Antrenorul dinamovist Mircea Rednic considera intalnirea cu Benfica Lisabona drept cel mai important meci din cariera lui. ""E cel mai important meci, atat pentru mine cat si pentru jucatorii mei. In acest meci, nu mai conteaza banii, nu mai conteaza primele promise de conducere in caz de calificare."

Singura problema din lotul lui Dinamo este accidentarea lui Adrian Cristea, dar pana la ora meciului este posibila recuperarea mijlocasului. Totusi, in cazul in care Cristea nu va putea juca, Rednic este dispus sa-i mai acorde o sansa angolezului Ze Kalanga, care a deceptionat in prima mansa.

"Cristea e un jucator util, dar am oameni care il pot inlocui. Aaa cum la ei nu va fi o problema ca nu va juca Rui Costa, asa se va intampla si in cazul lui Cristea. Poate ii voi da o sansa si lui Ze Kalanga, care are o obligatie fata de el, fata de suporteri si fata de colegii lui care l-au sustinut", a declarat Rednic.

Benfica a invins in partida tur cu 1-0. Jocul de la Bucuresti se va disputa cu casa inchisa, toate biletele emise fiind vandute. "Nu vrem sa ne dezamagim suporterii. Vrem sa-i asiguram ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru a ne califica, vom da totul pentru Dinamo."