Salariul minim brut
Foto: Hotnews

Guvernul a majorat salariul minim brut la 2.230 de lei, pentru anul viitor

de V.M. HotNews.ro
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat vineri că a fost aprobată hotărârea de guvern care prevede ca salariul minim pentru anul viitor să fie de 2.230 de lei.
Violeta Alexandru
Foto: Facebook

Cum au rămas inspectoratele de muncă fără fonduri de salarii, iar unii angajați au primit bani mai puțini. Violeta Alexandru sugerează un sabotaj

de Redactia HotNews.ro
​Angajații inspectoratelor teritoriale de muncă au primit salarii diminuate, iar ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune că a aflat din presă și că a fost informată vineri seară de către șeful Inspecției Muncii că nu mai sunt bani pentru plata salariilor pentru noiembrie. Alexandru susține că a fost decizia conducerii Inspecției Muncii, fără ca ea să fie informată, să plătească "dintr-o dată" sume restante și de doi ani și sugerează că ar fi vorba despre un sabotaj.
Gabriela Firea (Foto: Twitter)
Foto: Digisport.ro

Premieră: Primarul Gabriela Firea propune tăierea celor 50 milioane lei alocați la începutul anului pentru biserici, printre care 10 milioane lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Primarul Gabriela Firea propune tăierea celor circa 50 milioane lei propuși pentru biserici la începutul anului, printre care 10 milioane lei pentru catedrala Mântuirii Neamului, potrivit proiectului de rectificare bugetară aflat pe ordinea de zi a ședinței consiliului General de săptămâna viitoare. În total, propunerea de rectificare bugetară este de circa 250 milioane lei, iar municipalitatea rămâne cu un buget de 5,9 miliarde lei. În 2018, Primăria Capitalei a dat 121 milioane de lei la biserici, dintre care 45 milioane lei la Catedrala Mântuirii Neamului.
Marte - calota glaciara de la Polul Nord
Foto: Hotnews

Apa găsită chiar sub suprafața lui Marte îi va ajuta pe viitorii astronauți

de A.Th.C. HotNews.ro
Vineri, 13 Dec 2019 Science - Spatiul
Când primii astronauți vor ajunge pe Marte, ei nu vor fi fost capabili să ia toate cele necesare cu ei. Logistica și greutatea transportului atâtor materiale cu o singură navă spațială, împreună cu echipajul, sfidează tehnologiile actuale. În vreme ce oamenii de știință de la NASA discută despre misiuni care să livreze materiale pe Planeta Roșie înaintea uneia cu echipaj uman, există resurse pe Marte care ar putea fi folosite.


Google clătite pufoase
Foto: HotNews

Istoria României pe Google din ultimii nouă ani este tulbure, dar există și constante: clătite și diete

de Răzvan Băltărețu HotNews.ro
E decembrie, e rost de un top Google despre ce-au căutat oamenii pe internet. Dacă asculți cu atenție, vei auzi în această perioadă români care râd de români că uite ce prostii au căutat. Dar topul acesta al căutărilor nu e bun sau rău, pur și simplu este. Și, iată, cu topul de-acum se încheie și deceniul 2010-ilor. Ce i-am spus lui Google despre ce nu știm?
Iasmina Dragomir
Foto: Arhiva personala
Medicii schimbării

Dr. Iasmina Dragomir, despre efectele discriminării: Oamenii vin ''pe ascuns'' la psihiatru și insistă ca cei din familie să nu afle. E trist

de A.R. HotNews.ro
În România, una din trei persoane va suferi de o boală psihică pe parcursul vieții, dar, ca într-o rețea de proscriși, acești pacienți află unii de alții pe ascuns, vorbind în șoaptă. Când marginalizezi un tânăr de 25 de ani, îi întărești convingerea că este incapabil și irecuperabil. Sunt vieți pierdute. Ne-am dori ca acest lucru să se schimbe și, în primul rând, schimbarea trebuie să vină în mintea și sufletul fiecăruia dintre noi, spune dr. Iasmina Dragomir.
Boardgame
Foto: Pexels

VIDEO Cum a evoluat o afacere din Iași, începută pe credit cu buletinul: Board Games Rewinded

de Adi Iacob HotNews.ro
Daca ai cumpărat recent un Monopoly, Tzolk'in sau Nume de Cod în varianta românească, sunt mari șanse ca jocul din cutie să fi trecut, mai întâi, prin mâinile a doi tineri din Iași. Ne-am revăzut cu Alex și Alexandra de la Lexgames.ro, pe care i-am cunoscut acum aproape 4 ani. Cum se fac jocurile de masă (boardgames), care sunt cele mai bine vândute și cum a evoluat afacerea începută pe un credit cu buletinul de la Banca Transilvania.
Cum poți avea tot timpul mașina dorită
Foto: Porsche Finance Group

[P] Diversitate prin simplitate sau despre cum poți avea tot timpul mașina dorită

de Smile Media
Joi, 12 Dec 2019 Economie | Porsche
A avea este de cele mai multe ori sinonim cu a cumpăra. Iar a cumpăra o mașină implică nu doar procesul de achiziție, ci și pe cele de mentenanță, respectiv cel mai puțin plăcut aspect al revânzării. Am fost obișnuiți să credem că te poți numi cu adevărat șofer doar atunci când te poți numi și proprietar de mașină.
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Foto: Superbrands
Articol recomandat de Superbrands​

Branding de 5 stele

de Smile Media
Joi, 12 Dec 2019 SuperBrands
Unul dintre cei mai mari jucatori de pe piața hotelieră locală, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, își menține, la 19 ani de la deschidere, reputația de etalon al luxului modern în capitala plină de viață a României. Renumit pentru serviciile sale excepționale, varietatea de restaurante, lounge-uri și spațiul generos pentru organizarea de conferințe și evenimente private, hotelul este un cadru ideal, atât pentru oaspeții din zona business, cât și pentru călătoriile cu adevărat inspirate si de succes sau pentru petrecerea timpului alături de familie sau prieteni.
CEC Bank împlinește 155 de ani
Foto: CEC Bank

[P] Tu ce cadouri faci de ziua ta? CEC Bank premiază cu 155 euro brut fiecare copil născut pe 24 noiembrie 2019

de Smile Media
La 155 de ani de la lansarea CEC Bank, banca vrea să continue o tradiție începută încă din 1937 și oferă cadou 155 euro fiecărui copil născut în data de 24 noiembrie 2019.
  • Vezi în articol date despre campania "Continuând tradiția, la aniversarea a 155 de ani, premiem copiii născuți în 24 noiembrie 2019" și un timeline cu cele mai importante momente din istoria CEC Bank
Raluca Bontas
Foto: Deloitte Romania
Dosare Juridice - Fiscalitate

Renunțarea la suprataxarea contractelor cu normă redusă sau revenirea la normalitate

de Raluca Bontaș Deloitte Romania
Eliminarea supraimpozitării contractelor cu normă redusă de muncă (part-time), care va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2020, reprezintă o revenire la normalitate după mai bine de doi ani în care acestea au fost, succesiv, afectate de măsurile fiscale pe care le-am putea evalua ca fiind disproporționate. Prima măsură de acest gen a fost adoptată în vara anului 2017, când legiuitorul a decis taxarea veniturilor din astfel de contracte cel puțin la nivelul salariului minim pe economie, producând efecte absurde precum reținerea unei sume de contribuții mai mari decât suma netă de încasat (salariu net zero sau negativ).
Masaj thailandez
Foto: Wikimedia Commons

Masajul tradițional thailandez, Nuad Thai, a fost adăugat pe lista de moștenire culturală a UNESCO

de Gabriela Florea HotNews.ro
Masajul tradițional thailandez, Nuad Thai, a fost adăugat pe o listă prestigioasă a Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO). Nuad Thai face parte din Patrimoniul cultural imaterial al umanității, o listă în care sunt adăugate „propriteățile intelecutale imateriale cum ar fi folclorul, obiceiurile, credințele sau tradițiile”, notează BBC.
Donald Trump
Foto: White House

UPDATE China anunță un acord comercial de principiu cu Statele Unite / SUA renunță să impună noi taxe vamale Chinei / Care sunt principalele puncte ale acordului

de R.M. HotNews.ro
China a anunțat vineri un acord comercial cu Statele Unite, care include o reducere "etapizată" a drepturilor vamale americane care vizează importurile chinezești și afectează economia mondială, scrie AFP.
Internet fix si mobil
Foto: ANCOM

​GRAFICE Ce operatori au cei mai mulți abonați și cele mai mari venituri din internet, telefonie și TV în România - date oficiale în premieră

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Cifrele oficiale privind cotele de piață din ultimii 2 ani ale marilor operatori de comunicații din România atât după numărul de clienți, cât și după veniturile realizate au fost prezentate vineri în premieră de autoritatea de reglementare în comunicații (ANCOM). RCS&RDS este lider detașat la numărul de abonați la internet fix și TV, cu o cotă de piață de peste 50% în prima jumătate a acestui an, însă la veniturile obținute din toate serviciile furnizate (internet, TV, telefonie fixă și mobilă) conduc Orange (26%), grupul Telekom - fostele Romtelecom și Cosmote (24%) și Vodafone (21%).
Cristina Vremeș
Foto: Hotnews

Interviu cu scriitoarea Cristina Vremeș. De ce Ileana Cosânzeana nu are și ea o poveste?

de Contributors.ro
Joi, 12 Dec 2019 Actualitate | Opinii
Romanul ”Trilogia sexului rătăcitor” e primul roman scris de Cristina Vremeș și e un debut foarte promițător. E foarte bine construit, diferitele paliere ale narațiunii sunt bine stăpânite, se completează continuu ca un puzzle, povestea celor trei femei reușește foarte bine. Romanul ne trece prin diferitele lumi, satul, orașul postbelic, mânăstirea, orașul de azi, și constituie o percepție fină, consistentă a lumii românești. Capitolul șapte care descrie moartea bunicii, văzută alternativ prin ochii fiicei și nepoatei, în scurte pasaje, mi s-a părut excelent, arată forță scriitoricescă autentică.
Elizabeth Kendall
Foto: Captura YouTube

VIDEO Fosta iubită a lui Ted Bundy vorbește în fața camerelor de filmat pentru prima oară după patru decenii de tăcere

de Gabriela Florea HotNews.ro
Elizabeth Kendall, femeia care a avut o relație de lungă durată cu ucigașul în serie Ted Bundy, apare în clipul de promovare al documentarului „Ted Bundy: Falling for a Killer”, care va apărea pe 31 ianuarie. Documentarul va avea cinci părți și va fi lansat pe Amazon, potrivit The Independent.
Kinetofit
Foto: Positive Communication

[P] ​Tu în ce proiect investești în 2020? "Proiect Corpul Meu 2020", campanie de sănătate a corpului și echilibru emoțional, lansată de KinetoFit

de Smile Media
Joi, 12 Dec 2019 Actualitate | Esențial
​KinetoFit lansează o provocare pentru 2020, tuturor celor care își doresc starea de bine pe care ți-o aduce un stil de viață echilibrat, ce include sportul efectuat corect, consecvent și fără dureri, precum și dieta personalizată. Cei care își fac abonament în luna decembrie la programele KinetoFit beneficiază de o reducere de 10%, pentru încurajare, în cadrul campaniei “Proiect Corpul Meu 2020”.
Salariu
Foto: Pro TV

Interzicerea cumulului pensie-salariu: Excepțiile propuse de ministrul Muncii - cei cu pensii mici, aleșii și judecătorii CCR

de V.M. HotNews.ro
Vineri, 13 Dec 2019 Actualitate | Esențial
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le-a prezentat membrilor Executivului, vineri seara, propunerile sale privind interzicerea cumulului pensiei cu salariul în sistemul public, excepție făcând cei cu pensie mai mică decât salariul minim brut, aleșii locali și naționali, precum și judecătorii CCR.
Ce-ar face Freud în locul tău? - de Sarah Tomley
Foto: Editura Trei

Ce-ar face Freud în locul tău? - de Sarah Tomley

de D.S. HotNews.ro
Luni, 2 Dec 2019 Actualitate | Cultură
Aparut la editura Trei, volumul Ce-ar face Freud în locul tău? - de Sarah Tomley ne arata cum ar rezolva cei mai mari psihoterapeuti problemele cu care ne confruntam zi de zi. Pe jumătate introducere în psihologie, pe jumătate ghid de viață, această carte oferă informații clarificatoare și pătrunzătoare despre motivele pentru care ești așa cum ești și pentru care faci lucrurile pe care le faci, alături de sfaturi de la psihologi și psihanaliști, precum Melanie Klein, Donald Winnicott, Fritz Perls și mulți alții.

Mediastandard.ro: Doar unul din trei români știe de implicarea României în Holocaust

de Mediastandard.ro Mediastandard.ro
Istoria suferinței suferite de comunitatea evreiască în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a început să fie predată la noi în țară după adoptarea recomandării din Raportul Comisiei Wiesel din 2004. Elevii din ciclul preuniversitar învață în mai mulți ani despre crimele comise de regimul nazist din Germania și de aliații acestuia – printre care se numără și România -, însă realitatea este că, pentru mulți români, subiectul nu reprezintă un interes general.
Pilon I vs Pilon II de pensii
Foto: CFA Romania

Studiu: Menținerea contribuției la Pilonul II va aduce mereu o pensie mai mare decât dacă ai contribui numai la sistemul public de stat

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Pensia acumulată în Pilonul II suplimentează în mod consistent pensia de stat și elimină riscul dependenței de factorii demografici (n.a scăderea natalității și îmbătrânirea populației, care generează mai mulți pensionari și tot mai puțini salariati), arată un studiu realizat de CFA România. O rată de înlocuire a ultimului salariu prin pensie considerată adecvată este de circa 70%, însă toate scenariile arată că lucrurile vor sta mult sub acest nivel. În scenariul în care cineva ar contribui doar la Pilonul I (sistemul public de pensii), rata de inlocuire va fi de doar 31,7%, adică sub jumatate din necesar, în timp ce dacă ai contribui și la Pilonul II pensia va fi mai mare, susțin experții CFA România.
dezmostenitii-o-poveste-despre-bani
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Dezmostenitii. O Poveste despre bani

de A.V. HotNews.ro
S-au scris multe carti despre fuga de Romania, dar mai putine despre intoarcerea la ea. Tocmai de aceea, romanul Dezmostenitii, al lui Dani Rockhoff, este un document pretios despre cum percepe si cum se adapteaza un repatriat la noua-vechea lui tara.
incontestabil-evolutia-si-stiinta-creatiei
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Apariția și evoluția omului pe înțelesul tuturor

de A.V. HotNews.ro
Bill Nye arata, intre altele, cum au aparut oamenii si daca specia noastra isi continua evolutia, care sunt promisiunile si pericolele organismelor modificate genetic, precum si cat de probabil este ca si pe alte planete sa se fi produs un proces evolutiv similar cu cel de pe Pamant.

G502 - Logitech
Foto: Logitech

[P] Choose Your Christmas Hero!

de Smile Media
Cadouri practice sau care să oglindească pasiunile celor dragi. Cu siguranță, se află pe lista de cumpărături. Venim în ajutor cu o soluție care vă scutește de umblat prea mult prin magazinele deja aglomerate. Produsele Logitech, adaptate pentru o multitudine de tipologii, de la gameri, la programatori, designeri sau pasionați de muzică, sunt varianta ideală.
Stirile ProTv frig
Foto: Hotnews

Stirile ProTV: Zeci de oameni îngheață în case, fără gaze, în centrul Capitalei. De vină ar fi un om de afaceri

de Stirile ProTV Stirile ProTV
Situație pe cât de dramatică, pe atât de scandaloasă, în centrul Capitalei, la doar doi pași, de Ateneul Român.
Shoply
Foto: Shoply

[P] Co-Founder Shoply: Am dezvoltat o aplicatie in care sa existe doar reduceri

de Smile Media
Doi romani isi propun sa ia cu asalt piata aplicatiilor pentru dispozitive mobile. Acestia au dezvoltat o noua aplicatie de succes, care va crea o punte de legatura intre companii si utilizatorii pasionati de shopping la pret redus. Shoply este disponibila la doar o atingere distanta, in Appstore si Google Play.
Ludovic Orban
Foto: Hotnews

Digi24: Cum a ajuns Inspecția Muncii fără bani în decembrie și cum se ascunde Șeful ei în loc să își asume răspunderea

de Digi24 Digi24.ro
„Primesc aseară o adresă de la Inspecția Muncii: nu mai are bani de salarii pentru salariile din noiembrie care trebuie plătite în această lună!”, a explicat ministrul Violeta Alexandru.
Dan Petrescu
Foto: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907

Digisport: ”Felicitări, Dan Petrescu... Și baftă la noua echipă!” Mesajul neașteptat venit după calificarea CFR-ului

de Digisport Digisport.ro
”Felicitări, Dan Petrescu, pentru a doua calificare în primăvara europeană din carieră. E o performanță excepțională. Știu cum te simți, și eu am trăit sentimentul ăsta alături de tine, de Zenga, de Protasov, de Oli, de Reghe, de Dică.”
Firmele cu datorii la stat vor putea fi scutite de penalitatile de intarziere
Foto: sxc.hu

Luni 16 decembrie 2019, ultima zi la iertarea penalităților. Cât ar câștiga fiscul și cât ar pierde

de Ovidiu Popica StartupCafe.ro
Luni, 16 decembrie 2019, este ultima zi în care cei cu datorii la fisc pot scăpa de penalitățile pentru datorii la buget scadente până la finalul anului 2018, potrivit Ordonanței de Guvern nr. 6/2019.
Boris Johnson
Foto: Captura YouTube

VIDEO Boris Johnson, după câștigarea alegerilor: premierul britanic lansează un apel la unitate și dorește vindecarea rănilor provocate de diviziunile privind Brexitul

de V.M. HotNews.ro
Premierul britanic Boris Johnson le-a transmis vineri alegătorilor că, în urma scrutinului legislativ pe care l-a câștigat categoric, dorește să construiască un „guvern al poporului” și să se vindece rănile provocate de diviziunile pe tema Brexitului, promițând totodată că acesta din urmă se va realiza așa cum a promis, la 31 ianuarie 2020, iar relația pe care o dorește cu UE să fie una de „prieteni și suverani egali”, relatează Agerpres.
Adrian Zuckerman
Foto: seyfarth.com

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la București, va fi primit sâmbătă de șeful diplomației române

de V.M. HotNews.ro
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, îl va primi sâmbătă pe ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii la București, Adrian Zuckerman, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare, informează Agerpres.
Karanovic, gol contra lui Dinamo
Foto: Facebook - Sepsi OSK

Liga 1: Dinamo - Sepsi 1-2 / Karanovic, "dublă" în două minute după eliminarea lui Nistor

de Diana Ene HotNews.ro
Dinamo a mai făcut un pas greșit în lupta pentru un loc de play-off. Echipa lui Dusan Uhrin a fost învinsă pe teren propriu de Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce a condus cu 1-0. Oaspeții s-au impus grație dublei reușite de Karanovic în decurs de două minute (76' și 78'), profitând și de eliminarea lui Nistor din minutul 73.
orhideea-si-papadia-de-ce-exista-copii-cu-probleme-de-dezvoltare-si-cum-pot-toti-copiii-sa-creasca-frumos
Foto: Hotnews
Ghid practic

D​e ce exista copii cu probleme de dezvoltare si cum pot toti copiii sa creasca frumos

de A.V. HotNews.ro
Anumite variante ale genelor cresc predispozitia unei persoane la depresie, anxietate, tulburare hiperkinetica cu deficit de atentie si comportamente antisociale, sociopate sau violente. Insa in loc sa considere aceasta gena „de risc” ca fiind o slabiciune, Boyce schimba modul in care ne raportam la fragilitatea umana, dovedind ca, desi aceste gene „rele” pot crea probleme, in situatia si mediul adecvate, pot sa duca la aparitia unor copii care nu doar ca se descurca mai bine decat inainte, dar care isi depasesc cu mult colegii.

