Tramvaiul 1
Foto: Facebook

Ce sporuri primesc angajații STB și ce salarii compensatorii au dacă sunt disponibilizați

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Angajații STB pot primi până la 12 sporuri ( dintre care 5 sunt prevăzute de Cosul Muncii pentru toată lumea) care se adună la salariul de bază negociat, și se poate obține și o indemnizație de conducere, până la 20% din salariu, potrivit unui document obținut de HotNews.ro. Acestora se adaugă tichetele de masă, de până la 440 lei/lună, în funcție de orele lucrate. Ultima mărire de salariu a avut loc în 2020, când STB avea o conducere numită de PSD- o crestere de 10%, negociata tot de sindicatul reprezentativ. Contractul Colectiv de Muncă prevede 14 salarii compensatorii în caz de disponibilizare a angajaților.
Militari americani la Deveselu
Foto: Naval Support Facility Deveselu
​LIVE

VIDEO Rusia cere retragerea NATO din România și Bulgaria / Fără niciun progres major, Moscova și Washington au căzut de acord să continue discuțiile după negocierile de la Geneva

de R.P. HotNews.ro
Retragerea trupelor și a echipamentelor NATO din România și Bulgaria se numără printre garanțiile de securitate pe care Rusia le cere Occidentului, a transmis vineri ministerul rus de externe citat de Reuters. Declarațiile au fost făcute cu doar 20 de minute înaintea rundei de negocieri la nivel înalt SUA-Rusia de la Geneva. Diplomații americani și ruși nu au făcut niciun progres major în discuțiile privind Ucraina vineri, dar au fost de acord să continue să vorbească pentru a încerca să rezolve o criză care a stârnit temeri de un conflict militar.
-----
18.45: Ambasada SUA la București, pe Twitter, despre acțiunile Rusiei: Opriți propaganda falsă!
18.00:Președintele ucrainean spune că Rusia ar putea încerca să ocupe orașul Harkiv
17.40: Canada va oferi Ucrainei un împrumut de până la 120 de milioane de dolari canadieni și caută alte modalități de a sprijini Kievul
16.37: Kievul acuză Moscova că se află în spatele unui val de amenințări false cu bombă
16.17: Erdogan s-a oferit din nou ca mediator între Rusia și Ucraina
15.50: Polonia asigură Ucraina de sprijinul pentru integrarea euro-atlantică
Vasile Petrariu, liderul sindicatului reprezentativ din STB
Foto: Facebook

Greva STB: Liderul sindicaliștilor acuză primarul general că a refuzat dialogul: Primarul general nu a stat cu noi nici măcar un minut / Nu a idenționat să rezolve conflictul

de N.O. HotNews.ro
Liderul sindicaliștilor STB, Vasile Petrariu, a anunțat, vineri, un eșec al discuțiilor cu primarul general și conducerea companiei, susținând că Nicușor Dan a refuzat dialogul și nu a stat nici măcar un minut la masa discuțiilor. ”Nu a intenționat niciodată să rezolve conflictul”, acuză liderul de sindicat care a precizat că situația este încă neclară, salariații urmând a decide dacă protestul va mai continua sau nu, relatează News.ro.
Volodimir Zelenski
Foto: Genya Savilov / AFP / Profimedia Images

Președintele ucrainean spune că Rusia ar putea încerca să ocupe orașul Harkiv / Rușii ar avea și pretextul potrivit

de N.O. HotNews.ro
Rusia ar putea încerca să ocupe orașul industrial Harkiv dacă va întreprinde acțiuni militare în Ucraina, iar acesta ar fi începutul unui „război la scară largă”, a declarat președintele ucrainean Volodimir Zelenski pentru Washington Post, relatează Reuters.

Teste de saliva dezasamblate
Foto: Facebook

Se întorc testele de salivă pentru elevi: Promisiuni că până la începutul săptămânii viitoare vor fi trimise în școli 10 milioane de teste

de I.R. HotNews.ro
Până la începutul săptămânii viitoare vor fi livrate în școli 10 milioane de teste pentru preșcolari, elevi si angajați din învățământ, a anunțat vineri ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.
Pandemia de COVID-19
Foto: Wavebreak / Profimedia Images

România, în valul 5 al pandemiei. Cel mai rău scenariu al INSP: Peste 70.000 de cazuri de COVID pe zi / Când ar putea fi atinsă capacitatea maximă la ATI

de Redactia HotNews.ro
Previziunile Institutului Național de Sănătate Publică (INSP) arată că România ar putea ajunge la peste 70.000 de cazuri de COVID-19 pe zi și ar putea atinge capacitatea maximă de internare la ATI la începutul lunii februarie, a declarat vineri ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.


statie STB, în ziua grevei angajaților societății
Foto: Hotnews
LIVE

A doua zi de grevă la Societatea de Transport București și de haos în trafic: Nicușor Dan: Cer PSD să se pronunțe - îi retrage sprijinul liderului sindical, consilier PSD, sau susține greva ilegală / Negocieri eșuate între Sindicat și primarul general

de Redactia HotNews.ro
Greva angajaților Societății de Transport București și implicit haosul din trafic continuă și vineri, în ciuda deciziei judecătorești care a stabilit suspendarea grevei și reluarea activității. Executorii judecătorești au mers vineri dimineață la sediile autobazelor pentru a afișa decizia instanței, în timp ce primarul Capitalei, Nicușor Dan, s-a întâlnit cu conducerea societății. El a avertizat că angajații STB care nu respectă hotărârea judecătorească săvârșesc o infracțiune. De asemenea, Nicușor Dan a cerut PSD să se pronunțe dacă susține greva sau dacă îi retrage sprijinul consilierului PSD Vasile Petrariu, liderul sindicatului care a organizat protestul.

18.40:
Vasile Petrariu, directorul Sindicatului STB, a spus că greva va continua. Acesta spune că discuțiile cu primarul general Nicușor Dan au eșuat.
15.55 Nicușor Dan va avea, de la ora 18.00, o nouă discuție cu reprezentanți ai angajaților STB
11.53 Directorul STB propune sindicatului reprezentativ deschiderea negocierilor pentru contractul colectiv de muncă
9.33 Nicușor Dan: Cine nu aplică o decizie judecătorească săvărșește o infracțiune
Accident in Capitala cu o masina de politie
Foto: Captura video

Polițistul care a ucis o fetiță pe trecerea de pietoni, scrisoare către familia acesteia: "Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac"

de Redactia HotNews.ro
Polițistul care a spublerat-o cu mașina pe trecerea de pietoni pe fetița de 13 ani a trimis o scrisoare familiei acesteia, căreia îi cere iertare și se oferă să îi trimită un ajutor pentru înmormântare: "Sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca un criminal, ci pe un om care v-a greșit enorm”.
​BAT lansează R&D Visitor Experience: Turul virtual al cercetării științifice de ultimă generație ce stă la baza noilor produse cu nicotină cu risc redus
Foto: BAT
​Articol Smile Media

BAT lansează R&D Visitor Experience: Turul virtual al cercetării științifice de ultimă generație ce stă la baza noilor produse cu nicotină cu risc redus*

de Smile Media
BAT a lansat R&D Visitor Experience, un tur virtual al centrului global de cercetare și dezvoltare al companiei din Southampton, Marea Britanie, care invită vizitatorii să exploreze inovațiile științifice de ultimă generație ale companiei. Experiența reconfirmă abordarea deschisă și transparentă a BAT față de știință, care stă la baza dezvoltării portofoliului companiei de produse cu risc redus* și a activităților de dincolo de nicotină ale companiei.
Top fonduri UE 2014-2020
Foto: StartupCafe.ro

​DOCUMENT. Greu cu fondurile UE: România, la coada absorbției banilor europeni 2014-2020. Mai sunt 14 miliarde de euro la care ne uităm lung

de CZ HotNews.ro
Slabă absorbție de fonduri europene! Cu experiență deja de 15 ani în Uniunea Europeană, aflată la al treilea ciclu financiar, la care se adaugă experiența căpătată în perioada de preaderare, România tot nu reușește să profite de fondurile puse la dispoziție de UE pe măsura nevoilor noastre, după cum arată datele oficiale de la Comisia Europeană, intrate în posesia StartupCafe.ro / HotNews.ro.
Monica Tariuc
Foto: Deloitte Romania
Dosare Juridice - Fiscalitate

Mecanisme pentru gestionarea forței de muncă în industria auto – implicații fiscale și juridice

de Deloitte Romania
Industria auto este, fără îndoială, una dintre cele mai încercate în ultimii doi ani, dat fiind că s-a confruntat cu numeroase provocări, disfuncționalități în lanțurile de aprovizionare la nivel global, criza semiconductorilor și creșterea prețurilor materiilor prime fiind doar câteva dintre acestea. Dificultățile nu au întârziat să producă efecte asupra angajaților din industria auto, astfel că angajatorii trebuie să ia în calcul toate instrumentele pe care le au la îndemână pentru a-și asigura forța de muncă necesară continuării și chiar intensificării activității pentru a recupera decalajele înregistrate în contextul pandemiei. Printre acestea se numără facilitățile acordate de stat, importul de forță de muncă, munca la distanță sau detașarea angajaților în alte state. Însă toate acestea au și implicații fiscale, și juridice.
Vinul organic sau biodinamic
Foto: Logo oficial UE pentru vinuri certificate BIO

Dosar Drink Insider: „Organic” sau „Biodinamic”, asta-i întrebarea

de Răzvan Avram HotNews.ro
Marea majoritate a sticlelor de vin nu au certificare, iar Comisia Europeană studiază ideea de etichetare detaliată a conținutului sticlelor, încă din 2018. Între timp, putem doar să ne bazăm pe certificări „organice” sau „biodinamice”, singurele care garantează un minim de „bune practici agricole”. În continuare, o scurtă trecere în revistă a certificărilor din această categorie.
Alexandra Smedoiu, Partner, Deloitte Romania, and Real Estate Industry Leader
Foto: Deloitte Romania
Dosare Juridice - Studiu

Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimează o creștere a veniturilor în acest an, iar 73% se așteaptă la intensificarea tranzacțiilor

de Deloitte Romania
Reprezentanții companiilor din sectorul imobiliar comercial (spații comerciale, centre de afaceri și birouri, spații logistice) estimează, în proporție de 80%, o creștere a veniturilor în acest an comparativ cu 2021, iar 73% se așteaptă la intensificarea tranzacțiilor în domeniu în următoarele 12 luni, conform studiului global Deloitte 2022 Commercial Real Estate Outlook.
Omicron
Foto: DreamsTime

Varianta „invizibilă” a Omicron provoacă îngrijorări printre cercetători / BA.2, pe cale să devină dominantă în Danemarca

de S.J. HotNews.ro
Subvarianta BA.2 a Omicron, poreclită „varianta camuflată” sau „invizibilă” a variantei apărute în Africa de Sud, pare să se răspândească mai rapid în unele țări decât celelalte subvariante „surori” ale sale, declanșând temeri că ar putea provoca valuri pandemice și mai mari la nivel global, relatează revista Fortune.
Bogdan Bagiag- Pernador
Foto: Hotnews
Articol susținut de eMAG Marketplace

VIDEO INTERVIU Parcursul unui antreprenor de la o tarabă în bazar la un business cu o cifră de afaceri de 1.500.000 euro

de HotNews.ro
Bogdan Bagiag și-a început povestea ca antreprenor în 2014, când a deschis o tarabă în bazar în Iași, unde vindea accesorii de pescuit. Câțiva ani mai târziu, acesta punea bazele Pernador, un business care se axează pe comercializarea de perne și pilote din bumbac. Am vorbit cu Bogdan, în cadrul unui interviu Startupcafe.ro, despre parcursul sau ca om de afaceri, despre provocările care au apărut și continuă să apară, despre modul în care prezența pe eMAG Marketplace l-a ajutat să își dezvolte afacerea, dar și despre planurile de viitor ale Pernador. “Anul acesta vrem să achiziționăm o linie de fabricat pilote. Aici trebuie să vedem cum facem rost de fonduri pentru ea, pentru că este destul de costisitoare, între €400.000 - €600.000”, ne-a spus Bogdan Bagiag.
Munca pe santier
Foto: DreamsTime

Ministerul Muncii a pregătit proiectul pentru aducerea a 100.000 de străini la muncă în 2022. MAI ar mai putea angaja 92 de persoane, iar MAE - 60

de F.B. HotNews.ro
Contingentul de muncitori străini în 2022 ar putea fi de 100.000 conform unui nou proiect elaborat de Ministerul Muncii. Anul trecut a mai fost un proiect în dezbatere, dar nu a mai fost adoptat. Prin urmare, așa cum a scris HotNews.ro dimineață, dosare depuse de 2-3 luni de angajatori nu au mai putut fi soluționate.
Liviu Dragnea si Irina Tanase
Foto: Hotnews

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, audiată la DNA

de Redactia HotNews.ro
Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a fost audiată, vineri, de procurorii anticorupție. Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că ea a fost chemată la DNA în calitate de martor, într-un dosar de corupție, altul decât Tel Drum, în care fostul lider al PSD este urmărit penal încă din 2017.
Bogdan Aurescu
Foto: Guvern

Ministerul român de Externe, după ce Rusia a cerut ca NATO să se retragă din România: Declarațiile, inoportune și lipsite de orice fundament

de I.H. HotNews.ro
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) respinge ca fiind inoportune și lipsite de orice fundament declarațiile Rusiei privind prezența militară aliată pe Flancul Estic al NATO. Reamintim că ministerul rus de externe a transmis vineri că retragerea trupelor și a echipamentelor NATO din România și Bulgaria se numără printre garanțiile de securitate pe care Rusia le cere Occidentului.
Olaf Scholz
Foto: Michael Kappeler / AFP / Profimedia

Germania va crește salariul minim la 12 euro pe oră din octombrie - proiect de lege

de N.O. HotNews.ro
Cancelarul Olaf Scholz și social-democrații săi continuă să-și onoreze promisiunile electorale cheie, introducând un proiect de lege care vizează creșterea salariului minim național la 12 euro pe oră începând din octombrie, potrivit unui document consultat vineri de Reuters.

Sala judecata
Foto: Kitsdesign / Sciencephoto / Profimedia

Predoiu, despre continuarea grevei STB în pofida deciziei instanței: Foarte grav. Este o lipsă de încredere în justiție la care a contribuit mai toată lumea

de Redactia HotNews.ro
Continuarea grevei STB în pofida deciziei Tribunalului București de suspendare a acesteia denotă o lipsă de încredere în justiție, care ar trebui să pună pe gânduri pe toată lumea - de la judecători, până la procurori și parlamentari, a declarat vineri ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.
Catalin Predoiu
Foto: Agerpres
VIDEO

Ce se va întâmpla cu controversata Secție specială / Proiectul desființării SIIJ, pus în dezbatere. Predoiu: O altă soluție tehnică pentru desființarea SIIJ nu e posibilă politic acum / Cine va prelua atribuțiile SIIJ

de I.H. HotNews.ro
Proiectul de desființare a Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) a fost pus vineri în dezbatere publică. Dosarele privind presupuse fapte de corupție săvârșite de magistrați - care erau anchetate de SIIJ - ar urma să fie instrumentate de către 42 de procurori - 12 de la Secția de urmărire penală a Parchetului General și 30 de la parchetele curților de apel. Întrebat despre excluderea DNA din acestă schemă, ministrul Justiției, Cătălin Predoiu a spus că "o altă soluție tehnică pentru desființarea SIIJ nu e posibilă politic în acest moment", el precizând că noul proiect a fost agreat de toate partidele din coaliție. El a susținut că nu va fi vorba, de fapt, despre o altă structură care să înlocuiască SIIJ, ci despre un nou sistem, invocând modelul Parchetului European.
Marcel Ciolacu
Foto: Agerpres

Ciolacu îi răspunde primarului Capitalei: Mai e o opțiune: fie pleacă Nicușor Dan / PSD: Să vină cu soluții la crizele pe care le-a provocat, nu să găsească vinovați iluzorii

de L.P. HotNews.ro
Președintele PSD, Marcel Ciolacu a fost întrebat vineri, într-o conferință de presă ce îi răspunde primarului Capitalei Nicușor Dan la solicitarea dacă susține greva STB sau dacă îi retrage sprijinul politic liderul de sindicat. Replica lui Ciolacu a fost scurtă: „Mai e o opțiune: fie pleacă Nicușor Dan". Social-democrații îl somează pe Nicușor Dan "să vină cu soluții la crizele pe care le-a provocat, nu să găsească vinovați iluzorii".
Amanda Anisimova
Foto: Captura YouTube - Australian Open
Australian Open

VIDEO Amanda Anisimova, senzația momentului din tenisul feminin, despre colaborarea cu Darren Cahill: "Face o treabă grozavă"

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Calificată în optimi la Australian Open după ce a eliminat-o pe Naomi Osaka (ultima campioană de la Melbourne), Amanda Anisimova a vorbit despre colaborarea cu Darren Cahill (fostul antrenor al Simonei Halep) și despre îmbunătățirile pe care australianul a reușit să le aducă jocului său.
Casa de bilete STB
Foto: Hotnews

Tribunalul București: Greva de la STB este ilegală

de Redactia HotNews.ro
Tribunalul București a decis, vineri, încetarea grevei angajaților de la Societatea de Transport București (STB), stabilind că aceasta este ilegală.
Colegiul Caragiale
Foto: Facebook

Prima școală din Capitală care trece online din cauza infectărilor cu Covid: Colegiul Național „I.L. Caragiale”, cu 41 de elevi și 11 profesori confirmați pozitiv

de Iulia Rosca HotNews.ro
Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” este prima școală din București care trece integral online timp de 10 zile ca urmare a faptului că 11 profesori și 41 de elevi au fost confimați cu Covid-19.
Au sau nu sindicatele din Romania o problema politica, dupa cum arata cazuri le lui Ion Radoi sau Liviu Luca?
Foto: fanatik.ro

fanatik.ro: Pentru cine luptă sindicatele și câți angajați la privat mai reprezintă. PNL vrea să scoată liderii sindicali de pe orbita PSD

de fanatik.ro
După protestul angajaților STB, care a blocat transportul public în Capitală, deputatul PNL, Sebastian Burduja, a anunțat vineri, 21 ianuarie, că va introduce o propunere legislativă care să le interzică liderilor de sindicate să fie membri de partid. Liberalul Sebastian Burduja susține că există un conflict de interese evident ca aceeași persoană să facă și politică de partid, ca membru sau ca ales public, și să reprezinte și interesele partenerilor sociali, și susține scoaterea în afara legii a acestor situații.
Am petrecut un weekend în VRChat să văd cum e în metaverse
Foto: Business Insider

