betisoare de urechi
Foto: Twitter

Decizie istorică în Uniunea Europeană pentru reducerea deșeurilor de plastic: Tacâmurile, farfuriile, paiele sau bețișoarele de urechi, interzise

de MH HotNews.ro
Consiliul Uniunii Europene a adoptat marți măsurile ambițioase propuse de Comisie menite să reducă deșeurile marine provenite de la cele zece articole din plastic de unică folosință care se găsesc cel mai frecvent pe plajele europene, precum și echipamentele de pescuit abandonate și materialele plastice oxodegradabile. Prin noile norme vor fi interzise bețișoarele pentru urechi, tacâmurile, farfuriile, paiele, paharele, recipientele pentru alimente și băuturi fabricate din polistiren expandat și toate produsele fabricate din materiale plastice oxodegradabile. Directiva va intra în vigoare la 20 de zile de la publicare, iar statele membre vor avea apoi la dispoziție doi ani pentru a o transpune.
Harta Eastring
Foto: Eastring

Transgaz a actualizat planul de dezvoltare: Printre priorități apare gazoductul Eastring, promovat de Slovacia, care va lega UE de Turcia

de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Transgaz, transportatorul național de gaze, a completat planul de dezvoltare a sistemului de transport al gaze naturale 2018-2027, așa cum i-a cerut acționarul majoritar Ministerul Economiei. Interesant este că printre proiectele prioritare apare Eastring, un gazoduct cu capacitate anuală de 40 miliarde metri cubi, promovat intens de Slovacia, și care ar presupune costuri uriașe, peste 1,6 miliarde de euro doar partea României.
Wc la tara
Foto: USER UPLOADED

DOCUMENT În ultima săptămână de campanie, Guvernul vrea să rezolve problema WC-urilor din „fundul curții”

de F.B. HotNews.ro
Executivul intenționează să acorde un ajutor nerambursabil de 20.000 lei pentru amenajarea de toalete în Nord-Est-ul țării, conform unui proiect de ordonanță de urgență, publicat pe site-ul Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză (CNSP). Potrivit documentului, se mai acordă o garanție în nume și cont stat de maximum 40.000 lei din valoarea creditului contractat de beneficiar, excluzând dobânzile și comisioanele aferente, cu condiția ca aceste credite să finanțeze exclusiv cheltuieli eligibile aferente proiectului.
Theresa May
Foto: Flickr/ Tiocfaidh ár lá 1916

Brexit: Theresa May pregătită să organizeze un al doilea referendum pentru a ieși din impas

de N.O. HotNews.ro
Premierul britanic Theresa May a anunțat marți o serie de compromisuri, printre care și posibilitatea votării asupra unui al doilea refrendum și menținerea unei uniuni vamale temporare cu Uniunea Europeană, într-o încercare de a-și alia majoritatea parlamentară, relatează AFP.


Colaj mijloace de transport
Foto: Hotnews

​FOTOGALERIE Cum arată mijloacele de transport public din principalele orașe din România

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Mijloacele de transport în comun sunt cartea de vizită a unui oraș și arată gradul de civilizație. Cel mai important, transportul public joacă un rol extrem de important în reducerea poluării și fluidizarea traficului. Cu alte cuvinte, dacă un oraș are un transport în comun bine pus la punct, cu autovehicule moderne, curate, care vin la timp, oamenii renunță la mașina personală, ceea ce se traduce într-un trafic mai puțin aglomerat și un aer mai curat. Vă prezentăm cum arată transportul public din marile orașe din România și cât de mult au investit primarii în acest segment vital.
Valentin Naumescu
Foto: Arhiva personala

Aici Uniunea Europeană. Urmează ora exactă!

de Valentin Naumescu Contributors.ro
Amintindu-ne că Henry Kissinger numea Austria "seismograful Europei",ne vom gândi imediat la semnificațiile interne dar mai ales externe ale cutremurului politic major de la Viena. Să fie aceasta "lebăda neagră" care să dea lovitura de început populismului anti-european? Ce să însemne, deci, pentru UE prăbușirea Partidului Libertății din Austria (ce denumire înșelătoare), unul dintre partidele demult consacrate ale opțiunii naționaliste eurosceptice de pe continent, ale extremismului de dreapta, cu susținere binecunoscută din partea Rusiei?
Traian Basescu
Foto: Hotnews

VIDEO ​Traian Băsescu: Sunt un adversar neîmpăcat al transformării Europei într-o moschee / Laicizarea începe să devină o vulnerabilitate

de R.M. HotNews.ro
Traian Băsescu se declară „un adversar neîmpăcat al transformării Europei într-o moschee” iar emigranții musulmani, „dacă le place în Europa (...) să respecte cultura noastră, nu să dezvolte islamismul pe teritoriul Uniunii Europene”.
Ciprian Ciucu în studioul HotNews.ro
Foto: Hotnews

[P] VIDEO INTERVIU Ciprian Ciucu: Pentru a reuși să luăm primăriile din București de la PSD am putea face un pact de neagresiune și de neconcurență cu USR/ După ce vom câștiga Primăria, aplicațiile de ridesharing și companiile de taxi vor avea un numitor comun

de A.C. HotNews.ro
Ciprian Ciucu, consilier general PNL, a discutat într-un interviu acordat HotNews despre alegerile europarlamentare din 26 mai, despre problemele cu care se confruntă Primăria Capitalei, despre pierderea fondurilor europene pentru modernizarea sistemului de termoficare și despre intrarea României în spațiul Schengen. “În București nu se mai dă ora exactă în ceea ce privește administrația publică. Orașele din Ardeal sunt cele care sunt campioni la atragerea de fonduri europene și care fac ceva semnificativ pentru a imbunătăți calitatea vieții oamenilor din acele orașe. Mă refer la Cluj, Oradea, Brașov, Sibiu, Arad, Deva și alte orașe care sunt, nu intamplător, pe mâna unor primari liberali competenți”, a declarat Ciprian Ciucu.


ASE
Foto: ASE
Articol susținut de ASE

Academia de Studii Economice din București – oferta educațională pentru admiterea la programele de studii universitare de licență 2019

de Smile Media
Academia de Studii Economice din București, liderul învățământului superior economic și de administrație publică din România și Europa de Sud-Est, universitatea cu cea mai bună inserție a absolvenților pe piața muncii autohtone, scoate la concurs pentru admiterea la programele universitare de licență peste 7.200 de locuri, după cum urmează:
Siegfried Mureșan
Foto: Hotnews

[P] VIDEO INTERVIU Siegfried Mureșan: Mâncăm astăzi produse mai sigure decât am mâncat înainte de apartenența noastră la UE/ Negocierea proastă a guvernului Dăncilă permite continuarea dublului standard

de A.C. HotNews.ro
Luni, 20 Mai 2019 Actualitate | Politic
Siegfried Mureșan, europarlamentar și candidat pe lista PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai, a vorbit într-un interviu acordat HotNews.ro despre alegerile din 26 mai, despre importanța votului la referendum, despre avantajele pe care le poate aduce PNL din Parlamentul European pentru tineri și fermieri, dar și despre atacurile constante ale lui Liviu Dragnea împotriva occidentalilor și cum tocmai negocierile proaste purtate de guvernul Dăncilă permit portițe pentru continuarea dublului standard pe care liderul PSD îl acuză.
Klaus Iohannis
Foto: Facebook

Iohannis: România lui Dragnea ar arăta ca la Topoloveni / Nici comuniștii nu și-au permis așa ceva

de N.O. HotNews.ro
Președintele Klaus Iohannis a spus marți, la Craiova, că nici comuniștii nu și-au permis să ridice și să bage în dubă protestatari, așa cum s-a întâmplat la Topoloveni. De asemenea, șeful statului a spus că liderii europeni nu doresc să vorbească cu PSD, fiindcă ”încearcă să îndoaie legile pentru a-și scăpa liderul, să subjuge justiția pentru a scăpa corupții care s-au cocoțat în fruntea statului”.
Andreea Micu, Ramona Badescu
Foto: STOICA & Asociatii
Dosare Juridice - Fiscalitate

Don Quijote de la Mancha în jurisprudența CJUE: noțiunea de "evocare" a denumirii de origine protejate pentru brânzeturi și alte produse

de Andreea Micu, Ramona Badescu STOICA & Asociatii
În data de 2 mai 2019, în cauza C-614/17, Curtea de Justiție a Uniunii Europene (“CJUE”) a pronunțat o decizie care ar putea afecta etichetele produselor alimentare și băuturilor care conțin reprezentări grafice ale unor regiuni geografice protejate ca denumiri de origine. Avându-l ca protagonist pe mult iubitul personaj Don Quijote de la Mancha, CJUE a folosit acest prilej pentru a stabili protecția denumirilor de origine în raport cu reprezentările grafice care ar putea sugera o legătură între un produs și regiunea geografică protejată printr-o denumire de origine.
pericolele-perceptiei-de-ce-ne-inselam-in-aproape-toate-privintele
Foto: Hotnews

Pericolele perceptiei. De ce ne inselam in aproape toate privintele

de A.V. HotNews.ro
Mananci prea mult zahar? Ce procent din populatia tarii tale este compus din imigranti? Cat costa cresterea unui copil? Ce taxe platesc oamenii bogati? Suntem mai ignoranti decat obisnuiam sa fim?
Liviu Dragnea
Foto: Facebook