Ionel Puscas
Foto: Facebook

Schimbare fulger la ISMB: Un secretar de la PNL Sector 6 ajunge inspector general

de A.O. HotNews.ro
Inspectoratul Municipiului București va avea începând de săptămâna viitoare un nou inspector școlar general, la o lună de la numirea Lilianei Toderiuc Fedorca, au declarat surse din sistem pentru HotNews.ro. Toderiuc urmează să fie înlocuită de către secretarul general al PNL Sector 6, Ionel Pușcaș. Acesta a ocupat funcția de director al Școlii Generale Nr 156 din Sectorul 6.


Spitalul Metropolitan - schita
Foto: Facebook/ Primaria Municipiului Bucuresti

Un miliard de euro - atât va costa, de fapt, Spitalul Metropolitan, plus construcțiile adiacente

de V.M. HotNews.ro
Primăria Capitalei vrea să investească o sumă uriașă pentru construcția Spitalului Metropolitan și a celorlalte construcții adiacente, respectiv 4,7 miliarde de lei (aproape un miliard de euro), arată Mediafax. Zilele trecute, Gabriela Firea a comunicat doar suma pentru Spital, care este de 400 de milioane de euro.
Coperta
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Ambiții politice, spionaj industrial, amatorism și competență în economia romaneasca. O istorie fascinantă a industrializării comuniste

de A.V. HotNews.ro
Istoricul Petre Opris face o treaba extraordinara in aceasta carte: scoate la lumina istoria economiei romanesti din vremea comunismului, publica documente de arhiva (din Romania si din Statele Unite) extrem de interesante si arata cum se luau deciziile in organizatiile de partid si de stat. Veti gasi aici texte despre industria aeronautica, despre datoriile externe ale Romaniei sau despre industria de aparare, foarte relevante pentru vremea respectiva.

Francesca Schiavone, la Bogota
Foto: Twitter

VIDEO Francesca Schiavone a anunțat că a învins cancerul: "Am dus o luptă grea, dar am câștigat-o"

de Diana Ene HotNews.ro
Fosta jucătoare de tenis Francesca Schiavone, în vârstă de 39 de ani, a anunțat, vineri, că în ultimele luni nu a mai fost activă pe rețelele de socializare deoarece a luptat cu cancerul, dar a învins boala și acum este fericită.
Donald Trump
Foto: Twitter @POTUS

SUA: Comisia pentru Afaceri Judiciare din Camera Reprezentanților aprobă inculparea lui Donald Trump / Liderul de la Casa Albă consideră o „farsă” procedura demiterii

de V.M. HotNews.ro
Comisia pentru Afaceri Judiciare a Camerei Reprezentanților a aprobat, vineri după-amiază, cele două articole de inculpare a președintelui american Donald Trump în scopul demiterii, informează Mediafax citând CNN.
Mihai Fifor
Foto: Facebook/ Mihai Fifor

VIDEO Foștii miniștri Mihai Fifor și Răzvan Cuc și deputatul PSD Luminița Jivan, audiați la DNA în dosarul mitei de la Direcția de Drumuri Timișoara, în care sunt urmăriți penal trei parlamentari PSD / Fifor: Am văzut și eu în presă ce s-a întâmplat / Cuc: Niște oameni s-au lăudat că mă cunosc

de Redactia HotNews.ro
Fostul vicepremier PSD Mihai Fifor și deputatul PSD Luminița Jivan, lider al filialei Caraș-Severin, au fost audiați vineri dimineață la DNA Timișoara în dosarul șpăgilor care ar fi fost încasate de Direcția Regională de Drumuri Timișoara pentru PSD Arad, dosar în care sunt cercetați trei parlamentari de la PSD, între care liderul filialei Arad, Dorel Căprar. Și fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc a fost audiat de procurori, susținând că nu are "nicio treabă" și că probabil "niște oameni s-au lăudat" că îl cunosc, scrie Opinia Timișoarei.
  • UPDATE 16.00 Răzvan Cuc: Nu am nicio treabă cu acest dosar, niște oameni s-au lăudat că mă cunosc
  • UPDATE 11.40 Mihai Fifor: Spun cu toată fermitatea că nu am cunoștință de ceea ce s-a întâmplat în acest dosar, am văzut în presă
Jeremy Corbyn
Foto: Flickr/ Chatham House

Marea Britanie: Jeremy Corbyn anunță că va demisiona din funcția de lider al Partidului Laburist la începutul lui 2020

de V.M. HotNews.ro
Vineri, 13 Dec 2019 Actualitate | Internațional
Jeremy Corbyn a anunțat, vineri după-amiază, că își asumă responsabilitatea pentru eșecul suferit în scrutinul parlamentar din Marea Britanie și va demisiona din funcția de lider al Partidului Laburist la începutul anului viitor, scrie Mediafax.
Dan Mihalache
Foto: londra.mae.ro

Statutul cetățenilor români din Marea Britanie rămâne sub incidența acelorași reguli stabilite de guvernele precedente - ambasadorul Dan Mihalache

de V.M. HotNews.ro
Statutul cetățenilor români din Regatul Unit rămâne sub incidența acelorași reguli care au fost stabilite de către guvernele precedente, a declarat vineri, pentru Agerpres, ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, după alegerile parlamentare anticipate desfășurate cu o zi înainte în Marea Britanie.
Gabriela Firea
Foto: PMB

Gabriela Firea: Ludovic Orban este neprofesionist și este un premier nepregătit

de A.S. HotNews.ro
Vineri, 13 Dec 2019 Actualitate | Politic
​Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri seara, că Ludovic Orban este neprofesionist, catalogându-l drept „un premier nepregătit”, în contextul în care șeful Executivului a refuzat cererea Municipalității de a primi 677 de milioane de lei. „Dacă domnul ministru nu citește Legea Bugetului de Stat, nu citește Legea Finanțelor Publice Locale, nu citește Legea Administrației Publice Locale, deși a fost viceprimar al Capitalei câțiva ani și era normal să cunoască această legislație, îmi pare rău că trebuie să îi spun faptul că este neprofesionist și este un premier nepregătit, conform Mediafax
Parlamentul britanic
Foto: Wikimedia Commons

Alegeri Marea Britanie - rezultate finale: Conservatorii au obținut 365 din cele 650 de mandate ale Camerei Comunelor

de V.M. HotNews.ro
Partidul Conservator al premierului britanic Boris Johnson a obținut, în urma alegerilor legislative desfășurate joi, 365 din cele 650 de mandate ale Camerei Comunelor, conform rezultatelor finale, transmit agențiile internaționale de presă, citate de Agerpres.
Danny Aiello (2011)
Foto: Wikimedia Commons

