Coronavirus
Foto: Pixabay.com

VIDEO Primul caz de infecție cu coronavirus, confirmat oficial în România: Un bărbat din Gorj ce a intrat în contact cu italianul care a vizitat recent țara noastră

de Alina Neagu HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Sanatate
Primul caz de infecție cu coronavirus de pe teritoriul României a fost confirmat oficial în această seară, a declarat Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, pentru HotNews.ro. Este vorba despre un bărbat din județul Gorj, ce a intrat în contact cu italianul diagnosticat cu coronavirus care a vizitat recent România. Bărbatul din Gorj a fost izolat și va fi transportat la Institutul Matei Balș din București, unde va fi tratat. El va ajunge la București în circa 4-5 ore, spune Raed Arafat. Starea bărbatului nu este gravă în acest moment.
  • Autoritățile încearcă acum să stabilească toate persoanele cu care a intrat în contact în ultima perioadă bărbatul diagnosticat cu infecție cu coronavirus, pentru a le testa și izola, dacă va fi cazul.
  • 33 de teste ale unor persoane din zona unde a fost confirmat primul caz al unui român infectat cu coronavirus sunt în lucru în acest moment.
Subiectele zilei in presa occidentala
Foto: sxc.hu

​Financial report: Coronavirusul și munca de acasă. A fost confirmat primul caz în Grecia. Cât va mai dura epidemia din Italia?

de Dan Popa HotNews.ro
Financial Times: Coronavirusul și munca de acasă. Blocajele aduse de coronavirusul din China fac un studiu de caz fascinant asupra muncii la distanță la scară globală ● Șeful comerțului din UE crede că este pe cale să ajungă la un "mini-acord" cu SUA ● Kathimerini: A fost confirmat primul caz de coronavirus în Grecia. Este vorba despre o femeie de 38 de ani care a călătorit în nordul Italiei și care nu are alte probleme de sănătate. ● Il Giornale: Cât va mai dura epidemia de coronavirus din Italia?
Mihai Netea
Foto: Hotnews

Gravitatea infecțiilor cu Covid2019 este cam aceeași ca gravitatea unei gripe -Interviu cu cercetătorul Mihai Netea

de L.P. Contributors.ro
”Covid2019 nu este una dintre cele mai grave infecții, dar nu este nici una ușoară pentru că gripa în general este o infecție serioasă.Când a pătruns în populația umană, această infecție cu Covid2019, nici unul dintre noi nu aveam niciun fel de memorie imună cu astfel de infecție. Un număr mai mare de persoane este susceptibil să facă infecția, mai mare decât în cazul gripei. Aceasta, dintr-un singur motiv. Gripă avem de mulți ani, mulți dintre noi au făcut gripă deja și avem o anumită memorie imună care ne apără împotriva gripei. Dar gravitatea Covid19 nu este mai mare decât a unei gripe obișnuite”, spune cercetătorul Mihai Netea, unul dintre cercetătorii de top europeni in imunologie.
Transport medical
Foto: health.mil

UPDATE Românul cu coronavirus are 20 de ani și lucra la restaurantul italianului, susține primarul comunei Prigoria

de S.J. HotNews.ro
Românul infectat cu noul coronavirus are 20 de ani și locuiește cu bunicii în comuna Prigoria, județul Gorj. Tânărul lucrează la un restaurant unde patron este italianul internat la Rimini, a declarat, miercuri noaptea, primarul comunei, Iuliana Iliescu.


Dezinfectie
Foto: Twitter

LIVETEXT Primul caz de coronavirus din America Latină, confirmat în Brazilia / Coronavirusul ajunge și în Pakistan HARTĂ