​Documente prezentate de PNL. Turcan: Este dovada că ultra-populistul Liviu Dragnea atacă multinaționale pentru a mai păcăli o dată electoratul PSD

de C.D. HotNews.ro
Liberalii au prezentat marți o serie de documente despre care spun că reprezintă „dovezi ale minciunii și ipocriziei” lui Liviu Dragnea. Mai exact, potrivit prim-vicepreședintelui PNL, Raluca Turcan, firma Nutrelo Group SA în care este acționar fiul șefului PSD face afaceri cu multinaționalele pe care le hulește public.
DOV Masterclass
Foto: IntegralEdu

[P] Premieră: un profesor din Oxford susține un masterclass gratuit în România pentru cei care vor să experimenteze o zi din sistemul educațional britanic de top

de Smile Media
Oxford, "The City of Dreaming Spires" (Orașul Turnurilor de Vis), este renumit în întreaga lume pentru universitatea și istoria sa. Pentru mai mult de 800 de ani, a fost casa regalității și a intelectualilor din Marea Britanie. Orașul se mândrește cu o structură de învățământ public și privat de cel mai înalt nivel, de la școli primare, până la centre de educație specializate, precum și alte instituții private de învățământ superior, pe lângă celebra University of Oxford.
Lucian Mandruta
Foto: Digi24.ro

Digi24: Lucian Mîndruță: Ce trebuie să mai știți în afară de parola de la oraș. 5 noi reguli pentru accesul în localitatea de domiciliu

de Digi24 Digi24
Ca urmare a succesului fazei pilot de săptămâna această, când accesul în orașul Târgoviște s-a făcut disciplinat, pe baza de user și parolă, am plăcerea să vă anunț (pe surse) următoarele upgrades la dreptul de liberă circulație. Așadar:
Iulian Bulai
Foto: Facebook

Iulian Bulai afirmă că profesori din Neamț sunt întrebați, prin formulare trimise de Inspectoratul Școlar, ce opinie au despre PSD / Inspectoratul neagă acuzația

de Red HotNews.ro
Deputatul USR Iulian Bulai a publicat marți, pe Facebook, un formular fără antet despre care spune că ar fi fost primit de directori de școli din Neamț, de la Inspectoratul Școlar Județean, pentru a fi distribuite profesorilor, și în care aceștia ar fi întrebați ce opinie au despre PSD. Elena Laiu, inspector general Neamț, neagă însă informația.
Vot la europarlamentare
Foto: Comisia Europeana

Cineaștii europeni lansează la Cannes un apel prin care îndeamnă cetățenii să voteze la alegerile europene

de N.O. HotNews.ro
Peste 500 de personalități din lumea filmului au semnat un manifest, lansat marți la Festivalul Internațional de la Cannes, prin care îndeamnă cetățenii să voteze la alegerile europene, subliind că este ”datoria noastră să apărăm Europa în fața extremiștilor și a ideilor retrograde, care se răspândesc din nou ca o molimă”.
Pacient
Foto: Stirile ProTV

Știrile ProTv: Răsturnare de situație în cazul unui pacient aflat de 10 ani în stare vegetativă

de Redactia HotNews.ro
Un tribunal francez a decis ca medicii să continue tratamentul pentru Vincent Lambert, un pacient care suferă de tetraplegie și se află într-o stare vegetativă de 10 ani, informează BBC.
GOT
Foto: Digisport.ro

DigiSport: Vedeta care s-a dezlănțuit pe rețelele de socializare, după ce a văzut ultimul episod din Game of Thrones

de DigiSport Digisport.ro
Sloane Stephens (26 de ani) nu a ascuns niciodată faptul că este o fană înrăită a serialului Game of Thrones. Sportiva din SUA s-a dezlănțuit pe rețelele de socializare, după ce a urmărit ultimul episod al producției care s-a bucurat de un succes uriaș în toată lumea.
Viorica Dancila
Foto: Guvern

Dăncilă: Eliminăm autorizația de construcție pentru ca edilii să poată accesa mai ușor Fondul de Investiții

de Redactia HotNews.ro
Viorica Dăncilă a afirmat că i-a asigurat pe primari că Guvernul va elimina autorizația de construire pentru ca edilii să poată accesa mai ușor Fondul de Dezvoltare și Investiții, transmite Mediafax. Premierul a precizat că a avut discuții în județul Suceava despre stadiul implementării PNDL 1 și PNDL 2.
Corina Martin si Radu Mazare,, la umbra Rusiei in Mamaia
Foto: Info-Sud-Est.ro

Mazăre. E chiar nevinovat. Vinovat e anturajul lui de carnaval: dumnezeu, hitler, pleiboi, sultanul

de Eugen Istodor HotNews.ro
Luni, 20 Mai 2019 Actualitate | PERSPEKTIVA
Acum coboară din cursa de linie de Paris Însuși Radu Mazăre. Jurnalist, patron, primar de Constanța, Hitler, sultan, pleiboi, împărat, rege, Dumnezeu. În anii 90 era tânār, mișto, cu vorba la el. Īnsetat de libertate. Doar că libertatea aia el a descifrat-o prin a alege să uite cine dracului e pe pământ:om. A uitat de sine. Să fi fost drog? S-ar fi trezit la dezintoxicare. Cred că a fost mai mult de atât. Opinie Perspektiva2.0
anatomia-inotului
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Anatomia inotului - Ghid practic

de A.V. HotNews.ro
Anatomia inotului nu se rezuma la exercitii, ci te asaza pe blocul de start, in apa si in toiul competitiei. Ilustratiile muschilor activi pentru starturi, intoarceri si cele patru stiluri competitionale (liber, bras, fluture si spate) demonstreaza legatura fundamentala dintre exercitii si performanta in inot.
Dragnea
Foto: Stirile ProTV

Dragnea, întrebat dacă va candida la președinție: PSD va anunța candidatul chiar duminică, în seara alegerilor europarlamentare

de DG HotNews.ro
Liviu Dragnea a declarat marți că PSD va anunța candidatul partidului pentru prezidențiale chiar duminică, în seara alegerilor europarlamentare.
Cristina Neagu si prelungirea contractului cu CSM Bucuresti
Foto: CSM Bucuresti / Facebook

OFICIAL: Cristina Neagu va rămâne la CSM București - A semnat prelungirea contractului

de A.I. HotNews.ro
Cristina Neagu va fi în continuare jucătoarea CSM-ului, sportiva semnând prelungirea cu un an a contractului cu formația bucureșteană, după cum informează contul oficial de Facebook al vicecampioanei României la handbal feminin.
Ministrul energiei Anton Anton
Foto: Ministerul Energiei

Ministrul energiei nu este deranjat de scumpirea gazelor pentru industrie și de creșterea importurilor: Nu văd problema

de CP HotNews.ro
Scumpirea gazelor pentru industrie și creșterea importurilor nu reprezintă o problemă din punctul de vedere al ministrului energiei, Anton Anton. Reamintim că Executivul a fost avertizat în mai multe rânduri asupra consecințelor negative pe care le va avea controversata OUG 114/2018. Două dintre aceste efecte negative sunt scumpirea gazelor pe piața liberă pentru consumatorii non-casnici și importuri mai mari din Rusia.
Măgura Zimbrilor, laborator de inovație pentru natura sălbatică
Foto: FDSC
Articol susținut de Programul de cooperare Elvețiano-Român

Măgura Zimbrilor, laborator de inovație pentru natura sălbatică

de A.C. HotNews.ro
Luni, 20 Mai 2019 Actualitate | Esențial
România se vede bine din perspectivă elvețiană este concluzia Programului de Cooperare Elvețiano- Român, Fondul Tematic pentru Participarea Societății Civile și Fondul Tematic pentru Parteneriate și Experți, care a susținut 141 de proiecte dezvoltate de societatea civilă, universități și chiar administrații publice locale, toate realizate cu ajutorul unor oameni care reușesc să schimbe România în bine.
Dragos Vinereanu
Foto: AGERPRES

Medic: Mortalitatea prin boli cardiovasculare în România, de 3 ori mai mare decât prin cancer

de Alina Neagu HotNews.ro
Mortalitatea prin boli cardiovasculare este, în România, de trei ori mai mare decât cea prin cancer, a declarat marți, într-o conferință de presă, președintele Societății Române de Cardiologie, medicul Dragoș Vinereanu.
Paie din plastic
Foto: Google

​LISTA 9 categorii de produse din plastic vor fi interzise în România și restul UE, în anumite condiții: de la bețișoare de urechi la paie de suc. Descarcă noua directivă

de CZ HotNews.ro
Statele membre UE, inclusiv România, vor avea la dispoziție 2 ani să interzică 9 categorii de produse din plastic de unică folosință, inclusiv paie de băut și bețișoare pentru urechi, în anumite condiții, potrivit formei finale a directivei europene de reducere a impactului anumitor produse din plastic asupra mediului, adoptate marți de Consiliul Uniunii Europene.
Niculae Badalau
Foto: Captura video

​Video cu ministrul Niculae Bădălău care face campanie anti-referendum, prezentat de PNL: „Pune presiune pe primarii PSD să blocheze participarea la vot”

de C.D. HotNews.ro
Liberalii au prezentat, marți, o înregistrare în care ministrul Economiei, Niculae Bădălău, face campanie anti-referendum, într-o ședință de partid. Potrivit PNL, Bădălău face presiuni asupra primarilor PSD să blocheze participarea la referendum.
Zelenski
Foto: Captura Twitter

Ucraina: Zelenski convoacă alegeri parlamentare anticipate în 21 iulie

de R.M. HotNews.ro
Noul președinte ucrainean Volodimir Zelenski a convocat marți, a doua zi după învestitura sa, alegeri anticipate în 21 iulie, potrivit unui decret publicat pe site-ul președinției, care oficializează astfel dizolvarea Parlamentului anunțată în urmă cu o zi, scrie AFP.
Simona Halep si Daniel Dobre pe Philippe Chatrier
Foto: Captura Twitter

VIDEO Simona Halep, primul antrenament pe Philippe Chatrier

de A.I. HotNews.ro
În urmă cu un an de zile, Simona Halep a câștigat trofeul la Roland Garros, primul titlu de Grand Slam al carierei. Marți, numărul trei mondial a pășit din nou pe Philippe Chartier, o arenă schimbată față de cea pe care Halep triumfa în fața lui Sloane Stephens.


