Un nou site de sport va apărea curând pe piață, parte a extinderii anunțate de Hotnews.ro, una dintre cele mai respectate publicații din România.

JoburiFoto: Photo 194937220 © Zerbor | Dreamstime.com

Redacția de sport a noului proiect, căreia i s-au alăturat deja mai mulți ziariști cu experiență, caută colegi în perioada următoare. Vrei să lucrezi alături de Cătălin Tolontan, Cristian Geambașu, Dan Udrea, Ioana Mihalcea, Theodor Jumătate, Cristina Negrilă și alături de alți ziariști care au participat la construcția de echipe și produse de succes?

Dacă da, căutăm oameni pasionați de sport și de jurnalism, indiferent dacă au mai lucrat în presă ori sunt abia la început de drum, pentru a construi împreună un nou site curajos, puternic și spectaculos.

Dacă îți place sportul, ești bun prieten cu limba română și ai abilități digitale, în curând ne-ai putea fi coleg în redacția din București pe un post de reporter, redactor sau editor video.

Fă-ți curaj și scrie-ne chiar azi la sport@hotnews.ro! Nu uita să atașezi un CV și să ne spui, pe scurt, de ce crezi că te-ai potrivi în echipa noastră pentru acest proiect nou de sport. Mulțumim, te așteptăm!