de G.S. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Internațional
China și Coreea de Sud au raportat miercuri 500 de cazuri noi de coronavirus, inclusiv un prim caz de soldat american infectat, în condițiile în care Statele Unite avertizează că o pandemie este inevitabilă, iar epidemia din Italia se răspândește în mai multe țări europene, transmite Reuters. Dr. Anne Schuchat, director adjunct al Centrului pentru Prevenirea și Controlul bolilor din SUA a declarat că, deși riscul pe termen scurt este redus în SUA, actuala situație globală sugerează că o pandemie este probabilă: ”Nu este o chestiune de 'dacă'. Este o chestiune de 'când' și 'câți' oameni vor fi infectați”.
----------------
5:40 O femeie din Japonia a fost depistată pozitiv cu coronavirusul pentru a doua oară, la câteva săptămâni după recuperare. „Este posibil ca virusul să fie bifazic” - profesor.
5:07 Autoritățile chineze au anunțat 433 de noi contaminări cu coronavirusul Covid-19 și 29 de decese în cursul zilei de miercuri, cel mai mic număr din 28 ianuarie. Bilanțul total de la izbucnirea epidemiei a ajuns la 78 497 cazuri din care 2 744 au fost fatale.
04:02 Coreea de Sud a raportat 334 de noi cazuri, ducând total la 1595. În țara din sudul Peninsulei Coreene 12 persoane au decedat din cauza noului coronavirus
03:20: Vicepreședintele Mike Pence, numit responsabil cu răspunsul american la epidemie
01:46 Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns la 400 în Italia
23:03 Șapte noi cazuri confirmate în Bahrain, ridicând totalul la 33 de persoane infectate în țara din Golf
22:04 Primul caz de contaminare cu coronavirusul Covid-19 a fost confirmat în Norvegia, au anunțat oficialii responsabili cu sănătatea publică
Klaus Iohannis
Foto: Presidency.ro

Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Florin Cîțu / O nouă încercare de a forța anticipatele

de C.D. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Politic
Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe actualul ministru de Finanțe, Florin Cîțu. Nominalizarea lui Cîțu este o nouă încercare de a forța alegerile anticipate, având în vedere că este aproape imposibil ca acesta să adune o majoritate în Parlament.
#YourEUright_Pachete de calatorie
Foto: #YourEUright

[P] De ce preferă tinerii români să-și achiziționeze online vacanțele?

de Smile Media
Aproape 60% dintre tinerii români optează pentru achiziționarea online a biletelor de avion și cazare, principalele motive fiind timpul redus pentru rezervarea online, descrierea detaliată a ofertelor de vacanță pe site, primirea datelor de călătorie in format electronic și încrederea sporită în plățile online securizate. Cu toate acestea, doar o treime dintre aceștia sunt informați despre drepturile pe care le au în calitate de consumator european legate de pachetele de călătorie, potrivit unui studiu recent realizat de Kantar Public pentru Comisia Europeană.
Inspiroo
Foto: Inspiroo
Articol susținut de Factory by Raiffeisen Bank

Inspiroo - parcul din natură în care pasiunile tale inspiră aer curat

de Ariana Lazurca Smile Media
Miercuri, 26 Feb 2020
Ce poți să faci într-o zonă înconjurată de cea mai mare pădure seculară din Europa, pe care măsurătorile o califică ca fiind una dintre localitățile cu cel mai pur aer din țara noastră? O stațiune pentru aer. Deși pe majoritatea dintre noi cuvântul stațiune ne duce cu gândul la balnear, unde sursa curativă este nămolul sau apa, Inspiroo nu e despre asta. Parcul pune accent pe pasiunile tale și te încurajează să le pui în aplicare într-un loc în care plămânii ți se umplu cu aer curat.
Superbrands 2020
Foto: Superbrands

webPR: Superbrands România celebrează 15 ani de promovare a excelenței în branding

de Smile Media
  • ​31 de branduri laureate la Gala aniversară Superbrands "Imagine: The Art of Building Brands"
  • FAN Courier, desemnat Superbrandul anului
  • Visa, Netflix și Dedeman, câștigătorii categoriilor Încredere, Dinamism și Leadership
Superbrands România aniversează 15 ani de activitate în evaluarea și promovarea culturii de branding, prin Gala Superbrands, evenimentul de referință, care premiază branduri cu statut de Superbrand în piața locală. Intitulată simbolic "Imagine: The Art of Building Brands", Gala, ajunsă acum la a IX - a ediție, are o dublă însemnătate: acordarea de trofee unor branduri desemnate Superbrands, prin jurizarea și cercetarea de piață, derulate pe tot parcursul anului 2019, precum și lansarea celei de a noua cărți Superbrands pentru România.
Monica Țariuc
Foto: Deloitte Romania
Dosare Juridice - Fiscalitate