Viorel Stefan
Foto: AGERPRES

Viorel Ștefan, numit la Curtea Europeană de Conturi pentru un mandat de 6 ani

de DP HotNews.ro
Vicepremierul Viorel Ștefan a fost numit membru al Curții de Conturi Europene pentru un mandat care va începe la 1 iulie 2019 și se va încheia la 30 iunie 2025, anunță instituția europeană. Acesta îl va înlocui pe domnul George Pufan, membrul român al cărui mandat expiră. În conformitate cu tratatul, membrii trebuie să își exercite îndatoririle în deplină independență și în interesul general al Uniunii Europene, se mai arată în comunicat.
Sigla CNA
Foto: Agerpres

Fricțiuni pe tema campaniei de referendum. Președinția și CNA nu se înțeleg cum trebuie informată lumea / Cum a dat AEP un clip în care nu se spun nici întrebările

de C.I. HotNews.ro
Președinția și majoritatea membrilor CNA s-au confruntat, marți, pe tema campaniei pentru referendumul convocat de Klaus Iohannis, care a reclamat încă de la sfârșitul săptămânii trecute lipsa unor reguli clare privind campania în audiovizual. Dacă reprezentanții Președinției și PNL au susținut că forul audiovizual trebuia să-și exercite competența legală din propria inițiativă, majoritatea membrilor CNA au susținut că nu era nevoie de nicio prevedere specială.
  • Plus: Membri CNA au susținut că un spot al Președinției de îndemn la referendum e electoral, nu neapărat de interes public. Iar un spot al Autorității Electorale Permanente, ce prezintă alegerile și referendumul și a fost propus spre difuzare ca spot de interes public, a fost criticat pentru faptul că nici măcar nu menționează întrebările de la referendum.
Nan Winton
Foto: Twitter

VIDEO Prima prezentatoare de știri a BBC a murit, la vârsta de 93 de ani

de DG HotNews.ro
Prima femeie care a prezentat știrile BBC, Nancy Wigginton, a murit la vârsta de 93 de ani, informează marți postul de televiziune.
Lia Savonea
Foto: Agerpres

Curtea de Apel Cluj, a treia instanță care a votat pentru revocarea din CSM a Liei Savonea

de MH HotNews.ro
Curtea de Apel Cluj este cea de a treia instanță care a votat marți pentru revocarea din CSM a Liei Savonea, care este și președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, au declarat surse judiciare pentru HotNews.ro.
DIICOT
Foto: DIICOT

Preot de 34 de ani din Constanța, acuzat că și-a filmat cumnata minoră în baie

de N.O. HotNews.ro
Un preot din Constanța este anchetat de procurorii DIICOT pentru pornografie infantilă, după ce soția lui, cu care se află în proces de divorț, l-a acuzat că a filmat-o pe sora ei, minoră, în baie, relatează Mediafax.
Drona
Foto: Pexels

Cine ar putea urma după Huawei în războiul comercial SUA-China: Dronele DJI

de Adi Iacob HotNews.ro
Dronele chinezești ar putea trimite date sensibile producătorilor lor din China, unde pot fi accesate de guvernul de acolo, a avertizat Departamentul pentru Securitate Internă al Statelor Unite. Raportul nu menționează producători specifici, dar aproape 80% din dronele utilizate în SUA și Canada provin de la DJI, care are sediul în Shenzhen, China, potrivit unei analize din industrie.
Traian Basescu
Foto: Hotnews

VIDEO Băsescu: Îndemn toți oamenii să meargă la referendum și să voteze DA, chiar dacă nu înțeleg a doua întrebare / Riscul e enorm dacă nu se validează

de C.D. HotNews.ro
Traian Băsescu susține că invalidarea referendumului pe Justiție ar crea un risc enorm pentru România, iar coaliția PSD-ALDE se va folosi de acest lucru pentru a-și justifica planurile privind justiția. „Tot PSD-ul va fi la nunta ordonanțelor de urgență pe justiție”, a declarat fostul președinte la HotNews.ro LIVE.
Liviu Dragnea si Viorica Dancila
Foto: Facebook

Dragnea, întrebat în ce relații este cu Dăncilă: Eu am relații personale cu femeia pe care o iubesc / Să nu uite pentru ce a fost pusă la Guvern /O să analizăm după alegeri

de DG HotNews.ro
Liviu Dragnea a amenințat-o voalat pe Viorica Dăncilă cu o eventuală ”evaluare„ după alegerile europarlamentare, comentând că până acum a fost un premier bun, dar nu trebuie să uite de ce a fost pusă la Guvern.
FSB
Foto: Wikipedia

VIDEO Caz de corupție de amploare în Rusia: Valize cu aproape 186 de milioane de dolari, confiscate de la un fost colonel de securitate

de DG HotNews.ro
Nu mai puțin de 185,5 milioane de dolari au fost confiscate de autoritățile din Rusia după descinderea la casa unui fost colonel de securitate, acesta devenind astfel cel mai bogat fost agent FSB care este anchetat pentru corupție, scrie Moscow Times.
Patriarhul Kirill
Foto: Wikimedia Commons

Kremlinul cheltuie 43 de milioane de dolari pentru a transforma o fostă reședință imperială a Rusiei în casa Patriarhului Kirill

de N.O. HotNews.ro
Departamentul pentru managementul proprietății al Kremlinului finanțează renovări de lux pentru reședința liderului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kirill, aflată în apropiere de Sankt Peterburg, relatează Moscow Times.
Tudor Suciu - Castigator FameLab 2
Foto: Hotnews
Secțiune susținută de MedLife

Un student la biochimie va reprezenta România la competiția FameLab

de A.O. HotNews.ro
Un student la biochimie, la Universitatea de Vest din Timișoara, va reprezenta România la una din cele mari competiții globale de comunicare în știință - FameLab, care va avea loc la Cheltenham, în Marea Britanie, în perioada 4 – 9 iunie 2019.
Viorica Dancila
Foto: Guvernul Romaniei

VIDEO Confuzie totală a premierului Dăncilă, în Suceava: Suntem într-o vizită în județul Hunedoara

de DG HotNews.ro
Premierul Viroca Dăncilă a spus, în timpul unei conferințe de presă în Frasin, județul Suceava, că se află într-o vizită în județul Hunedoara. Premierul și-a început conferința de presă urând „La mulți ani” celor care își sărbătoresc marți onomastica, după care a spus că se află în județul Hunedoara.

Sigla Huawei
Foto: Hotnews

Huawei este convinsă că țările europene NU o vor pune pe lista neagră cum au făcut americanii

de Vlad Barza HotNews.ro
Huawei spune că are încredere în statele europene că acestea nu vor urma exemplul SUA și că nu vor pune compania pe lista neagră, spune un director al companiei, citat de presa italiană și de Reuters. Europa are o dilemă în ceea ce privește Huawei, peste jumătate dintre contractele companiei pe 5G fiind din Europa. Oficialii americani au spus în repetate rânduri că statele europene ar trebui să excludă Huawei din viitoarele rețele 5G, dar companiile telecom spun că echipamentele altor furnizori sunt mai scumpe și nu sunt atât de performante.
Tenis de camp
Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

WTA Nurnberg: Laura Ioana Andrei, în optimi - Cea mai bună performanță din carieră, la 30 de ani

de A.I. HotNews.ro
Laura Ioana Andrei, Paar după căsătorie, locul 301 WTA, a învins-o, marți, cu scorul de 6-1, 6-3, pe Quirine Lemon din Olanda, locul 262 WTA, calificându-se în premieră în turul al doilea al unui turneu de categorie WTA International, la Nurnberg.
Mazare
Foto: Hotnews

Radu Mazăre: După ce am făcut pușcarie în Madagascar, unde 1.400 de oameni stăteam în genunchi și cu mâinile la ceafă, mă voi descurca onorabil și demn în pușcăriile din România

de MH HotNews.ro
Fostul primar al Constanței Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a ispăși pedeapsa de 9 ani de închisoare, susține că decizia de condamnare este "absolut nedreaptă și revoltătoare", dar că se va descurca "onorabil și demn" în pușcăriile din România. El povestește și despre condițiile din închisoarea din Madagascar, dar și despre lucrurile bune pe care le-a făcut, între care reconstruirea stațiunii Mamaia, pe care a "scos-o din praf, ruine și anonimat". "Amintirile și iubirea nu mi le poate lua nimeni!", mai spune fostul primar al Constanței, într-o scrisoare publică transmisă marți, la o zi de la aducerea sa sub escortă în România.
Proteste in SUA
Foto: Captura YouTube