Actorul Danny Aiello, nominalizat la Oscar, a murit la vârsta de 86 de ani

de V.M. HotNews.ro
Actorul Danny Aiello, cunoscut pentru rolurile sale în „Nașul 2” și „A fost odată în America”, a murit la vârsta de 86 de ani, după o scurtă suferință, a precizat un purtător de cuvânt pentru postul CBS, informează Mediafax.
Adrian Nastase
Foto: Facebook

Adrian Năstase, condamnat în două dosare penale pentru corupție și rămas fără decorație, se compară cu Iuliu Maniu: "Mă întreb dacă comuniștii i-au retras decorațiile lui Maniu, după condamnarea sa"

de MH HotNews.ro
Fstul premier Adrian Năstase, condamnat de două ori la închisoare cu executare pentru fapte de corupție și căruia președintele Klaus Iohannis i-a retras decorația, se compară cu fostul lider al Partidului Național-Țărănesc Iuliu Maniu, deținut politic și decedat în închisoarea Sighet. "Mă întreb dacă comuniștii i-au retras decorațiile lui Maniu după condamnarea sa", a scris Adrian Năstase, pe blogul său.
Salariul minim brut
Foto: Hotnews

Guvernul aprobă vineri creșterea salariului minim la 2.230 lei de la 1 ianuarie 2020

de CP HotNews.ro
Guvernul are pe ordinea de zi a ședinței de vineri hotărârea privind creșterea salariului minim brut pe țară la 2.230 lei lunar începând cu data de 1 ianuarie 2020, ceea ce reprezintă o creștere de 7,% față de luna decembrie 2019. Începând cu data de 1 ianuarie 2020, pentru personalul încadrat pe funcții pentru care se prevede nivelul de studii superioare, cu vechime în muncă de cel puțin un an în domeniul studiilor superioare, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, sumă stabilită în bani care nu include sporuri și alte adaosuri, se menține la 2.350 lei lunar.
Victor Piturca
Foto: Facebook - Universitatea Craiova

Victor Pițurcă, antrenor Craiova: ''Vreau campionatul! Nu am șanse, plec! E simplu"

de Diana Ene HotNews.ro
Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Victor Pițurcă, a declarat vineri, într-o conferință de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari, de sâmbătă, din etapa a 21-a a Ligii 1 de fotbal, că obiectivul său este cucerirea titlului, iar în cazul în care va ajunge la concluzia că nu are șanse, va părăsi formația.
Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu
Foto: Hotnews

Florin Cîțu: Guvernul va anula cerințele de capital impuse prin OUG 114 administratorilor de pensii private și posibilitatea de a-ți transfera viitoarele contribuții exclusiv la Pilonul I

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Guvernul va corecta o parte din prevederile OUG 114 care a provocat șocuri semnificative în sistemul de pensii private, a declarat vineri ministrul de Finanțe, Florin Cîțu. Acesta a spus că vor fi anulate cerințele de capital impuse administratorilor de pensii private din Pilonul II, dar și posibilitatea introdusă ca participanții din acest sistem să-și poată transfera viitoarele contribuții exclusiv către sistemul public de pensii, renunțând astfel la Pilonul II. Sunt doar 540 de români care au optat să își mute contribuțiile exclusiv la Pilonul I, deci e clar că a fost o măsură proastă, a spus Cîțu.
Constantin Budescu
Foto: Facebook - Astra Giurgiu

VIDEO Budescu, lăudat de Marca după ce a înscris un gol de pe tunelul care duce la vestiare

de Diana Ene HotNews.ro
Golul spectaculos al fotbalistului Constantin Budescu, realizat la unul dintre antrenamentele echipei Astra Giurgiu, a fost lăudat de cotidianul Marca, spaniolii rămânând uluiți de execuția românului.
Gabriela Firea
Foto: PMB

Primarul Gabriela Firea îl amenință pe premierul Ludovic Orban că va face plângere penală dacă nu îi dă 677 milioane lei la rectificarea bugetară

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Primarul Gabriela Firea îl amenință pe premierul Ludovic Orban că va face plângere penală dacă nu îi dă 677 milioane lei la rectificarea bugetară. Primarul Capitalei spune că dacă nu va primi acești bani va fi pusă în situația de a nu putea achita subvenția la transportul public în comun, energie termică, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate în trecut de alți primari, continuarea investițiilor în infrastructură.
Cristian Paun
Foto: Facebook

Cristian Păun (ASE), despre "șopârla" din sistemul de pensii și trei scenarii dacă banii s-ar vira la bancă

de F.B. HotNews.ro
Astăzi, dacă ne uităm pe toate calculatoarele de pensii, pe toate calculele făcute pe pensie, în principal, la un salariu mediu brut corespunde un punct de pensie, susține Cristian Păun, profesor la Academia de Studii Economice (ASE). Potrivit acestuia, iei un punct de pensie dacă toată viața ta activă ai fost remunerat cu salariul mediu brut.
Sondaj - bani pentru biserici
Foto: Hotnews

​SONDAJ Primarul Firea propune tăierea banilor alocați pentru biserici. Sunteți de acord?

de Red. Stiri HotNews.ro
În premieră, primarul Capitalei, Gabriela Firea, propune tăierea banilor propuși pentru biserici la începutul anului - 50 de milioane de lei, inclusiv 10 milioane pentru Catedrala Mântuirii Neamului. Măsura apare în proiectul de rectificare bugetară aflat pe ordinea de zi a ședintei Consiliului General de săptămâna viitoare.
  • Sondaj HotNews.ro: Sunteți de acord cu propunerea primarului Gabriela Firea de a tăia fondurile propuse pentru biserici?
Romania, cel mai mare exportator de viori din UE
Foto: Eurostat

România este cel mai mare exportator de viori din UE

de R.M. HotNews.ro
Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105.000 viori, în valoare de 23,3 milioane de euro, iar România este cel mai mare exportator de viori al UE în restul lumii, arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică, scrie euractiv.ro.
ICCJ - sala Sectiilor Unite
Foto: Agerpres

Doi judecători, amenințați și înjurați în timpul ședințelor de doi deținuți din Penitenciarul Bacău

de V.M. HotNews.ro
Vineri, 13 Dec 2019 Actualitate | Esențial
Doi deținuți de la Penitenciarul Bacău sunt judecați pentru că au înjurat și amenințat judecătorii în timpul unor ședințe. Incidentele s-au petrecut la Judecătoria Bacău, iar cei doi deținuți nu sunt la prima abatere de acest fel, fiind deja condamnați pentru fapte similare, scrie Mediafax.
Spania, in finala CM de handbal feminin
Foto: JHA / Sportsevent