Mediastandard.ro: Am petrecut un weekend în VRChat să văd cum e în metaverse

de Mediastandard.ro
Poate nu știai, dar există un colț de internet care e deja un metaverse. Se numește VRChat și îl poți găsi pe Steam. E gratis și nici măcar nu-ți trebuie cască VR ca să-l joci. Așa că am decis să-mi petrec un weekend întreg acolo să văd ce fac oamenii într-o lume virtuală. Nu m-am dus singur, am luat o gașcă de prieteni după mine să mă asigur că scap cu viață. Deci, cum arată o bucată de metaverse în 2022? E plină de memeuri (nimic nou), de oameni care caută să poarte o conversație cu străini, de oameni care caută să-și facă o relație romantică cu o altă persoană care are un avatar draguț scos din animeuri, iar apoi mai sunt și cei care fac din avatare epitomul glumelor rasiste, ofensive și sexiste.
Sediul Intel din California
Foto: Justin Sullivan / Getty Images / Profimedia

Biden salută investiția „istorică” a Intel în semiconductori

de I.B. HotNews.ro
Președintele american Joe Biden a salutat vineri investiția „istorică” a Intel pentru a produce semiconductori în Statele Unite, considerând-o ca o modalitate de a asigura mai bine independența economică a țării, potrivit AFP.
Conducte de gaze
Foto: AGERPRES

Proiectul cuprinzând noile măsuri de protecție împotriva scumpirii energiei și gazelor, publicat vineri. Ce prevede acesta

de DP HotNews.ro
Clienților casnici li se va acorda o compensație unitară în valoare de cel mult 0,291 lei/kWh (în cazul energiei electrice), și în valoare de cel mult 40% din valoarea componentei prețului gazelor naturale din contractul de furnizare al clientului beneficiar, în cazul gazelor naturale, potrivit unui proiect de Ordonanță de Urgență postat vineri pe site-ul ministerului.
balcanii in secolul xx
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectură

Balcanii in secolul XX. O istorie postimperiala

de V. Adrian HotNews.ro
Oare decalajele de dezvoltare dintre statele balcanice sau dintre regiunile acestora pot fi puse si pe seama istoriei din vremea imperiilor, si daca da, in ce masura? Putem vorbi astazi despre o epoca postimperiala a Balcanilor, in care mostenirea trecutului a fost cu totul stearsa si data uitarii?
Doza booster
Foto: DreamsTime

Ministrul Sănătății: La 1 februarie ar putea expira certificatul verde pentru cei care nu și-au făcut doza booster, doza a treia / Măsura se aplică deocamdată doar pentru călătorii între statele UE, nu și în România

de I.R. HotNews.ro
Persoanele pentru care au trecut mai mult de 9 luni de la efectuarea dozei doi ar trebui să-și facă doza booster până la 1 februarie, pentru că de la această dată va expira certificatul digital pentru persoanele care nu au doza a treia (booster), a declarat ministrul Sănătății Alexandru Rafila, la Europa FM. Este vorba de o directivă europeană, a explicat Rafila. Măsura se aplică deocamdată doar pentru călătorii între statele UE, nu și în interiorul țării. În țara noastră, o astfel de decizie va fi luată de CNSU, în cazul în care situația epidemiologică o va impune.
Mircea Geoana
Foto: captura tv

Digi24. Mircea Geoană, după ce Moscova a cerut retragerea NATO din România și Bulgaria: „Nu este problema Federației Ruse”

de Digi24 Digi24.ro
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu exclusiv pentru Digi24, că „nu există niciun fel de modalitate” pentru o negociere care să prevadă retragerea trupelor NATO din România și Bulgaria, așa cum a cerut Moscova. „Este treaba NATO unde și în ce configurație, în funcție de nevoile de securitate, ne așezăm prezența militară în țările NATO”, a declarat oficailul NATO.
Simona Halep
Foto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

Digisport Mats Wilander: "A devenit căsnicia mai importantă decât tenisul?" Simona Halep a răspuns fără să stea pe gânduri

de Redactia HotNews.ro
După succesul din turul 2 de la Melbourne, Simona Halep a stat de vorbă cu expertul Mats Wilander (57 de ani), septuplu campion de Grand Slam. Suedezul a întrebat-o pe sportiva noastră dacă pentru ea este mai importantă căsnicia decât tenisul.
Corveta Gowind2500
Foto: Naval Group

Radiografia unui moment cu implicații strategice. Apropierea militară a Franței de România și miza marelui contract pe corvete. Câteva aspecte de reținut

de Victor Cozmei HotNews.ro
Franța sau Statele Unite? Nave militare construite în țară sau cumpărate de afară? Un nou contract G2G? O decizie cu impact strategic ce apasă zilele acestea pe umerii MApN, asta pentru că România și-a pus singură bețe-n roate - nu a fost în stare timp de șase ani să se decidă ce vrea concret și să semneze un contract, iar licitația pentru corvete s-a prelungit nepermis de mult și acum pare chiar împotmolită de-a dreptul. Într-un moment în care situația de la Marea Neagră e mai volatilă ca niciodată, iar nevoile militare ale Forțelor Navale Române sunt critice, amânarea la nesfârșit a unei decizii ar putea cântări decisiv.
politia britanica
Foto: Captura Twitter

Ofițer de poliție britanic condamnat la trei ani de închisoare pentru voyeurism

de I.B. HotNews.ro
Un ofițer de poliție londonez acuzat că a filmat zeci de femei goale fără ca acestea să știe a fost condamnat vineri la trei ani de închisoare pentru voyeurism, un nou caz care împrăștie prestigioasa poliție a capitalei britanice, scrie AFP.
copacul cu bani
Foto: Hotnews
Recomandare de lectură

O poveste despre cum poti gasi o avere in propria curte

de V. Adrian HotNews.ro
Cu personaje vii si realiste si cu o poveste care te va tine in priza pana la sfarsit, aceasta carte transmite un mesaj puternic: pretutindeni exista oportunitati de a face bani. Nu trebuie decat sa invatam sa le vedem. — Grant Sabatier
Lech Walesa
Foto: Marcin Bruniecki / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fostul președinte polonez Lech Walesa are Covid

de N.O. HotNews.ro
Fostul președinte polonez Lech Walesa a anunțat vineri că are Covid și că nu îi vine să creadă, acesta fiind vaccinat inclusiv cu doza booster.