43% dintre americani spun că socialismul ar fi un lucru bun pentru țară

de N.O. HotNews.ro
Clivajul dintre americanii de azi care consideră că socialismul este bun și cei care consideră că e un lucru rău este mai mic decât în secolul trecut. Astfel, în timp ce 51% dintre adulții americani spun că socialismul ar fi un lucru rău pentru țară, 43% cred că ar fi un lucru bun, potrivit unui sondaj realizat de Gallup în perioada 17-30 aprilie. Asta, în contextul în care un sondaj din 1942 arăta că 40 la sută dintre americani considerau socialismul un lucru rău, 25% îl considerau bun, iar 34% nu aveau nicio opinie, relatează News.gallup.com.
MINI Cooper
Foto: Adrian Mitrea

​FOTOGALERIE Rămas-bun unei mașini-prieten: MINI Cooper (2002)

de Adrian Mitrea 0-100.ro
Am descoperit marca MINI în 2007, iar în 2013 mi-am luat unul. E genul ăla de mașină-prieten care se lipește de sufletul tău. N-ai cum să fii trist într-un MINI. Doar că acum a venit vremea să-mi iau rămas-bun de la bătrânul Cooper din 2002. Cu această ocazie, probabil, spun „adio”, definitiv, pe viață, mașinilor pe combustie. E o decizie-constatare pe care o simt cumva… dureroasă. De aceea am și decis să scriu acest articol: s-ar putea ca mulți dintre voi să vă regăsiți în aceeași situație, mai devreme sau mai târziu.
Ana Bogdan
Foto: Facebook/ Ana Bogdan

Roland Garros: Ana Bogdan și Irina Bara vor juca în calificări

de A.I. HotNews.ro
Sportivele Ana Bogdan, locul 126 WTA, și Irina Bara, locul 168 mondial, vor evolua în calificări la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Competiția pariziană se va disputa în perioada 26 mai - 9 iunie.
Angajati
Foto: Comisia Europeana

Firmele trebuie obligate să introducă sisteme de măsurare a orelor suplimentare efectuate de angajați (Justiție)

de CZ HotNews.ro
Firmele din țările membre ale Uniunii Europene, inclusiv din România, trebuie obligate de către autoritățile statului să introducă sisteme de măsurare a timpului de lucru zilnic și a orelor suplimentare efectuate de angajați, a decis, recent, Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE).
Salvati Copiii
Foto: Hotnews

Copiii născuți prematur nu supraviețuiesc dacă nu au un incubator disponibil. Salvați Copiii dotează maternitățile din vestul țării

de Alina Neagu HotNews.ro
Salvați Copiii va investi 728.000 de lei pentru dotarea maternităților din regiunea Vest a României. Organizația a demarat un plan complex de dotare a secțiilor de terapie intensivă neonatală din țară, unde aparatura medicală precară, acolo unde nu lipsește cu desăvârșire, îngreunează munca medicilor și duce la adevărate drame: prematuri care nu supraviețuiesc pentru că nu s-a găsit pentru ei un incubator disponibil.
Jandarmi Topoloveni
Foto: Captura YouTube

FOTO Corespondentul Rezistența TV, ridicat de jandarmi pentru că filma protestele anti-Dragnea de la Topoloveni, amendat cu 1.000 de lei

de MH HotNews.ro
Corespondentul televiziunii online Rezistența TV, ridicat de jandarmi în timpul vizitei făcute de Liviu Dragnea la Topoloveni, a fost amendat cu 1.000 de lei de Jandarmeria Argeș.
Ludmila Ulitkaia
Foto: Hotnews
Secțiune susținută de MedLife

Scriitoarea Ludmila Ulițkaia, Doctor Honoris Causa al Universității din București

de Redactia HotNews.ro
Universitatea din București va decerna distincția de Doctor Honoris Causa scriitoarei ruse Ludmila Ulițkaia, pentru întreaga sa activitate literară și pentru contribuția la literatura universală contemporană, dar și pentru fermitatea cu care militează pentru respectarea drepturilor omului, se arată într-un comunicat al instituției.
Teren agricol
Foto: sxc.hu

Curtea de Justiție a Uniunii Europene a decis că Ungaria nu poate restricționa vânzarea de terenuri către cetățeni ai altor state / Dragnea vrea și el să limiteze posibilitatea străinilor de a cumpăra terenuri în România

de MH HotNews.ro
Restricțiile impuse de Ungaria cu privire la achiziționarea de terenuri arabile de către investitori din alte state membre ale Uniunii Europene încalcă drepturile de bază prevăzute de legislația europeană, a decis marți Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE).
Dezbatere
Foto: Hotnews
Secțiune susținută de MedLife

De ce este importantă educația timpurie/ Profesor universitar: Copiii care merg mai devreme la școală se angajează mai ușor

de A.O. HotNews.ro
Fiecare dolar investit în educația timpurie generează un beneficiu ulterior cuprins între 6 și 17 dolari în economie, potrivit unor date UNICEF prezentate marți, în cadrul dezbaterii ”Primele 1000 de zile din următorii 100 de ani”. Astfel, educația timpurie este una dintre cele mai bune investiții pe care le poate face un stat. Datele UNICEF mai arată că 85% din creier de dezvoltă în primii 5 ani de viață, interval în care poate exista un impact semnificativ în procesul de învățare.
Parlamentul European
Foto: Pixabay.com

Alegeri europarlamentare: Cine participă la marea vânătoare de posturi europene

de MH HotNews.ro
Alegerile europarlamentare din 26 mai vor conduce la o schimbare a titularilor posturilor cheie din instituțiile Uniunii Europene, la două zile după acest scrutin liderii europeni urmând să se reunească pentru a discuta împărțirea acestor posturi și pentru a pregăti negocierile cu noul Parlament European. Orice acord privind aceste posturi trebuie să pună în balanță interesele statelor și ale marilor familii politice europene, scrie Reuters, care face o prezentare a atuurilor și a punctelor slabe ale principalilor politicieni angajați în negocierea posturilor europene.
Traian Basescu in studioul HotNews.ro
Foto: Hotnews

Fostul președinte Traian Băsescu la HotNews.ro LIVE: „Să ajungi într-o justiție în care procurorii să se acuze reciproc că au creat grup infracțional organizat este mult prea mult”

de C.D. HotNews.ro
Fostul președinte Traian Băsescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, a declarat, marți, la HotNews.ro LIVE, că s-a ajuns la cea mai ridicolă situație în justiția din România, respectiv procurorii să se acuze reciproc că au creat grup infracțional organizat, el apreciind că este "mult prea mult". Băsescu a vorbit și despre fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi, despre care a spus că și-a stricat imaginea și a stricat mult în justiție cu "spectacolul cătușelor", în 2015, spectacol în spatele căruia au stat și abuzuri. "De la acel spectacol al cătușelor a început degradarea justiției", a afirmat Băsescu. El s-a referit și la referendumul pentru justiție, afirmând că dacă va fi validat nu va avea efecte, pentru că trebuie modificată Constituția, iar dacă nu va trece, va fi o înfrângere foarte grea pentru președintele Klaus Iohannis.
Eugen Teodorovici
Foto: Digi24.ro

Teodorovici: CEC Bank va deschide sucursale în străinătate, pentru ca românii plecați să poată trimite bani mai ușor acasă

de DP HotNews.ro
CEC va deschide, în următoarea perioadă, sucursale în străinătate, în țările unde există comunități importante de români, pentru ca aceștia să poată trimite mai ușor bani acasă, fără comisioaane, a declarat marți la Frasin, în jud. Suceava, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, potrivit Mediafax. „Prin intermediul CEC-ului se va lansa foarte curând un pachet de măsuri care să vizeze deschiderea de sucursale, birouri în afara țării acolo unde trăiesc comunități importante de români, pentru ca românii de acolo să poată trimite, dacă doresc, într-un mod mai facil, bani”, a spus ministrul.
Voice of Europe
Foto: Facebook

VIDEO Spectacolul "Jurnal de România. Timișoara", la Festivalul Voice Of Europe din Germania

de Alina Neagu HotNews.ro
Spectacolul "Jurnal de România. Timișoara" se joacă marți, la ora locală 21:00, la Theaterhaus Jena din Germania, în cadrul Festivalului Voice Of Europe. "Jurnal de România. Timișoara" este al treilea spectacol din proiectul "Jurnal de România", lansat de regizoarea Carmen Lidia Vidu, după "Jurnal de România. Sfântu Gheorghe" și "Jurnal de România. Constanța". Proiectul a fost lansat de regizoarea Carmen Lidia Vidu după incendiul din clubul Colectiv și își propune să ducă problemele României de astăzi pe scenele teatrelor.
startup-uri romanesti
Foto: Pixabay

O firmă IT românească investește 1 milion de euro într-o aplicație care ajută firmele să crască performanța echipelor

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Compania românească Zitec a investit 1 milion de euro în dezvoltarea unei aplicații dedicate echipelor și firmelor care urmărește eficiența colaborării și vrea să acopere într-un mod cât mai prietenos aspectele zilnice ale relației dintre persoană și organizație.
Instagram
Foto: Pixabay

