Senatoarea Cristiana Anghel a declarat marti, la Romania TV, ca barbatul pe care l-a facut "prost" nu era cioban, ci era un agitator, invocand ca argument faptul ca acesta mirosea a parfum.

Cristiana Anghel si ciobaniiFoto: Captura YouTube

Senatoarea a incercat sa discute cu protestatarii, carora le-a aratat un proiect care ar fi abrogat deciziile impotriva carora protesteaza ciobanii, la Palatul Parlamentului, dar unul dintre protestatarii a luat foile si le-a rupt.

In acel moment, Cristiana Anghel l-a facut pe acesta "prost".

"Era un agitator, nu era cioban. Agitatorul a luat foile si le-a rupt si i-am zis aluia ca e prost. Era un agitator prost. Era spalat, era orasean, nu mirosea a oaie, mirosea a parfum, ca mine. Ciobanii nu miros a parfum", a incercat sa explice Cristiana Anghel, la Romania TV.

Senatoarea Cristiana Anghel l-a facut "prost" pe unul dintre ciobanii care protesta marti in fata Palatului Parlamentului impotriva unei legi care limiteaza, printre altele, numarul de caini care pot fi detinuti la o stana, scrie Realitatea.net.

Aceasta incerca sa le arate cateva foi care ar fi, sustinea ea, o propunere de abrogare a legii, dar hartiile au fost rupte de unul dintre protestatari.

Iata mai jos dialogul, redat pe site-ul televiziunii de stiri:

  • Cioban: Nu e lege asta, nu e lege
  • Senatoarea Anghel: Esti prost?
  • Cioban: Suntem prosti toti, doamna, toti
  • Doamna draga, de ce ne jigniti
  • Senatoarea Anghel: Pentru ca ai rupt hartia
  • Cioban: Dvs ne-ati facut prost

Citeste si: