Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Handbal a decis ca partida dintre Dinamo si Steaua, nedisputata sambata din cauza incidentelor dintre suporterii celor doua echipe, sa se rejoace, dar fara spectatori. Mai mult, Dinamo va juca toate meciurile de pe teren propriu din actuala editie de campionat cu portile inchise.

Comisia stabilise si o amenda de 2.000 de lei, dar Comitetul Director al FRH a marit suma la 5.000 de lei.

Derbiul Dinamo Baumit Bucuresti - Steaua MFA Bucuresti nu s-a mai disputat sambata, din cauza unor incidente intre suporteri izbucnite cu aproximativ o jumatate de ora inainte de startului partidei. Galeriile celor doua formatii au intrat in conflict, aruncand de la o peluza la alta cu petarde si fumigene.

Presedintele lui Dinamo, chestorul Marcel Popescu a anuntat ca va plati amenda chiar marti pentru ca echipa sa poata evolua miercuri in campionat, impotriva Politehnicii Iasi.

Cu privire la rejucarea partidei, Popescu o considera o decizie "indreptata spre normalitate" considerand ca ar fi fost nedrept ca rezultatul jocului sa fie stabilit la masa verde.

De cealalta parte, comandantul CS Steaua, George Boroi, nu este de acord cu reprogramarea partidei. "Nu tineam mortis sa li se ia doua puncte lui Dinamo, dar o sa am obiectii in privinta reprogramarii partidei. Eu mi-am pregatit echipa dupa un calendar bine stabilit si nu as vrea sa-l dam peste cap", a declarat Boroi.