se va retrage curând

de A.I. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Sport | Tenis
Simona Halep este în optimi la Transylvania Open, fosta lideră WTA trecând fără mari probleme de Gabriela Ruse. La finalul partidei, Simona a vorbit despre cheia partidei, dar le-a și precizat fanilor cât mai are de gând să joace tenis la nivel înalt.
Simona Halep
Foto: Melinda Nagy / Shutterstock Editorial / Profimedia

FOTO Simona Halep a avut parte de un spectator special la debutul la Transylvania Open

de Red. Sport HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Sport | Tenis
Simona Halep și Gabriela Ruse au avut parte de un spectator special la meciul din BT Arena contând pentru primul tur de la Transylvania Open, de la Cluj-Napoca (WTA 250).


0-100.hotnews.ro

Masini second-hand
Foto: Bokstaz, Dreamstime.com

Din ce țări aduc românii cele mai multe mașini second-hand - studiu

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Economie | Auto
Germania este, detașat, pe primul loc în lista țărilor de unde românii aduc mașini second-hand, pe locul doi fiind Belgia, arată datele companiei CarVertical. Topul este completat de Olanda, Italia și Spania, arată datele care nu se referă la toată piața, ci la 75.000 de mașini care au fost verificate prin intermediul CarVertical.


LIFE

Alec Baldwin
Foto: Matt Agudo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tragedie pe platourile de filmare: Procedurile penale împotriva lui Alec Baldwin „NU sunt excluse”

de I.B. HotNews.ro
Miercuri, 27 Oct 2021 Life | Showbiz
Procedura penală împotriva actorului Alec Baldwin, care a ucis accidental un director de filmare pe platourile de filmare la „Rust” săptămâna trecută, nu este exclusă în acest moment, a declarat miercuri procurorul responsabil cu ancheta, potrivit AFP. „El a fost cel care a operat arma”, a declarat șeriful din Santa Fe.
Sediul Ministerului Justitiei
Foto: Agerpres

Deputat USR, despre varianta în care s-ar reface coaliția cu PNL: Justiția, Sănătatea și Transporturile ar trebui să nu fie pe masa negocierilor

de G.S. HotNews.ro
Justiția, Sănătatea și Transporturile ar trebui să nu fie pe masa negocierilor, dacă PNL și USR decid refacerea coaliției, a declarat la RFI deputatul USR Mihai Polițeanu, subliniind că USR ar trebui să primească aceleași ministere

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Câteva motive suplimentare pentru vaccinare
Doi bețivi pe o bancă: - M-am vaccinat Gogule! - Eu nu!- Prostule....
Bancul zilei: Medicul ideal în viziunea soțului
Soțul vine de la un control medical și-i spune soției: -Draga mea, mi-a recomandat medicul striptease și sex oral...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by