CM Handbal (f): Surprinzătoarea Spania, în finală - Victorie cu Norvegia, marea favorită (28-22)

de A.I. HotNews.ro
După ce la pauză a fost 13-13, Spania s-a dezlănțuit în repriza a doua, ibericele reușind să etaleze un handbal incredibil: forță, viteză, imaginație. Norvegia nu a avut un răspuns pe măsură, iar Spania a obținut calificarea în finala CM de handbal feminin, după o victorie cu 28-22.
Instanta de judecata
Foto: pixabay.com

O cunoscută avocată vrea să iasă la pensie la 6 luni după ce s-a făcut judecător. Cel puțin 16.000 de lei pe lună pensie

de Redactia HotNews.ro
O cunoscută avocată care a devenit judecător în urmă cu doar 6 luni și-a depus cerere de pensionare de la Tribunalul Ilfov. Potrivit unei surse din magistratură citate de Ziare.com, pensia unui judecător cu grad de tribunal este între 16.000 de lei și 18.000 de lei.
Proteste în USR
Foto: Facebook

Scandalul ia amploare în USR. Goțiu: Cei 500 de la USR - Dane, oprește vânătoarea de țapi ispășitori

de L.P. HotNews.ro
Peste 500 de membri USR îi cer lui Dan Barna să revină asupra deciziei de excludere a Olimpiei Ardelean potrivit unui nou mesaj postat pe Facebook de senatorul Mihai Goțiu. "Dane, oprește vânătoarea de țapi ispășitori. Nu postarea Olimpiei Ardelean e cauza scorului de la cele mai recente alegeri", scrie Goțiu pe pagina sa de socializare.
Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat 2019
Foto: ecotic

webPR: Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat 2019 și-a anunțat câstigătorii

de Smile Media
Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este un concurs anual de tradiție, organizat de Asociația ECOTIC și dedicat inițiativelor de protecție a mediului și conservare a resurselor planetei. Un număr de 42 de proiecte au fost înscrise în ediția din acest an la toate cele patru categorii, fiind invitate să se înscrie companii, instituții de învățământ, instituții publice și ONG-uri ce au dezvoltat, începând din luna octombrie 2018, proiecte dedicate mediului.
Sediul DNA
Foto: Hotnews

Om de afaceri trimis în judecată în dosarul în care DNA ceruse urmărirea penală a lui Tăriceanu

de MH HotNews.ro
Omul de afaceri Petru Berteanu a fost trimis în judecată de DNA pentru complicitate la luare de mită în dosarul în care fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a fost acuzat de procurori că ar fi primit mită 800.000 de dolari. DNA ceruse încuviințarea începerii urmării penale pentru Tăriceanu, dar solicitarea a fost respinsă de Senat după mai bine de jumătate de an de tergiversări.
Spargatorul de gheata Arktika
Foto: Rosatomflot

VIDEO Rușii au scos pe mare, pentru teste, spărgătorul de gheață nuclear Arktika, cel mai puternic vas de acest fel din lume

de G.S. HotNews.ro
Vineri, 13 Dec 2019 Actualitate | Internațional
Vopsit în culorile steagului rusesc, noul vas Arktika a ieșit, joi, din Golful Finlandei pentru un test de navigație de două zile, notează Moscow Times.
Viorica Dancila
Foto: Hotnews

Viorica Dăncilă, despre o posibilă candidatură a lui Carmen Dan la șefia organizației de femei a PSD: ”Mi-ar place”

de G.S. HotNews.ro
Vineri, 13 Dec 2019 Actualitate | Politic
Viorica Dăncilă a declarat, vineri, în urma ședinței CEx a PSD, că „i-ar place” să candideze și Carmen Dan pentru șefia organizației femeilor social-democrate, și nu numai aceasta, pentru că nu dorește să fie unicul candidat. Dăncilă este, în momentul de față, președintele interimar al organizației, transmite Mediafax.
Detinutul evadat
Foto: ziarulunirea.ro

Penitenciarul Gherla: Un deținut condamnat pentru patru crime a încercat să evadeze scobind în perete, în spatele frigiderului. Cine l-a dat de gol

de G.S. HotNews.ro
Un deținut condamnat la închisoare pe viață, pentru săvârșirea a patru crime (două comise în libertate, două în timpul detenției) a încercat să evadeze din Penitenciarul Gherla, săpând un tunel în zidul camerei de deținere, în spatele frigiderului, potrivit penitenciare.info.
Jurgen Klopp
Foto: UEFA/ Getty Images

VIDEO Jurgen Klopp și-a prelungit contractul cu Liverpool

de Diana Ene HotNews.ro
Jurgen Klopp (52 de ani) a semnat vineri prelungirea contractului cu Liverpool. Înțelegerea dintre campioana Europei și tehnicianul german va fi valabilă până în 2024.
Ludovic Orban
Foto: Agerpres

Ludovic Orban anunță a treia rectificare bugetară din acest an/ Legea responsabilității fiscale permite doar două pe an

de CP HotNews.ro
Premierul Ludovic Orban a anunțat vineri, într-o ședință de Guvern fulger, a treia din această săptămână, că luni va avea loc o nouă rectificare bugetară, pentru a fi realimentat fondul de rezervă al Guvernului și pentru plăți către autorități locale. Ar fi a treia rectificare bugetară din acest an, însă Legea responsabilității fiscale nu permite decât două, ambele în a doua jumătate a anului.
Costica Buceschi
Foto: hcdunareabraila.ro

Costică Buceschi: "Prin prisma a ceea ce s-a întâmplat înainte de CM, cred că e normal să fim pe locul 12"

de Diana Ene HotNews.ro
Antrenorul secund al echipei naționale de handbal feminin a României, Costică Buceschi, a declarat, vineri, la revenirea în țară, că nu crede că locul 12 de la Campionatul Mondial din Japonia este unul corect. Totuși, el a precizat că "prin prisma a ceea ce s-a întâmplat înainte de CM (scandalul de dopaj de la Corona Brașov), e normal ca naționala tricoloră să fie pe locul 12".
Florin Cîțu, ministrul Finanțelor
Foto: Guvernul Romaniei

Florin Cîțu anunță că taxa bancară introdusă prin “Ordonanța lăcomiei” va dispărea din 2020

de F.B. HotNews.ro
​Din OUG 114 dispare taxa bancară, a anunțat vineri, Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice, care a precizat că trebuie modificate atât OUG 114/2018, cât și OUG 14/2019.
Sedinta Guvern Orban
Foto: Guvernul Romaniei

VIDEO Orban: Vom plăti din fondul de rezervă suma pentru care s-a pus sechestru pe activele Romatsa. Situația este extrem de gravă / Bugetul MFP, suplimentat cu 912 mil. lei pentru această plată

de G.S. HotNews.ro
România va plăti din fondul de rezervă al Guvernului suma pentru care a fost pus sechestru pe activele Romatsa, a declarat, vineri dimineață, Ludovic Orban.
UPDATE ora 11.06 Potrivit site-ului oficial al Executivului, în ședința de vineri dimineață, bugetul MFP a fost suplimentat, printr-o HG, cu suma de 912,5 milioane lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului
Gabriela Firea (Foto: Twitter)
Foto: Digisport.ro

Orban, după ce Gabriela Firea a cerut Guvernului peste 677 de milioane de lei: O neobrăzare. Nu dăm bani pentru companiile de nababi înființate de Firea

de MH HotNews.ro
Premierul Ludovic Orban a calificat drept neobrăzare cererea primarului Capitalei, Gabriela Firea, de alocare a 677 de milioane de lei, anunțând că nu va accepta să plătească "factura pentru companiile de nababi" înființate de Firea.
Cum se va schimba piața muncii în urmatorii ani
Foto: sxc.hu

​Analiză În următorii 30 de ani două activități din economie se vor înjumătăți, una aproape va dispărea iar trei își vor dubla angajații. Vezi cum vor evolua salariile în 2020 pe diferitele tipuri de activități.

de Dan Popa HotNews.ro
În decurs de 30 de ani două activități ale economiei naționale își vor înjumătății efectivele, una aproape va dispărea complet iar trei își vor dubla numărul de angajați, se arată într-o analiză a firmei de resurse umane Adecco, transmisă vineri HotNews.ro. Agricultura și industria au suferit și vor suferi cele mai mari transformări din cauza automatizării și digitalizării. Vezi în text ce industrii vor pierde locuri de muncă, unde se vor apărea joburi și cum ar putea evolua salariile în 2020 pe diferitele tipuri de activități.
Icoana din Pestera Sfantului Atanasie Athonitul
Foto: Facebook

Un român de 28 de ani, aflat în pelerinaj, a fost găsit mort pe Muntele Athos

de Redactia HotNews.ro
Autoritățile din nordul Greciei investighează moartea unui român în vârstă de 28 de ani, absolvent al Facultății de Teologie din București, al cărui cadavru a fost găsit în apropierea intrării într-o peșteră în timpul unui pelerinaj pe Muntele Athos, scrie Agerpres, citând ekathimerini.com.
Politia franceza
Foto: Facebook

Un bărbat care a amenințat polițiștii cu o armă albă a fost ucis în Paris

de R.M. HotNews.ro
Un bărbat care a amenințat polițiștii cu o armă albă a fost împușcat mortal vineri, în cartierul de afaceri La Défense, anunță AFP.
Aluat framantat cu bormasina
Foto: Captura YouTube

VIDEO Baia Mare: Un comerciant care frământa aluatul pentru plăcinte cu bormașina la Târgul de Crăciun, amendat cu 20.000 de lei

de G.S. HotNews.ro
Comerciantul filmat la Târgul de Crăciun din Baia Mare în timp ce învârtea aluatul pentru plăcinte cu o bormașină, într-o găleată, pe jos, a primit o amendă de 20.000 lei.Alte titluri din Actualitate:

Primăria Capitalei vrea să introducă autobuze școlare la alte 4 unități de învățământ din Sectoarele 1 și 6
Cîțu: Dacă veneam cu informația privind deficitul de peste 4% în februarie, la execuție, ar fi fost mult mai rău
Orban: A trebuit să luăm decizia rapidă de a efectua plata (în cazul Romatsa). Legea trebuie respectată de Guvern, chiar și atunci când nu ne convine
Florin Cîțu: În 20 de ani o să fie un efort foarte mare pentru a susține pensiile noastre
VIDEO Un robot care ajută constructorii să verifice progresul din șantiere a câștigat o competiție de startup-uri: TechCruch Startup Battlefield
Bode: Tarom va închide cu pierderi de 190 de milioane de lei; vom solicita un ajutor de salvare de 47 de milioane de euro
Guvernul Orban la o lună și câteva zile de la preluarea puterii
Congresul SUA impune „sancțiunile iadului”, ca să întârzie finalizarea Nord Stream 2
webPR: La Curtea Regilor României. Mese și meniuri regale... de sărbători
Scoțienii vorbesc iar de independență după alegerile din Marea Britanie: Boris Johnson nu are un mandat solid de a ne scoate din UE
Trei apropiați ai Liei Savonea au picat examenul de promovare la Curtea Supremă
Cele mai bune jucătoare din ultimul deceniu: Simona Halep, devansată doar de liderul Serena Williams
VIDEO Incendiu pe singurul portavion rusesc: Un om a murit, zece sunt răniți, iar doi sunt dați dispăruți
Ministerul Justiției vrea ca BOR să se implice în reintegrarea socială a foștilor deținuți / De ce n-a reușit statul să-i recupereze pe condamnați - noua strategie a lui Predoiu DOCUMENT
Patru americani și un român au făcut în SUA un Caritas de 722 milioane de dolari în criptomonede „pe spinarea idioților”
Jeremy Corbyn spune că nu va conduce Partidul Laburist la viitoarele alegeri din Marea Britanie
Cum a evoluat de la un sezon la altul Umbre, serialul cu gangsteri de pe HBO, și ce spun criticii acestuia
Cum a legat CCR, în 2010, independența justiției de pensiile speciale ale magistraților
Regatul Unit va îngreuna viza pentru imigranții necalificați
VIDEO Prima asumare de răspundere în Parlament a Guvernului. Orban: O spun limpede - bugetul României pe 2020 nu mai suportă nicio cheltuială suplimentară. Orice cheltuială în plus poate duce la imposibilitatea de a face plăți vitale
VIDEO Surpriză neplăcută pentru un cuplu din Constanța care a cumpărat un bichon. Cățelul a fost vopsit pentru a putea fi vândut mai scump
Cum se vede Bucureștiul de pe Stația Spațială Internațională. Imaginea publicată de NASA
Etiopia: Arheologii au descoperit un oraș de 2.800 de ani vechime dintr-un imperiu african ce a rivalizat cu cel Roman
VIDEO Ambasadorul Ucrainei în România, la HotNews.ro LIVE: Ce se întâmplă în Ucraina e o proiecție a Rusiei față de fostul spațiu socialist. Dacă dispare mâine Ucraina cu aspirațiile sale europene și euroatlantice, frontiera Rusiei se va muta la granița cu România / Țările din Occident nu simt ce înseamnă să fii ținta unui atac


ECONOMIE

Valentin Lazea
Foto: Hotnews

Lazea: Noi vrem să trăim pe consum ca să compensăm, probabil, anii de restriște de sub Ceaușescu. Suntem total defazați și în altă lume

de F.B. HotNews.ro
Poți să trăiești cu deficite bugetar și extern mare cât timp ele sunt finanțabile, adică cât timp e liniște și pace în lume, susține Valentin Lazea, economist șef al Băncii Naționale a României. Potrivit acestuia, în momentul în care se strică lucrurile în lume, indiferent din care motiv: Brexit, China sau orice altceva, a trăi cu deficite bugetar și extern mare te pune într-o situație extrem de periculoasă. Atunci ai două alegeri de făcut.
Romgaz
Foto: Romgaz

Dispută între Romgaz și constructorii centralei de la Iernut/ Producătorul de gaze se așteaptă la proces/ Motivele: Investiție întârziată și bani pierduți

de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Joi, 12 Dec 2019 Economie | Energie
Acționarii Romgaz au aprobat achiziționarea de servicii juridice pentru reprezentarea companiei într-un posibil litigiu cu asocierea DuroFelguera și Romelectro, constructorii centralei Iernut. Aceste firme nu au respectat graficul de realizare a centralei, iar Romgaz, în calitate de beneficiar al lucrării, ar putea ajunge în situația de a pierde bani. Constructorii cer mai mulțu bani, pe motiv că ar fi crescut costurile în urma majorării prin OUG 114/2018 a salariului minim în construcții.
Tiruri
Foto: pixabay.com

Compromis european în dosarul ultrasensibil al transportatorilor: Șoferii vor putea dormi în mașini maxim 45 de ore pe săptămână

de R.M. HotNews.ro
Joi, 12 Dec 2019 Economie | Companii
Negociatorii Parlamentului European și ai celor 28 de țări ale UE au ajuns joi dimineața la un preacord pentru reformarea condițiilor de muncă ale șoferilor de tir, un dosar ultrasensibil marcat de opoziția dintre Est și Vest, scrie AFP.
Intact
Foto: Facebook

Sabina Petre, director la Antena 3, va fi vicepreședinte CA la Antena Group

de C.I. HotNews.ro
Sabina Petre, care în ultima perioadă a fost director la Antena 3, va fi de la 1 ianuarie 2020 vicepreședinte al Consiliului de Administrație la Antena Group, compania care operează posturile Intact, cu excepția stației de știri.


0-100.hotnews.roSPORT

Bayern, victorie pe teren propriu
Foto: captura uefa.com

VIDEO Bayern Munchen, învingătoare în derbiul serii cu Tottenham

de Red. Sport HotNews.ro
Joi, 12 Dec 2019 Sport | Fotbal
Bayern Munchen și-a respectat statutul de mare favorită și a încheiat Grupa B din Champions League cu maximum de puncte (18). Ultima victorie a venit pe Allianz Arena împotriva celor de la Tottenham (3-1).
Olanda, in finala CM de handbal feminin
Foto: japanhandball2019.com

​CM Handbal (f): Rusia, eliminată dramatic în semifinale de Olanda (33-32)

de A.I. HotNews.ro
Vineri, 13 Dec 2019 Sport | Teamball
Olanda și Rusia au oferit un meci electrizant, decis de un gol marcat în ultimele secunde. Cele două echipe au condus pe rând, au oferit un final de meci interzis cardiacilor, iar batavele au câștigat dramatic, scor 33-32. Visul lui Ambros Martin de a face din Rusia noua campioană mondială s-a spulberat în semifinalele CM de handbal feminin din Japonia.
FC Barcelona
Foto: Twitter - Barcelona

Drepturile tv din Spania, plătite regește - Barcelona, venituri cu 11,2 milioane de euro peste Real Madrid

de A.I. HotNews.ro
Joi, 12 Dec 2019 Sport | Fotbal
Liga Profesionistă de Fotbal din Spania a făcut publice sumele încasate de echipele din La Liga din drepturile tv pentru sezonul 2018/2019. Lider este campioana FC Barcelona (166,5 milioane de euro), catalanii fiind urmați de marii rivali de la Real Madrid (cu 155,3 milioane de euro).


LIFE

Bancul zilei: La Londra

de I.B. HotNews.ro
În Londra, în timpul unei ceți foarte dense, o turista străină, văzând o silueta neclară de om, întreabă disperată: - Mister, nu cunoașteț încotro mă îndrept eu? - Spre Tamisa....


REVISTA PRESEI

Caru`cu vedete
Foto: Colaj foto

Caru`cu vedete: Cine a fost cel mai bine plătită vedetă pe Instagram în 2019; Ed Sheeran desemnat artistul deceniului în Marea Britanie

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Joi, 12 Dec 2019 Revista Presei | Vedete
Cum arăta Angelina Jolie în adolescență și cum arată acum. Prin ce transformări a trecut vedeta...

Surpriză uriașă în showbiz! Andreea Bălan, însărcinată pentru a treia oară?
Faze tari
Foto: Colaj foto

​Faze tari: Camionul care „s-a condus” singur e dovada revoluției în transporturi; Ce au descoperit angajații unui supermarket într-o cutie cu banane

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
​Porumbei cu pălării de cowboy în miniatură au fost văzuți pe străzile din Las Vegas. Nimeni nu-și explică aparițiile neobișnuite...

Mai multe lebede par să se fi îndrăgostit de un golf din Clisura Dunării. Deși este iarnă, păsările s-au adunat în zona localității Eșelnița, din Mehedinți, și vin la pontoanele pensiunilor din zonă, spre încântarea turiștilor...
Utile
Foto: Colaj foto

Utile: YouTube și Google facilitează pirateria și tocmai au pierdut un proces ”costisitor” din acest motiv; Sfatul unui renumit microbiolog: cât de des trebuie schimbată lenjeria de pat

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Joi, 12 Dec 2019 Revista Presei | Utile
George Laurer, inventatorul scanerului pentru codurile de bare. Inginerul a revoluționat distribuția bunurilor de larg consum...

Aceste fructe sunt pline de vitamine și au puține calorii. Combat guta și ”topesc” grăsimea de pe burtă...

Intalniri on-line

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: La Londra
În Londra, în timpul unei ceți foarte dense, o turista străină, văzând o silueta neclară de om, întreabă disperată: - Mister, nu cunoașteț încotro mă îndrept eu? - Spre Tamisa....
Bancul zilei: Cadoul perfect
– Frate, vine ziua iubitei mele și nu știu ce să-i iau. – I-ai și tu un buchet de flori. – Dar e și revelionul...
​Bancul zilei: Nevoia de lucrări edilitare
Într-un sat, preotul le învată pe femei să nu mai spună ca și-au înșelat bărbații, ci că „au alunecat”.
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by