Vaccinare anti-Covid 21 ianuarie 2022
Foto: CNCAV

Doar 3.815 de persoane s-au vaccinat anti-Covid cu prima doză în ziua în care România a înregistrat un nou record de infectări

de N.O. HotNews.ro
Un număr de 17.067 de persoane s-au vaccinat anti-Covid în total în ultimele 24 de ore, în contextul în care tot vineri au fost raportate 19.649 de cazuri noi de coronavirus. Din numărul total al vaccinărilor, doar 3.815 au primit prima doză de ser anti-Covid.
Iahturi in port
Foto: jlf06 / Alamy / Profimedia Images

Europol a destructurat o rețea ce trafica migranți între Turcia și Italia cu iahturi

de S.J. HotNews.ro
Poliția europeană a dezmembrat o rețea infracțională care a obținut sute de milioane de euro din traficarea de migranți dinspre Turcia către Italia, folosind în principal iahturi pentru a-i transporta, a anunțat poliția greacă, transmit vineri Reuters și Agerpres.
Enset, planta minune
Foto: YouTube

VIDEO Enset sau banana falsă: Este „cultura minune” din Etiopia soluția pentru schimbările climatice?

de I.B. HotNews.ro
Oamenii de știință spun că planta enset, un produs de bază etiopian, ar putea fi un nou superaliment, dar și un salvator de vieți în fața schimbărilor climatice. Planta asemănătoare bananei are potențialul de a hrăni peste 100 de milioane de oameni, potrivit BBC.
Universitatea Babes-Bolyai
Foto: Wikimedia Commons

Acuzațiile de plagiat în cazul tezei de doctorat a premierului Ciucă: Sesizarea depusă la CNATDCU să fie analizată de urgență, cere Universitatea Babeș-Bolyai

de I.R. HotNews.ro
Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) cere Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) să analizeze în regim de urgență sesizarea depusă de un deputat USR privind suspiciunile de plagiat în cazul tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă.
Marian Vajda si Novak Djokovic
Foto: Twitter

Marian Vajda, despre expulzarea lui Novak Djokovic din Australia: "O decizie nesănătoasă și injustă"

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Marian Vajda, antrenor care face parte alături de croatul Goran Ivanisevic din staff-ul liderului mondial al tenisului masculin, Novak Djokovic, a condamnat decizia ''injustă" a Australiei de a-l expulza pe sârb, nevaccinat împotriva Covid-19, dar păstrează speranțe pentru viitor, conform unui interviu acordat unui site de informații slovac, citat de AFP.
Vaccinare impotriva COVID-19
Foto: Dr. P. Marazzi / Sciencephoto / Profimedia Images

UE a transmis miniștrilor sănătății să se pregătească pentru administrarea dozei 4 a unui vaccin anti-Covid

de S.J. HotNews.ro
Comisarul european pentru Sănătate, Stella Kyriakides, le-a transmis vineri miniștrilor sănătății din Uniunea Europeană să se pregătească pentru administrarea unei a patra doze a vaccinului anti-Covid, în cazul în care datele vor arăta că el este necesar, anunță Reuters.
armata spionaj si economie in romania1945-1991
Foto: Hotnews

Armată, spionaj și economie în România (1945-1991). Ediție specială Giftbooks cu mesajul și autograful autorului!

de A.V. HotNews.ro
Luni, 22 Nov 2021 Actualitate | Cultură
Aceasta este poate cea mai spectaculoasă carte de pană acum a istoricului Petre Opriș. Când începi să analizezi industria din perioada comunistă, inevitabil trebuie să intri în zona spionajului industrial și a proiectelor militare. Spionajul, mai ales pe vremea lui Ceaușescu, a fost un element esențial al dezvoltării industriei românești. Și astfel începi să înțelegi cum luau Ceaușescu sau diverși ministri decizii. - Lucian Popescu, editor Contributors.ro
Ediție specială, exclusiv pentru GiftBooks, cartonată și cu mesaj din partea autorului și autograf! Număr limitat de exemplare!
Antony Blinken
Foto: Brendan Smialowski / AFP / Profimedia

Blinken, după negocierile cu Rusia: Suntem gata de un summit la nivel de președinți, dacă va fi util / Asistență militară suplimentară oferită Ucrainei

de R.P. HotNews.ro
Șeful diplomației americane Antony Blinken a declarat, la finalul negocierilor cu omologul rus Serghei Lavrov, că este exclusă schimbarea politicii ușilor deschise asumată de NATO. El a mai spus că, dacă se va dovedi util, Washingtonul este gata pentru un summit între președinții Joe Biden și Vladimir Putin.
Roronavirus în România
Foto: Dreamstime.com

Coronavirus în România - Date complete: Nou record de cazuri noi COVID-19 / Câți din cei morți în ultima zi erau nevaccinați și câți bolnavi sunt în stare gravă la spital

de C.V. HotNews.ro
Nu mai puțin de 19.649 de cazuri noi de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore. În ultima zi au fost raportate 82.330 de teste efectuate - 26.336 teste RT-PCR și 55.994 teste rapide antigen - ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de 23,86%, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică. În ultima zi au fost 49 decese. Dintre cei morți de COVID, 43 erau nevaccinați.
Pacient cancer
Foto: Zdenek Maly / Panthermedia / Profimedia Images
 documente

DOCUMENT Aproape 100 de mii de români se îmbolnăvesc anual de cancer. Ce prevede Planul Național de Combatere a Cancerului

de Alina Neagu HotNews.ro
Cancerul a fost și va rămâne o problemă majoră de sănătate publică, atât la nivel național cât și la nivel mondial, fiind prima sau a doua cauză de decese premature (la vârste cuprinse între 30 – 69 ani) în 134 de țări. 98.886 de noi cazuri de cancer (53.881 de cazuri la bărbați și 45.005 la femei) și 54.486 de decese (31.886 de decese la bărbați și 22.600 la femei) s-au înregistrat în țara noastră în anul 2020 - cea mai recentă centralizare. Săptămâna aceasta a fost lansat Planul Național de Combatere a Cancerului.
Amanda Anisimova
Foto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

VIDEO Australian Open: Naomi Osaka, campioana en-titre, eliminată surprinzător de noua elevă a lui Darren Cahill

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Amanda Anisimova (sportivă care a început din acest an o colaborare cu Darren Cahill) a reușit să producă din nou surpriza zilei la Australian Open, americanca de pe locul 60 WTA învingând-o în super-tiebreakul setului decisiv pe Naomi Osaka, ultima campioană a competiției de la Melbourne, după ce a salvat două mingi de meci.
Examen auto
Foto: Agerpres

