Un nou sediu al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bucuresti va fi operational incepand din 21 august, la etajul 2 al unui centru comercial din Bucuresti (Plaza Romania), pe Bulevardul Timisoara, numarul 26, Sector 6, informeaza, sambata, Ministerul Afacerilor Interne, potrivit Agerpres.

Punctele de lucru ale Serviciului situate in strada Ion Tuculescu, numarul 42B, Sector 3, strada Straduintei, numarul 1, Sector 4 si strada Virtutii, numarul 1-3, sector 6, isi inceteaza activitatea odata cu operationalizarea noului sediu.

"La solicitarea ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, programul de lucru a fost prelungit pentru luna august, astfel ca activitatea cu publicul se va desfasura in fiecare zi lucratoare de la ora 8.30 pana la ora 18.30. Programul normal pentru depunerea documentelor si ridicarea pasapoartelor este intre orele 8.30 si 16.30 in zilele de luni, miercuri, joi si vineri, respectiv 8.30 - 18.30 pentru ziua de marti", a anuntat Ministerul de Interne.

Taxele pentru eliberarea pasapoartelor pot fi achitate la ghiseul de Trezorerie deschis la nivelul 1 al centrului comercial, precum si la unitatile bancare existente la acelasi nivel, prin transfer bancar. Raman valabile si celelalte modalitati de plata: on-line - prin serviciile puse la dispozitie de unitatile bancare si prin mandat postal la oficiile postale.

"Cetatenii vor putea depune cereri si ridica pasapoarte si de la celelalte doua puncte de lucru ale Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bucuresti din soseaua Pipera, numarul 49 si din Piata Amzei, numarul 13. La toate cele trei sedii se vor elibera atat pasapoarte simple electronice cat si pasapoarte simple temporare", se mai precizeaza in comunicat.