Probleme pentru Instagram: Datele a milioane de influenceri și celebrități, făcute publice

de Adi Iacob HotNews.ro
O bază de date care conține informații de contact a milioane de influenceri, celebrități și conturi de brand de pe Instagram a fost găsită online. Baza de date, găzduită de Amazon Web Services, a fost lăsată expusă, fără parolă. La momentul redactării articolului, baza de date avea peste 49 de milioane de înregistrări.
Innovation Lab 2019
Foto: Hotnews

O platformă de verificare a imaginilor, sau un produs care ajută la monitorizarea consumului electric – printre câștigătorii competiției Innovation Labs

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Innovation Labs 2019, programul de accelerare pentru tinerii pasionați de tehnologii creative și antreprenoriat, și-a desemnat câștigătorii. Printre proiectele premiate se numără o soluție ce oferă jurnaliștilor, experților, dar și persoanelor care primesc fotografii posibilitatea de a verifica autenticitatea imaginii, sau un produs care îmbunătățește monitorizarea consumului electric printr-o soluție hardware. Vezi lista completă a câștigătorilor.
Prostitutie Spania
Foto: Captura YouTube

Poliția spaniolă a eliberat 13 românce forțate să se prostitueze în Spania, după ce o femeie a trimis în 2018 o poză cu locul detenției

de N.O. HotNews.ro
13 persoane originare din România forțate de către niște compatrioți să se prostitueze au fost eliberate în La Jonquera, o comună din Catalonia (nord-est) de la granița cu Franța, a anunțat marți Garda Civilă Spaniolă, relatează AFP.
iCEE.fest: UPGRADE 100
Foto: ICEEfest

50.000 de euro premiu pentru startup-uri pe scena iCEE.fest: UPGRADE 100. Află cum poți participa (chiar gratuit) si ce trebuie să faci, dacă vrei să obții finanțarea

de webPR.ro
O dată cu noul format iCEE.fest, UPGRADE 100, importanța acordată viitorului si ecosistemului de startup-uri si investitori creste masiv în programul festivalului care aduce la Bucuresti, în 13 si 14 iunie, peste 140 de speakeri si experti globali specializați în studiul transformărilor generate de internet si tehnologie.
Dragnea la ICCJ
Foto: AGERPRES

Dragnea susține că a oprit 15.000 de susținători sa meargă la ÎCCJ: Nu doream să blocăm zona și să apară incidente

de L.P. HotNews.ro
Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marți într-un interviu la Adevărul Live, că i-a rugat pe liderii PSD din teritoriu să nu aduca susținători la Înalta Curte de Casație și Justiție când s-a discutat dosarul angajărilor fictive.
Eva Chitul
Foto: Europuls

Ghidul alegătorilor români informați – 26 mai 2019

de Eva Chitul Contributors.ro
Echipa Europuls a pregatit un ghid pentru alegerile europarlamentare care contine, pe langa scurte explicatii utile despre Parlamentul European si rolul europarlamentarilor: - analiza promisiunilor electorale ale partidelor romanesti la alegerile europene din 2014 - analiza cantitativa si calitativa (prin grafice) a activitatii europarlamentarilor romani in mandatul 2014-2019 - analiza programelor electorale pentru alegerile din acest an.
Trenul Praga - Dresda
Foto: SZDC

Cehii se sfătuiesc cu francezii de la SNCF pentru trenul de mare viteză Praga - Dresda

de Vlad Barza HotNews.ro
​Construcția liniei de mare viteză dintre Praga și Dresda nu va începe mai repede de șase ani, iar cel mai complicat segment este un tunel de 26 km la granița dintre Germania și Cehia. Compania cehă de infrastructură a semnat un parteneriat tehnic cu francezii de la SNCF Mobilités pentru standardele viitoarei linii. Între Praga și Dresda sunt 191 km și există șase trenuri/zi pe sens, durata călătoriei fiind de două ore și 11 minute. Dacă se va construi linia de mare viteză, timpul ar putea scădea la 52 de minute. Biletele costă între 20 și 37 de euro.
Golden State Warriors, in finala NBA
Foto: nba.com

Golden State Warriors s-a calificat în cea de-a cincea sa finală consecutivă în NBA

de A.I. HotNews.ro
Golden State Warriors, dubla campioană en titre, s-a calificat pentru a cincea oară consecutiv în finala campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), după ce s-a impus luni la Portland, cu 119-117, după prelungiri, în fața formației locale Trail Blazers.
Masinile accidentate de langa metroul de autostrada, sprate de hoti
Foto: Romania vrea Autostrazi

Ștefan Mandachi, despre mașinile accidentate puse lângă „metrul de autostradă din Suceava”: Au fost sparte, au șterpelit piesele de la motor, roțile de la Logan, oglinzile de la BMW

de Victor Cozmei HotNews.ro
Cele două mașini lovite în accidente rutiere și postate de către antreprenorul Ștefan Mandachi lângă metrul de autostradă construit simbolic lângă Suceava, ca un avertisment despre lipsa infrastructurii și pericolul de pe șosele, au fost sparte de hoți în repetate rânduri. „Toate roțile de la Logan furate. Evident, și roțile de la BMW furate, că altfel nu se asortau. Au jecmănit și oglinzile. (...) Am decis ca de data asta, să-i dau pe mâna Poliției pe hoțomani. Mă mir că n-au venit cu remorca să ridice ambele mașini, măcar știau o treabă”, a scris Mandachi.
Vot la europarlamentare
Foto: Comisia Europeana

Alegeri europarlamentare: Un partid satiric din Germania prezintă candidații care au aceleași nume cu a unor demnitari naziști

de N.O. HotNews.ro
Un partid fondat în 2004 în Germania la inițiativa unei reviste de satiră, Titanic, și care apără ”munca, statul de drept, bunăstarea animalelor, elitismul și inițiativa democratică” merge pe cartea umorului la alegerile europarlamentare. Die Partei (Partidul) este atât de mic încât doar numele candidaților sunt vizibile, lista incluzând omonimele unor foști demnitari naziști precum Goebbels, Hess, Eichmann, Speer, Bormann sau Bombe și Krieg, relatează AFP.
Irina Begu
Foto: Twitter - HUNtennis ‏

Irina Begu, eliminată în primul tur la Nurnberg

de A.I. HotNews.ro
Irina Begu, locul 118 WTA, a fost învinsă, marți, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3, de germana Anna-Lena Friedsam, locul 523 WTA, beneficiară a unui wild card, în primul tur al turneului de categorie WTA International de la Nurnberg.
Sorina Pintea
Foto: AGERPRES

Noul spital din Fălticeni, a cărui construcție a început în 1991, ar urma să fie inaugurat în luna septembrie

de Alina Neagu HotNews.ro
Ministerul Sănătății alocă bani pentru finalizarea construcției noului spital din Fălticeni, demarată acum 28 de ani, în 1991, a anunțat marți ministrul Sorina Pintea. Spitalul ar urma să fie inaugurat în luna septembrie, potrivit ministrului Sănătății.
Sediul ANAF
Foto: AGERPRES

UPDATE CCR a admis sesizarea Opoziției legată de ordonanța de urgență privind reorganizarea ANAF

de MH HotNews.ro
Curtea Constituțională a admis, marți, obiecția de neconstituționalitate formulată de către partidele de Opoziție cu privire la legea pentru modificarea OUG 74/2013 privind unele măsuri pentru îmbunătățirea și reorganizarea activității ANAF și completarea unor acte normative.
Sebastian Kurz
Foto: Agerpres/EPA

Moțiune de cenzură împotriva cancelarului Sebastian Kurz în Parlamentul austriac, după alegerile europarlamentare

de N.O. HotNews.ro
Președintele Parlamentului Austriei a stabilit pentru luni, 27 mai, data votului unei moțiuni de cenzură prezentată de opoziție împotriva cancelarului Sebastian Kurz, slăbit de plecarea foștilor săi partenri de extremă-dreapta FPO, relatează AFP.
Mirona Păun, Aventurile lui Tzitzi-Poc
Foto: Hotnews

Finanțări totale de 20.000 euro pentru “antreprenorii viitorului”

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Educație cu ajutorul teatrului și tehnologiei, biciclete din bambus sau un prototip care reciclează masele plastice acolo unde sistemul public de salubrizare nu ajunge sunt trei dintre ideile câștigătoare ale primei ediții a competiției Future Makers. Cine se poate înscrie pentru investițiile totale de 20.000 euro din cea de a doua ediție.
Viktor Orban
Foto: Agerpres/EPA

Ungaria primește un nou avertisment: Guvernul Orban a încălcat drepturile omului și încurajează xenofobia și ura

de DG HotNews.ro
Guvernul lui Viktor Orban este acuzat de încălcarea drepturilor omului și de folosirea unei retorici anti-migrație, care nu face altceva decât să încurajeze ”ura, atitudinile xenofobe și fricile”, potrivit unui raport al Consiliului Europei, notează Guardian.