Faci un curs de șofat preventiv și vrei să-l deduci fiscal? De sâmbătă legea care-ți permite asta e operațională. Doar că nu ai cum s-o aplici

de DP HotNews.ro
Legea nr. 20/2022, care se referă la deducerea fiscală a cursului de condus auto preventiv intră în vigoare sâmbătă, 22 ianuarie, dar normele de aplicare vor apărea în următoarele 6 luni, ceea ce o face dificil de aplicat. ”Nu este clar deocamdată dacă reglementările se aplică pentru toate categoriile de conducători auto sau doar pentru cei profesioniști; dacă diminuează doar impozitul pe venitul din salarii sau se diminuează impozitul pe orice altă categorie de venituri impozabile realizate de conducătorul auto; când vom aplica efectiv această reducere ținând cont de obligațiile de declarare și formulare existente”, spune consultantul fiscal Adrian Bența.
Rafael Nadal, la Australian Open
Foto: Sydney Low/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal s-a calificat în optimi - Primul set cedat de iberic la Melbourne (Rezultatele zilei)

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Rafael Nadal a cedat un set în drumul spre calificarea în optimile Australian Open. Primul care i-a dat ceva bătăi de cap ibericului la Melbourne a fost rusul Karen Khachanov (30 ATP).
Squid Game pe Netflix
Foto: Netflix

Oficial: Netflix a anunțat că „Squid Game” va avea un al doilea sezon

de S.J. HotNews.ro
13:30
Serialul de succes „Squid Game” va avea un al doilea sezon, a confirmat într-o conferință Ted Sarantos, co-director general și director de conținut Netflix, anunță revista Variety, citată de News.ro.
Tratament COVID-19
Foto: Profimedia Images / Scott Sharpe / Arhivă: Zuma Press

​HARTA centrelor de evaluare COVID-19: Unde mergi dacă ai o formă ușoară sau medie de boală

de Alina Neagu HotNews.ro
Harta centrelor de evaluare în ambulator COVID-19, care vor prelua pacienți COVID cu forme ușoare și medii de boală, pentru a scădea presiunea pe Unitățile de Primiri Urgențe ale spitalelor, a fost publicată astăzi de Ministerul Sănătății. Harta include în acest moment 174 de centre distribuite pe întreg teritoriul țării, însă va fi actualizată pe măsură ce și alte centre de evaluare vor fi operaționalizate.
Serghei Lavrov si Vladimir Putin
Foto: kremlin.ru

Rusia spune că SUA au promis un răspuns la cererile sale „săptămâna viitoare”

de I.B. HotNews.ro
Statele Unite au promis un răspuns scris „săptămâna viitoare” la cererile Rusiei de retragere a NATO din Europa de Est, a declarat șeful diplomației ruse după discuțiile de la Geneva cu omologul său american privind criza din Ucraina, scrie AFP.
Șerpi
Foto: pixabay.com

Autoritățile americane au descoperit peste 100 de șerpi în casa unui bărbat decedat

de S.J. HotNews.ro
Autoritățile din statul american Maryland au descoperit săptămâna aceasta peste 100 de șerpi, unii dintre ei veninoși, în casa unui bărbat care a murit, relatează Fox News.
O delegatie a talibanilor a fost primita si la Moscova in octombrie 2021
Foto: Sergei Bobylev / TASS / Profimedia Images

Prima vizită externă a talibanilor într-un stat occidental va fi în Norvegia / Oslo susține că invitația nu reprezintă „o recunoaștere” a guvernului islamist

de S.J. HotNews.ro
O delegație a guvernului taliban se va deplasa în Norvegia pe 23-25 ianuarie pentru discuții legate de criza umanitară și respectarea drepturilor omului în Afganistan, aceasta urmând a fi prima vizită externă a guvernului taliban într-un stat occidental după revenirea lor la putere, relatează Bloomberg.
Masini
Foto: Constantin Opris, Dreamstime.com

Românii, mașinile și parcul auto - Cum ne comparăm cu alte țări și față de media UE la vârsta mașinilor și tipul de combustibil

de Vlad Barza HotNews.ro
Asociația industriei auto europene a publicat cel mai nou raport care arată că vârsta medie a parcului auto din România este 17 ani, dublu față de Austria și cu cinci ani peste media UE. În articol puteți afla câte mașini sunt în UE și în cele mai mari piețe și cum ne comparăm la tipul de combustibil. Deși mașinile full-electrice cresc puternic, ele au doar 0,5% din parcul total al UE și doar 0,1% în România, Norvegia este cu totul specială: cota mașinilor full-electrice este 12%.
Dinamo Bucuresti, sigla
Foto: fcdinamo.ro

Dinamo București și-a luat portar - Ultima oară a evoluat la CFR Cluj

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Portarul portughez Cristiano Figueiredo, care și-a reziliat contractul cu CFR Cluj, a semnat vineri o înțelegere cu Dinamo, valabilă până la finalul actualei ediții a Ligii I de fotbal, a anunțat gruparea bucureșteană.
Ceasul Apocalipsei
Foto: Facebook - Doomsday Clock

Ceasul Apocalipsei rămâne la 100 de secunde de miezul nopții: „Pragul sfârșitului nu este departe”

de S.J. HotNews.ro
Anunțul de joi conform căruia Ceasul Apocalipsei (Doomsday Clock) nu se va clinti anul acesta ar putea fi văzut ca un semn de speranță, având în vedere pandemia de COVID-19 și mișcările de trupe ruse la frontiera cu Ucraina, ce provoacă îngrijorări în Statele Unite și Europa, relatează CNN și Agerpres.
Ministerul Finantelor - MF
Foto: Hotnews

Reorganizarea Ministerului Finanțelor: Apare o nouă direcție în ANAF: Școala de Fiscalitate / Soluționarea Contestațiilor se mută la Minister / Vama se separă de ANAF (proiect)

de DP HotNews.ro
Proiectul de reorganizare al Finanțelor postat vineri pe site-ul instituției confirmă trecerea Direcției de Soluționare a Contestațiilor la Ministerul Finanțelor (măsură care va ajuta mult mediul de afaceri), dar și separarea Vămii de ANAF. Proiectul de reorganizarea mai cuprinde înființarea unei noi structuri în cadrul ANAF, respectiv Școala de fiscalitate, care să funcționeze la nivel de direcție.
Rata de infectare COVID - Incidenta pe judete - 21 ianuarie 2022
Foto: GCS

Topul județelor după cazurile noi COVID-19. Cluj și Timiș au raportat aproape 1.400 de cazuri noi / ​GRAFIC Rata de infectare crește în toate județele

de C.V. HotNews.ro
Nu mai puțin de 14 județe, aproape o treime din total, au raportat peste 500 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 în ultimele 24 de ore. Capitala raportează cel mai mare număr de cazuri noi, peste 2.500, urmată îndeaproape de trei județe care au raportat peste 1.000 de cazuri noi. Rata de infectare cu noul coronavirus la nivel național a crescut la 5.75, toate județele înregistrând creșteri de pe o zi pe alta.
Naomi Osaka
Foto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

Australian Open, rezultatele zilei: Două mari favorite, eliminate în turul al treilea / Ashleigh Barty merge în optimi

de Silviu Dumitru HotNews.ro
A cincea zi de la Australian Open 2022 a venit cu alte surprize pe tabloul feminin de simplu, dar și cu favorite care și-au respectat statutul. Campioana en-titre a competiției de la Antipozi a părăsit primul Grand Slam al anului, Amanda Anisimova (antrenată de Darren Cahill) reușind cea mai mare surpriză de vineri.
Autobuz Mercedes 2
Foto: PMB

STB a descoperit un "supraconsum" de peste 220 de tone de motorină în 2021 la autobaze / Cum se poate fura combustibil din autobuze

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Conducerea Societății de Transport București (STB) a descoperit în urma controalelor făcute în 2021 la autobaze un supraconsum de peste 220.000 de litri de motorină, a declarat pentru HotNews.ro directorul general al STB, Adrian Criț. El indică un posibil furt de motorină. Dacă se va dovedi, asta înseamnă un prejudiciu de peste 1,4 milioane lei. În conferința de presă susținută joi, Adrian Criț a acuzat că furturile de combustibil sunt la ordinea zilei.
Ce faci daca ai simptome de COVID-19
Foto: Ministerul Sanatatii

GRAFIC Ce faci dacă ai simptome de COVID-19

de Alina Neagu HotNews.ro
Ce faci dacă ai simptome de COVID-19 - febră, tuse, oboseală, pierderea mirosului și/sau a gustului, dureri în gât, dureri de cap, dureri musculare? Unde te adresezi? Procedura pas cu pas, într-un grafic pregătit de Ministerul Sănătății.
autobuz STB
Foto: Facebook

EXCLUSIV Cât câștigă șoferii de autobuze, troleibuze și tramvaie de la STB

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
În 2021, societatea de transport public din București (STB) a avut un buget de 1,2 miliarde lei, din care aproximativ 928 de milioane de lei s-au dus pe salariile celor circa 11.200 de angajați. Șoferii de autobuze, troleibuze și tramvaie sunt însă puțin peste 4.500, restul fiind personal auxiliar precum mecanici sau vânzători de bilete. Un șofer de autobuz câștigă până la 7.800 de lei, potrivit datelor obținute de HotNew.ro, iar unul de troleibuz, până la 8.000 de lei. Se adaugă și tichete de masă. Aceste date nu includ primele.
Protest in Austria impotriva vaccinarii obligatorii
Foto: AFP / AFP / Profimedia

Premieră în Uniunea Europeană: Vaccinarea anti-COVID devine obligatorie în Austria

de DP HotNews.ro
Parlamentul de la Viena a adoptat joi seara legea privind obligația tuturor adulților de a se vaccina împotriva COVID-19, Austria devenind prima țară din Uniunea Europeană care ia o astfel de măsură pentru a lupta împotriva pandemiei, în pofida numeroaselor proteste de stradă, transmite AFP, citată de Agerpres. Proiectul de lege, anunțat în noiembrie pentru a impulsiona o campanie de vaccinare șovăielnică, a fost aprobat cu o largă majoritate (137 de voturi pentru, 33 împotrivă). Măsura va intra în vigoare pe 4 februarie.
Examen scolar
Foto: Freepik

Evaluare Națională 2022. Când are loc simularea la Evaluarea Națională / Testele de antrenament pentru examen vor începe să fie publicate săptămânal, după simulări

de I.R. HotNews.ro
Testele de antrenament la Evaluarea Națională 2022 pentru elevii de clasa a opta, la limba română, vor începe să fie publicate pe 18 aprilie 2022, după aflarea rezultatelor la simulările examenului de Evaluare Națională, care vor avea loc între 4 și 6 aprilie 2022. Rezultatele vor fi comunicate elevilor pe 14 aprilie.
Adrian Crit, director STB
Foto: Hotnews

​Directorul STB propune sindicatului reprezentativ deschiderea negocierilor pentru contractul colectiv de muncă

de C.I. HotNews.ro
Directorul general al Societății de Transport București (STB), Adrian Criț, a declarat vineri că propune sindicatului reprezentativ deschiderea negocierilor pentru contractul colectiv de muncă, dar cu condiția ca vineri angajații STB să iasă pe traseu.
Intra in Lumea Betano
Foto: Betano

[P] Explorează “Lumea Betano” cu primul portal AR lansat în România

de Betano
Disponibil pe platformele celor doi giganți din Social Media, Facebook și Instagram, portalul “Lumea Betano” depășește limitele tradiționale ale spațiului virtual românesc și atinge noi culmi în materie de entertainment prin folosirea unică a tehnologiilor de ultimă generație.
Jamie Dimon
Foto: Wikimedia Commons

Ce bonus primește CEO-ul celei mai mari bănci de pe Wall Street într-un an cu profit record? Răspunsul dat de JPMorgan

de S.J. HotNews.ro
JPMorgan Chase, cea mai mare bancă de pe Wall Street, l-a plătit pe Jamie Dimon, CEO-ul său din 2005, cu o sumă impresionantă în 2021 în contextul în care instituția financiară a realizat cel mai mare profit din istoria sa anul trecut, relatează The Financial Times.
Meat Loaf a murit
Foto: Captura YouTube

Cântărețul rock Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani

de S.J. HotNews.ro
Meat Loaf, cântărețul rock american care a devenit cunoscut în întreaga lume datorită faimosului său album de debut „Bat Out of Hell” a murit la vârsta de 74 de ani, anunță Reuters.
Terminal Aeroport Otopeni
Foto: Agerpres

Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat

de Redactia HotNews.ro
Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a actualizat vineri lista statelor cu risc epidemiologic ridicat. Aceasta intră în vigoare din 23 ianuarie, ora 00.00.
Metavers
Foto: Pop Nukoonrat, Dreamstime.com

​Zece tendințe în tehnologie pentru 2022 - Metavers, NFT-uri, smartphone-uri, mașini electrice, criza procesoarelor și criptomonede

de Vlad Barza HotNews.ro
În acest an se va vorbi mult despre metavers, chiar dacă el nu există și se va discuta și se discuta și despre conceptul utopic de web 3.0. În 2022 va continua diversificarea ofertelor de mașini electrice, dar se va simți în multe domenii criza procesoarelor. În articol puteți citi despre zece tendințe în tehnologie, de la NFT-uri și criptomonede, până la smartphone-uri și atacuri cibernetice.Alte titluri din Actualitate:

De ce este important anunțul lui Emmanuel Macron legat de trimiterea de trupe în România
Duma de Stat dezbate o cerere privind recunoașterea ”republicilor” separatiștilor pro-ruși din Ucraina
Rata de infectare în București a trecut de 8 la mie / Incidența COVID a crescut de peste 11 ori față de începutul lunii
Un zbor Miami-Londra a făcut drum întors pentru un refuz de a purta mască
Despre filosofia hiperobiectelor, încălzire globală și Don’t Look Up
Netflix, în cădere liberă pe bursă / Ce arată datele financiare ale gigantului de streaming
Serbia abandonează la presiunea străzii un proiect de exploatare a litiului de către anglo-australienii de la Rio Tinto
Cum se explică rata mică de spitalizări și decese, în ciuda creșterii-record a numărului de infectări
Strigătul Alinei Șerban, actriță de etnie romă: ”Doamne, te implor, fă-mă româncă!”/ Evacuată dintr-o casă de chirpici, a ajuns la studii în New York și Londra
Primarul Emil Boc a interzis centralele termice individuale pe gaze naturale. Cât de valide sunt argumentele invocate și care sunt efectele


ECONOMIE

Curent electric - energie
Foto: Hotnews

Cui și cum i se recalculează, de fapt, factura la electricitate și gaze

de F.C. HotNews.ro
Autoritățile au anunțat două metode mari și late prin care vor să vină în sprijinul consumatorilor, astfel încât să trecem mai ușor prin această criză a facturilor uriașe. Hotnews.ro a analizat cum ne vor ajuta fiecare dintre ele. În primul rând, recalcularea facturilor din noiembrie și decembrie, anunțată de premierul Nicolae Ciucă și de ministrul Energiei, Virgil Popescu, se referă doar la facturile Electrica. Prin urmare, dacă sunteți abonat la oricare altul dintre cei peste 70 de furnizori din România, această recalculare, anunțată cu surle și trâmbițe, nu se aplică în cazul facturilor emise de alți furnizori.
Nodul rutier intre A0 si A2 - in constructie
Foto: Captura video

​VIDEO Autostrada de Centură A0 la intersecția cu Autostrada Soarelui. De ce a fost suprimată banda de urgență și cum va arăta la final noul nod rutier

de Victor Cozmei HotNews.ro
Lucrările la autostrada de Centura A0, Lotul 1 în zona intersecției cu Autostrada Soarelui A2 au avansat destul de mult, iar printre elementele realizate se numără pilele viitorului pod al autostrăzii A0 peste A2, unele ridicate chiar aproape pe banda de urgență a autostrăzii Soarelui.
Factura energie
Foto: Guliver/GettyImages via Digi24

​DOCUMENT Furnizorii au 15 zile să refacă facturile eronate la energie și gaze deja emise / Cât timp sunt interzise debranșările sau sistarea serviciilor - Ordonanța de guvern, în Monitorul Oficial

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Economie | Energie
Ordonanța de urgență privind refacerea facturilor eronate la energie și gaze naturale, adoptată miercuri de Guvern s-a publicat în Monitorul Oficial. Furnizorii sunt obligați, din oficiu, să le refacă în maximum 15 zile de la data emiterii acestora, iar pentru facturile deja emise, termenul de refacere a acestora este de 15 zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, adică de astăzi. Nu se vor percepe penalități. Vezi în articol cât timp vor fi interzise debranșările de la rețea ori sistarea serviciilor.


SPORT

CM din Qatar 2022
Foto: fifa.com

Cerere mare de bilete pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar - 1,2 milioane de tichete, solicitate în primele 24 de ore

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Federația internațională de fotbal (FIFA) a anunțat că aproximativ 1,2 milioane de bilete pentru meciurile Cupei Mondiale din Qatar au fost solicitate în primele 24 de ore de la punerea lor în vânzare, scrie agenția DPA.
Emma Raducanu a pierdut in turul 2 la Australian Open
Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

FOTO Emma Răducanu a dezvăluit de ce a pierdut în turul doi la Australian Open: „M-am gândit să mă retrag”

de S.J. HotNews.ro
Emma Răducanu a fost eliminată în turul doi la Australian Open însă spiritul ei tenace i-a adus din nou laude din partea comentatorilor sportivi și fanilor tenisului din întreaga lume. Campioana de la US Open a dezvăluit în conferința de presă de după meci că s-a zbătut cu o problemă serioasă pe tot parcursul partidei, relatează Insider.
Simona Halep
Foto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

Când va juca Simona Halep în turul al treilea de la Australian Open

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Organizatorii de la Australian Open (primul Grand Slam al sezonului din tenisul mondial) au anunțat programul zilei de sâmbătă, 22 ianuarie. Simona Halep va putea fi văzută pe John Cain Arena în sesiunea de zi contra surprinzătoarei Danka Kovinic.


0-100.hotnews.ro

Masina Dacia cu numarul 7 milioane
Foto: Dacia

La Mioveni a fost produs vehiculul Dacia cu numărul 7 milioane

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 19 Ian 2022 Economie | Auto
Marți, la uzina de la Mioveni a fost fabricat vehiculul Dacia cu numărul 7 milioane, modelul fiind un Duster gri din seria limitată Extreme. Dacia a produs anul trecut 257.000 de mașini la Mioveni, iar anul de maxim a fost 2019, cu 349.000 de mașini.


LIFE

Multumim Ursu

Bancul zilei: Spovedania unui om... bun la toate

de I.B. HotNews.ro
Un tânăr intră în biserică: - Părinte, vreau să mă spovedesc.
- Haide, fiule, ușurează-ți sufletul!
- Săptămâna asta, am ajutat o prietenă să monteze un dulap. L-am montat, a început să plouă și ea îmi spune...
Mema zilei
Foto: Facebook

Mema zilei: În toate lucrurile rele există și un bine

de A.Th.C. HotNews.ro
Despre greve, bmw-uri și viața noastra care curge liniștit...

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Spovedania unui om... bun la toate
Un tânăr intră în biserică: - Părinte, vreau să mă spovedesc. - Haide, fiule, ușurează-ți sufletul! - Săptămâna asta, am ajutat o prietenă să monteze un dulap. L-am montat, a început să plouă și ea îmi spune...
Mema zilei: În toate lucrurile rele există și un bine
Despre greve, bmw-uri și viața noastra care curge liniștit...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by