Traseul Nord Stream
Foto: Wikipedia

Secretarul american pentru Energie: Un proiect de lege privind sancționarea companiilor implicate în Nord Stream 2 va fi publicat în curând / Kremlin: Este un act de competiție neloială inacceptabil

de N.O. HotNews.ro
Secretarul american pe Energie Rick Perry a spus marți că un proiect de lege privind sancționarea companiilor implicate în proiectul Nord Stream 2 va fi publicat în curând. Kremlinul a răspuns, la rândul său, că sancțiunile pe care Statele Unite intenționează să le aplice companiilor implicate în proiectul Nord Stream 2 ar reprezenta un act de competiție neloială și vor fi percepute ca ceva inacceptabil pentru Rusia și alte capitale europene, relatează Reuters.
Simona Halep si trofeul de la Roland Garros
Foto: rolandgarros.com

Simona Halep, la plecarea spre Paris: "Sper să fiu o albinuță care aleargă bine și care joacă și bine. Este o suprafața care îmi place"

de A.I. HotNews.ro
Simona Halep, locul 3 WTA, a plecat, marți, spre Paris, și a declarat la Aeroportul Internațional Henri Coandă că este aptă pentru al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros.
Radu Mazare, adus in tara
Foto: Captura Antena 3

Avocatul lui Mazăre, despre șederea acestuia la Rahova: S-a apucat de citit istorie, geografie și politic. Tot ce prinde

de N.O. HotNews.ro
Avocatul lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, a declarat că fostul primar al Constanței s-a apucat de citit la penitenciarul Rahova.” Citește ce cărți prinde. Citește foarte mult, istorie, geografie, politic. S-a apucat de citit. Nu s-a plâns de absolut nimic”, a spus apărătorul lui Mazăre, care a subliniat că acesta se aștepta să fie arestat.
Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale
Foto: BNR

Mugur Isărescu, cel mai longeviv guvernator, trebuie să decidă dacă își va prelungi mandatul (Bloomberg)

de DP HotNews.ro
Se apropie momentul în care Mugur Isărescu trebuie să decidă dacă își va prelungi sau nu mandatul de peste un sfert de secol la conducerea Băncii Naționale a României, el fiind guvernatorul de bancă centrală cu cea mai mare vechime în funcție la nivel mondial, transmite Bloomberg, citat de Agerpres. Guvernatorul BNR are 69 de ani și în mandatul său a trecut prin orice conjunctură economică de la hiperinflație, în condițiile în care România era în pragul falimentului, și până la criza financiară globală din 2008.
Ren Zhengfei
Foto: Flickr

SUA ne subestimează, spune fondatorul Huawei, care mulțumește companiilor americane care ”au contribuit mult la dezvoltarea Huawei”

de Vlad Barza HotNews.ro
În complicatul context al războului comercial americano-chinez, fondatorul Huawei spune că efectele asupra companiei nu vor fi atât de putenice, fiindcă Statele Unite subestimează Huawei. Ren Zhengfei, fondatorul Huawei, spune că multe companii americane au ajutat grupul chinez să se dezvolte și este convins că aceste companii au încercat să convingă autoritățile să le lase să colaboreze în continuare cu Huawei.
Adrian Mitroi, profesor ASE
Foto: PSD - Pagina de youtube

O idee neconstituțională și un profesor ASE: Adrian Mitroi și emisiunea PSD de educație financiară

de Florin Barbuta HotNews.ro
Pornește clipul. În imagine apare un om îmbrăcat cu o jachetă albă, cu părul foarte scurt, iar în spatele lui se află o imagine cu afișul de campanie la europarlamentare, cu albastru, galben și roșu pe care scrie: „Patrioți în Europa. România merită mai mult”. În dreapta jos, e sigla PSD. Omul începe să vorbească: Atențiune, atențiune (gesticulând agitat), atențiune din partea mea, Guță Nicolae Magnificul, dedic această melodie pentru cel mai tare partid posibil. Câteva secunde mai târziu, începe să cânte: De vrei gustul fericirii/ Ștampilează trandafirii. A, mă scuzați, am încurcat clipul. E vorba de un alt video, unul plătit de PSD:
Viorica Dancila
Foto: Stirile ProTV

VIDEO Dăncilă, despre extrădarea lui Mazăre: Justiția și-a făcut datoria foarte prompt. Statul de drept funcționează

de DG HotNews.ro
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, privitor la extrădarea lui Radu Mazăre, că justiția și-a făcut prompt datoria, precizând că a fost la curent cu întreg procesul de aducere a fostului edil în țară din Madagascar.
fakepath\asociatia
Foto: Facebook
Secțiune susținută de MedLife

Asociația Elevilor din Constanța critică obligarea elevilor de a participa la parada Ziua Orașului, organizată de primărie

de Redactia HotNews.ro
Asociația Elevilor din Constanța (AEC) critică decizia luată de administrația locală de a obliga elevii, pentru al doilea an consecutiv, să participe la parada publică organizată de Ziua Orașului Constanța, pe străzile centrale ale municipiului, se arată într-un comunicat de presă al AEC, potrivit Agepres
Radu Mazare
Foto: Antena 3

UPDATE Mazăre a refuzat să dea declarații în fața instanței, unde a fost adus pentru confirmarea mandatului de arestare / Avocat: A vorbit destul, 10 ani a tot vorbit

de DG HotNews.ro
Radu Mazăre a fost dus luni de la Penitenciarul Jilava la sediul instanței supreme pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris în care a fost condamnat, în primă instanță, la aproape 10 ani de închisoare. Radu Mazăre a refuzat să dea declarații, marți, în fața instanței supreme, procurorul solicitând confirmarea mandatului emis în lipsă. Magistrații au rămas în pronunțare.

The Carnivore's Dilemma
Foto: Pelicam

[P] Documentare din Franța și discuții despre mediu cu cineaști și specialiști din străinătate la Pelicam 2019

de Smile Media
Cultura franceză se va dezvălui iubitorilor de filme care vor veni la Pelicam - Festivalul Internațional de Film despre Mediu și Oameni (20-23 iunie, Tulcea), printr-o serie de evenimente ce au loc în cadrul Sezonului România - Franța 2019. Programul cuprinde o selecție specială dedicată cinematografiei de gen documentar din Franța: producții recente, dintre cele mai diverse, precum și întâlniri cu regizori, producători și specialiști de mediu din Franța, în cadrul dezbaterilor Pelicam Talks - discuții pe teme de mediu cu publicul Pelicam, care au devenit o parte esențială a festivalului în ultimii ani.
Ludovic Orban
Foto: Facebook

Ludovic Orban: Avem semnale că PSD pregătește un amplu proces de cumpărare de voturi

de DG HotNews.ro
PSD vrea să diminueze prin toate mijloacele posibile numărul românilor care votează la referendumul pe justiție din 26 mai, declară la RFI președintele PNL, Ludovic Orban. El susține că prefecți, președinți de Consilii Județene îi forțează pe primari să stea în fața secțiilor de votare și să îi influențeze pe alegători să nu ia buletinele de vot la referendum.
Razvan Marin, la Ajax Amsterdam
Foto: Facebook - AFC Ajax

Răzvan Marin, șanse mici să evolueze pentru România la EURO U21

de A.I. HotNews.ro
Răzvan Marin (21 de ani) ar putea fi marea absență a României U21 la Campionatul European de peste câteva săptămâni. Ajax nu l-ar lăsa să participe, după cum afirmă Adrian Boingiu, secundul lui Mirel Rădoi.
Liviu Dragnea Viata satului
Foto: Hotnews

Efectul vizitei lui Dragnea la Poiana Sibiului, pentru emisiunea Viața Satului: "Nu s-a știut nimic, nimeni nu a fost anunțat. Tot satul este revoltat"

de Redactia HotNews.ro
Emisiunea “Viața satului“ de la TVR filmată sâmbătă la Poiana Sibiului, cu invitați liderul PSD, Liviu Dragnea, și ministrul Agriculturii, Petre Daea, a generat nemulțumiri în rândul ciobanilor din Mărginime. Înregistrarea emisiunii cu Dragnea și Daea ar fi fost un secret păstrat în satul din munții Cindrel, unde toți oamenii se cunosc între ei. Mai mult, nici în dimineața zilei de sâmbătă, când au fost realizate efectiv filmările, oamenii din sat care ar fi vrut să discute cu ministrul Agriculturii despre problemele oieritului nu ar fi știut că și Dragnea este în pensiunea unde s-a înregistrat emisiunea, scrie Turnul Sfatului.
WC-ul public din Huedin
Foto: Hotnews

WC-ul public din Huedin care a costat 120.000 de euro, inundat în urma ploilor

de Redactia HotNews.ro
WC-ul public din orașul Huedin, județul Cluj, care a costat 120.000 de euro și a fost deschis la începutul lunii mai, a fost inundat în urma ploilor din ultima perioadă. Apa s-a infiltrat în tavan, dar a inundat și pardoseala, unde s-au format bălți.
Muzica Secolului XXI
Foto: Twin Arts

webPR: Muzica Secolului XXI, un nou univers al sunetelor la Festivalul George Enescu

de Smile Media
Cea mai extinsă ediție a Festivalului George Enescu promite anul acesta noi concerte neconvenționale în cadrul seriei deja cunoscute, Muzica Secolului XXI. O inițiativă ce se numără printre puținele de acest gen în lume, promovarea muzicii contemporane este una dintre misiunile îndrăznețe ale Festivalului George Enescu, eveniment ce își dovedește iarăși deschiderea spre inovația muzicală și noile forme de exprimare artistică.
Caiet de ricoșat gânduri - Gabriel Liiceanu
Foto: Hotnews

"Caiet de ricoșat ganduri sau despre misterioasa circulație a ideilor de-a lungul timpului - cartea lunii mai la Humanitas. Citeste fragment din carte

de HotNews.ro
Volumul va fi lansat sâmbătă, 1 iunie, ora 13.45, la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2019, în standul Editurii Humanitas. "Scriind paginile acestui jurnal de idei, nu m-am putut desprinde de imaginea «spiritului universal» ca activitate a unui uriaș creier al omenirii traversat fără încetare de ideile celor care, de-a lungul câtorva mii de ani, au gândit în beneficiul speciei noastre..."
Constantin si Elena
Foto: basilica.ro

Românii sărbătoresc astăzi Sfinții Constantin și Elena. Care este povestea în spatele acestei sărbători

de Redactia HotNews.ro
Credincioșii ortodocși îi serbează, marți, pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, datorită cărora creștinismul a devenit religie permisă, jertfele sângeroase au fost interzise și duminica a fost stabilită zi de odihnă în Imperiul Roman, perioada în care au domnit fiind cunoscută ca "Epoca de Aur".
Niki Lauda
Foto: f1 twitter

Niki Lauda, triplu campion de Formula 1, a murit la 70 de ani

de Serban Anghel HotNews.ro
Triplul campion mondial austriac de Formula 1, Niki Lauda, a decedat luni la vârsta de 70 de ani, a declarat familia sa pentru presa austriacă citată de AFP.
Niki Lauda
Foto: Colaj Twitter

Niki Lauda, o poveste despre sport și despre viață

de A.I. HotNews.ro
Niki Lauda a decedat, dar povestea vieții lui și cea a carierei sale vor dăinui veșnic. Accidente, operații, transplanturi, reveniri spectaculoase și o frumoasă proveste de dragoste, toate acestea sunt parte din legenda Niki Lauda, un pilot de succes și un priceput manager, care lasă în urmă amintiri de neuitat.
Masina politie
Foto: Facebook

Poliția Dâmbovița recunoaște că a fost impusă o parolă, în timpul mitingului PSD de la Târgoviște, dar nu la intrarea în oraș: Riveranilor li s-a permis accesul

de N.O. HotNews.ro
Luni, 20 Mai 2019 Actualitate | Esențial
Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița a transmis luni, după ce pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare video în care un polițist cerea unui șofer o parolă pentru a intra în oraș, că organizatorul activității publice din municipiul Târgoviște a luat decizia de a institui o parolă, pentru a facilita accesul autovehiculelor în zona stabilită pentru miting, dar nu pentru a intra în oraș.
Atacul din Christchurch
Foto: Captura Twitter

Autorul atacului din Noua Zeelandă a fost acuzat de terorism

de DG HotNews.ro
Poliția din Noua Zeelandă a informat marți că autorul atacului din luna martie, ce a vizat două moschei, acuzat deja de crimă, a fost pus sub acuzare și pentru acte de terorism, relatează Reuters.
Xavi a spus adio fotbalului
Foto: Captura YouTube

VIDEO Xavi a disputat ultimul meci din carieră - Fostul mijlocaș al Barcelonei va urma cariera de antrenor

de A.I. HotNews.ro
Xavi Hernandez, fostul mijlocaș al echipei FC Barcelona și al selecționatei de fotbal a Spaniei, a disputat luni ultimul meci din cariera sa, în tricoul formației Al Sadd din Qatar, care a fost învinsă pe terenul formației iraniene FC Persepolis (0-2), în cadrul Ligii Campionilor Asiei, informează AFP.
Game of thrones
Foto: Digi 24

''Game of Thrones'' - ultimul episod a doborât recordul de audiență al postului HBO

de Redactie HotNews.ro
Cel de-al 73-lea episod - care a fost totodată ultimul - al serialului "Game of Thrones", difuzat duminică seară în Statele Unite, a doborât recordul de audiență al postului HBO, care a difuzat această producție începând din 2011, după ce 19,3 milioane de telespectatori americani au vizionat finalul acestui show TV fantasy de inspirație medievală, potrivit AFP.
Nationala Spaniei, in echipamentul Adidas
Foto: Twitter

Federația Spaniolă de Fotbal a încheiat colaborarea cu Adidas - Ibericii erau îmbrăcați de firma germană din 1991

de A.I. HotNews.ro
Federația Spaniolă de Fotbal a anunțat, luni, încetarea colaborării cu sponsorul tehnic Adidas, și a invitat firmele competitoare la negocieri în vederea semnării unui nou contract.
subiecte
Foto: Colaj foto

Subiectele zilei: Alegeri europene, cum arată sondajele cu 5 zile înainte de alegeri; Programul de neguvernare - Toate minciunile PSD pentru tineri; Ce trebuie să mai știți în afară de parola de la oraș: 5 noi reguli pentru accesul în localitatea de domiciliu

de Cristina Filip HotNews.ro
Evenimentul „Toți pentru Europa“ și de ce nu merg românii la vot. Mulți dintre cei prezenți în Piața Victoriei cred că românii și-au pierdut...

Principalele amenințări la adresa României: corupția, o nouă criză economică și Rusia. Cea mai mare amenințare pentru România în...
Antifrauda
Foto: ANAF

Business report: ​România, vicecampioană la fraude cu bani europeni; Lipsa forței de muncă, oportunitate de afaceri: penitenciarele au făcut anul trecut 12,7 milioane de euro folosind deținuți; Paradoxul cel trist: Crește numărul de salariați, scade populația ocupată

de Cristina Filip HotNews.ro
Salariile la stat cresc, iar oamenii caută mai degrabă o "pilă" pentru un post decât calificarea într-un domeniu. Creșterea salariului mediu din...

Un mare producător român de mezeluri a primit certificarea „fără gluten“. Ce boli provoacă substanța. Majoritatea produselor aparținând...
Logo Huawei
Foto: Hotnews

Guvernul american retrage temporar unele sancțiuni impuse companiei Huawei

de A.Z. HotNews.ro
Guvernul SUA a slăbit luni sancțiunile asupra companiei Huawei, printr-o autorizație temporară acordată companiei, cu scopul de a ține sub control pierderile clienților Huawei, potrivit CNBS.
Remus Opriș
Foto: AGERPRES

A murit Remus Opriș. Fostul lider PNȚCD avea 60 de ani

de C.D. HotNews.ro
Luni, 20 Mai 2019 Actualitate | Esențial
Remus Opriș, unul dintre liderii PNȚCD, a murit luni, la vârsta de 60 de ani. Anunțul decesului a fost făcut pe Facebook de fostul parlamentar țărănist Radu Ghidău.
Antarctica
Foto: Pixabay

Creșterea nivelului mării ar putea să fie cu mult mai mare decât era anticipat până acum, provocând schimbări globale profunde

de A.Z. HotNews.ro
Cercetătorii sunt de părere că nivelul mării ar putea să crească mult mai mult decât era anticipat până acum, din cauza topirii gheții din Groelanda și din Antarctica, scrie BBC News.
Suprafata planetei Pluto
Foto: NASA/JHUAPL/SwRI

Ce previne înghețarea oceanului de pe Pluto?

de Serban Anghel HotNews.ro
Când nava spațiala New Horizons a NASA a trecut pe lângă Pluto în 2015, cercetătorii sperau că datele obținute îi vor ajuta să descopere unele dintre misterele planetei pitice. În schimb, descoperirile făcute în timpul cercetării lui Pluto și a lunii sale, Charon, au scos la iveală mai multe întrebări care necesită răspunsuri, relatează CNN.
Sebastian Kurz
Foto: Agerpres/EPA

Austria: Coaliția de guvernare s-a destrămat / Toți miniștri de extremă dreapta au demisionat

de R.M. HotNews.ro
Coaliția guvernamentală dreapta - extrema dreapta s-a destrămat în Austria, cu câteva zile înaintea alegerilor europene, după plecarea tuturor miniștrilor FPÖ, pe fondul scandalui declanșat de publicarea unei înregistrări video în care liderul naționalist Heinz-Christian Strache se declară dispus să acorde contracte publice austriece în schimbul obținerii de finanțări din Rusia, scrie AFP.
Huawei P30 Pro
Foto: Huawei

Sfârșitul Android pe Huawei ar putea bulversa piața mondială de smartphone / Ce scenarii se conturează pentru gigantul asiatic după decizia Google

de R.M. HotNews.ro
Luni, 20 Mai 2019 Economie | Telecom
Sfârșitul actualizărilor Android pe aparatele smartphone ale producătorului chinez Huawei poate complica rapid viața utilizatorilor acestor aparate și ar putea redesena, practic, piața aplicațiilor mobile, scrie AFP.
Barbu Mateescu
Foto: Arhiva personala

La ce să te uiți după ce se anunță rezultatele europarlamentarelor

de Barbu Mateescu Contributors.ro
PSD are în jur de 1680 de primari (oficial). PNL are 1081. PSD are 29 președinți CJ și guvernarea, deci controlează banii. PNL are 8. La parlamentare raportul voturilor a fost 2,3-la-1 pentru PSD. În această campanie, însă, în plan electoral Carmen Avram a fost la fel de irelevantă pe cât a fost Rareș Bogdan de relevant. PNL a recuperat din dezavantajul teritorial printr-o victorie în bătălia vedetelor. Să vedem cât a recuperat.
Elevi
Foto: Hotnews
Secțiune susținută de MedLife

Ce spun elevii, părinții și experții în educație despre evaluarea transdisciplinară de la clasa a VIII-a

de A.O. HotNews.ro
Luni, 20 Mai 2019 Actualitate | Educatie
Legea educației naționale prevede ca elevii care sunt în prezent în clasa a VI-a să susțină o evaluare națională diferită față de cea din prezent atunci când vor fi în clasa a VIII-a. Articolul 74 al legii stabilește ca, în baza unei metodologii elaborate de Ministerul Educației Naționale, elevii să fie evaluți la mai multe discipline. Evaluarea transdisciplinară rămâne, însă, sub semnul întrebării, după ce ministerul Educației a declarat că va propune amânarea acesteia. Vezi ce spun asociațiile de elevi și părinți, dar și experții în educație, despre o eventuală amânare a evaluării transdisciplinare.Alte titluri din Actualitate:

Augustin Zegrean, despre noua amânare a CCR pe completurile specializate: De regulă, astfel de dosare se judecă de la primul termen. Nu se poate așa ceva, când știi că toată lumea așteaptă o astfel de decizie. Am impresia că se fac jocuri
Trolling al reprezentanței Comisiei Europene, în ziua în care Radu Mazăre trebuie să ajungă în România: UE a importat 179.000 de kg de mazăre din Madagascar, în valoare de aproape 1 milion de euro
Curtea Constituțională amână pentru 5 iunie decizia în cazul completurilor specializate / Sesizarea PNL a fost respinsă
Prim-procuror: Absolut toate modificările la legile justiției și Codurile penale sunt doar pentru infractori. Victima nu se regăsește nicăieri. Se vor goli de tot pușcăriile
O doctoriță se plânge că nu a fost lăsată să ajungă acasă cu mașina din cauza mitingului PSD de la Târgoviște: După o gardă de 24 de ore, mi-am făcut înviorarea mergând pe jos 2 kilometri
VIDEO Dăncilă, întâmpinată cu huiduieli și la Râșnov / Mitropolitul Ardealului a sfințit începerea lucrărilor la un tronson de autostradă: "Degrabă și fără împiedicare să ajungă la săvârșire"
VIDEO „Toți pentru Europa” - manifestație pentru mobilizarea la vot, desfășurată duminică în Piața Victoriei din Capitală / Victor Rebengiuc: Vă rog, ca o ultimă dorință: mergeți la vot! / Mihai Șora: Să nu fim leneși
Povestea unei învingătoare în lupta cu leucemia: Un medic din Germania mi-a spus că mai am o săptămână de trăit. Au trecut 23 de ani și sunt în viață


ECONOMIE

Secvență din spotul comercial
Foto: Captura video

​Mobilizarea la urne - faza pe publicitate. Personajele dintr-o reclamă la vopsea dau exemplu: "Mergem la vot!"

de C.I. HotNews.ro
Au fost manifestații în Piața Victoriei, au fost campanii TV și inițiative individuale online și offline. Acum, eforturile de mobilizare a electoratului să participe la alegerile europarlamentare au intrat în faza pe publicitate. Luni, la începutul ultimei săptămâni de campanie, o reclamă la vopsea îndeamnă oamenii să iasă la vot.
Tren
Foto: Hotnews
​Material susținut de Grampet Group

Calvarul călătoriei cu trenul în România - Câte restricții de viteză sunt și care sunt cele mai lente porțiuni, dar și puținele zone rapide

de Vlad Barza HotNews.ro
Sâmbătă, 18 Mai 2019 Economie | Industrie Feroviara
După Paște ministrul Transporturilor a ”inspectat” calea ferată călătorind de la București la Constanța, pe singura magistrală unde viteza medie de circulație trece de 100 km/h. Traseul este unul cu totul atipic, fiindcă pe majoritatea magistralelor sunt rare porțiunile unde trenurile rulează cu peste 80 km/h mai mult de câteva zeci de minute. În plus, cu trenurile Regio viteza medie este și de sub 30 km/h pe cele mai lente porțiuni. În articol puteți vedea câte restricții de viteză sunt pe cele mai importante trasee, care este lungimea acestora și care este viteza medie a trenurilor, pe porțiuni.


0-100.hotnews.ro

BMW Seria 3 pe circuitul Academia Titi Aur
Foto: BMW Group Romania

​FOTOGALERIE O zi pe circuit cu noul BMW Z4 și noul BMW Seria 3: sunete și mirosuri efemere, dar greu de uitat

de Adrian Mitrea 0-100.ro
Vineri, 17 Mai 2019 Economie | Auto
În tot iureșul cotidian uităm să ne oprim, pentru o secundă, să contemplăm ce ne înconjoară. Să interiorizăm un pic clipa: unde suntem, de unde venim și încotro ne îndreptăm. O să sune ciudat… dar mi-a stat mintea în loc asupra acestor gânduri chiar când goneam cu 340 CP pe circuit. Într-o secundă mi-am dat seama că am început să scriu despre oameni și mașini pe timpul motoarelor diesel fără turbo, iar ce urmează în față pare deopotrivă exaltant și înfricoșător: mașini electrice, mașini autonome, siguranță fără precedent. Îar între acest trecut oarecum romantic și viitorul SF nu ne rămâne decât prezentul. Un prezent (încă) marcat de sunetele și mirosurile speciale ale automobilelor extra-performante pe combustie. Toate acestea sunt efemere. Vor dispărea. Dar sunt greu de uitat pentru cine a avut ocazia să le guste.


SPORT

Nick Kyrgios
Foto: atpworldtour.com/ Getty

Nick Kyrgios lovește din nou - Părerea australianului despre Roland Garros: "E de rahat în comparație cu Wimbledon"

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Luni, 20 Mai 2019 Sport | Tenis
Tenismenul australian Nick Kyrgios, locul 36 ATP, a avut un nou "derapaj", afirmând despre Roland Garros că este un turneu de rahat, informează express.co.uk.


Bancul zilei

Bancul zilei: Ziua fericită

de S.A. HotNews.ro
Tatăl ginerelui:

-Fiule, hai să facem o poză, ca să-ți amintești de una din zilele fericite ale vieții tale!


LIFE

faze tari
Foto: Colaj foto

Faze tari: Pagina de Facebook a unei filiale PSD are ca site oficial cel mai cunoscut portal cu filme pentru adulți din lume; A furat zeci de mii de euro dintr-o patiserie, dar a fost obligată să dea înapoi doar 11; S-au întâlnit după 20 de ani și au făcut nuntă ca în serial

de Cristina Filip HotNews.ro
Părinții unui nou-născut au uitat bebelușul într-un taxi. Doi cetățeni germani din...

Cum arată modelul care și-a luat revanșa, după ani întregi de jigniri. „Oamenii mă evitau”. O femeie în vârstă de 24 de ani din Brimingham a fost...
utile
Foto: Colaj foto

Utile: Cum scapi de dependența de telefonul mobil în 7 zile; Ce alimente cauzează respirația urât mirositoare; De ce gripa și răceala nu se tratează cu antibiotice

de Cristina Filip HotNews.ro
Trei boli pe care le ascunde căscatul frecvent. Căscatul poate fi un semn al...

Pediatru: „O durere de cap persistentă nu trebuie neglijată“. Durerea de cap în rândul copiilor este...
vedete
Foto: Colaj foto

​Caru' cu vedete: ​Game of Thrones a ajuns la final. Ce mesaje de adio emoționante au transmis protagoniștii; Tudor Chirilă s-a enervat și a oprit un spectacol la Arad; Câți bani a primit Brigitte Năstase la Ferma

de Cristina Filip HotNews.ro
Scarlett Johansson s-a logodit. Fericitul este nimeni altul decât...

Diana Bișinicu are probleme de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu...
angajati
Foto: commons.wikimedia.org

Ce își doresc românii de la un loc de muncă: Salariu, la timp și colegi de treabă

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Procentul românilor din mediul urban care se declară mulțumiți de locul lor de muncă este în creștere: de la 55% în 2016 la 61% în 2019, potrivit unui studiu recent. Creșterea satisfacției la locul de muncă este și mai vizibilă pe segmentul de tineri între 18 și 23 de ani (77% anul acesta, versus 60% în 2016), cât și pe segmentul 26-34 de ani (de la 58% în 2016 la 71% în 2019).


ESRI

Intalniri on-line

Top 10 articole cele mai ...


Cine evită sexul și de ce
Durerea în timpul sexului și libidoul scăzut sunt probleme majore.
„Am un copil prea cuminte”. Cum îl ajuți ca mamă
Pentru că e un copil prea cuminte îmi și fac griji pentru el
citeste mai multe articole din SmartWoman
Life
Bancul zilei: Cel mai bun prieten al omului
Ivan vine acasă, afumat bine. Nevasta: – Ce faci, Ivane, iar vii acasă beat? Ivan: – Numai trei beri am băut! Întreabă-l și pe Aliosa (câinele).
Bancul zilei: După beție
Ora 4 dimineață. Ivan se întoarce acasă, beat mort. “Am dat de dracu’, să vezi ce scandal o să-mi facă. Ia să-mi fac un suc de lămâie să mai iasă duhoarea de băutură.”
Bancul zilei: Pe canapea la psihiatru
- Medicul meu a insistat să trec pe la dumneavoastră, spuse pacientul către psihiatru. Dumnezeu știe de ce, căci eu am o căsnicie fericită, o slujba sigură, mulți prieteni, n-am griji...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version