Dragostea durează cinci ani

de Monica Țariuc Deloitte Romania
Se spune că o relație reușită se bazează în principal pe transparență și comunicare, căci așa se câștigă încrederea. Alte studii constată că un secret este menținerea unei „iluzii pozitive” - admirația există atâta vreme cât găsim lucruri de apreciat și ne gândim pozitiv unul la celălalt.
Adrian Streinu Cercel
Foto: AGERPRES

Unde pot fi tratați pacienții cu coronavirus? Primele 10 cazuri, în eventualitatea în care se vor înregistra atâtea, vor ajunge la Institutul Balș, care are toate capacitățile să îi trateze

de Alina Neagu HotNews.ro
Autoritățile au anunțat încă de acum câteva săptămâni că primii 10 pacienți români diagnosticați cu coronavirus (în eventualitatea în care se vor înregistra atâtea cazuri în țara noastră) vor fi tratați la Institutul Matei Balș din București, cel mai mare spital de boli infecțioase din România, și au subliniat că spitalul condus de Adrian Streinu Cercel are toate condițiile pentru a trata eventuali pacienți infectați cu coronavirus.
Italian
Foto: Stirile ProTV

Coronavirus în România Cine e italianul suspectat că a adus coronavirusul în țara noastră. Ce a făcut în județul Gorj, unde a fost confirmat primul caz din România

de S.J. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Esențial
Bărbatul de 71 de ani, cu reședința în orașul Cattolica (regiunea Emilia Romagna), a fost în țara noastră în perioada 18-22 februarie, unde le-a vizitat pe rudele soției sale, care este româncă, și a avut mai multe întâlniri de afaceri. El a ajuns în România pe aeroportul din Craiova, apoi a locuit în județul Gorj.
Florin Cîțu
Foto: Guvernul Romaniei

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat

de V.M. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Esențial
Florin Cîțu, actualul ministru interimar al Finanțelor, este premierul desemnat miercuri de președintele Klaus Iohannis să formeze noul guvern. Cîțu este lider al senatorilor liberali și unul dintre cei mai vocali politicieni anti-PSD. A fost economist sef al ING, unul dintre cei mai activi participanți la ceea ce presa a denumit atacul speculativ pe leu din 2008.
Nicolae Cinteza
Foto: AGERPRES

Cinteză, BNR:Verificăm 16-17 bănci care par a fi implicate într-o tranzacție destul de ciudată/E inițiată deja o acțiune penală la nivelul DIICOT

de Dan Popa HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Economie | Finanțe & Bănci
”În momentul de față facem verificări la 16-17 bănci care par a fi implicate într-o tranzacție destul de ciudată, tranzacție al cărei mecanism e detaliat într-o scrisoare trimisă de Florin Georgescu (prim-viceguvernatorul BNR-n.n.) către Asociația Română a Băncilor (scrisoare consultată de HotNews.ro-n.n.). E inițiată deja o acțiune penală la nivelul DIICOT și cel puțin una dintre aceste bănci pare a fi foarte implicată în a favoriza spălarea de bani. Operațiunile s-au făcut printr-o singură unitate și există suficiente indicii privind încălcarea legii”, a spus miercuri Nicolae Cinteză, directorul Direcției de Supraveghere din Banca Centrală la un eveniment organizat de Piața Financiară.
Subiectele zilei
Foto: Hotnews

​Subiectele zilei: Cât timp ar ajunge stocurile de alimente dacă România și-ar închide granițele; De ce l-a ales Iohannis premier pe Florin Cîțu; 13.000 de doze de vaccin au expirat în 2018, în grija Ministerului Sănătății

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Corespondență din Milano, de la trimisul special Libertatea. Interviu cu Giampiero Rossi, jurnalist Corriere della Sera, aflat în carantină pentru 14 zile: „Nu e ceva radioactiv. Nu e Cernobîl!”...

Corigenți la examenul european: „R. Moldova rămâne un stat cu probleme în aplicarea legii”...
Atac armat Milwaukee
Foto: Captura YouTube

VIDEO SUA: Atac armat în Milwaukee; cinci persoane au fost ucise

de S.J. HotNews.ro
Un individ înarmat a deschis focul în apropierea complexului Molson Coors din orașul american Milwaukee. „Mai multe” persoane au fost ucise, inclusiv atacatorul, a anunțat primarul orașului, informează CNN.

UPDATE Președintele Donald Trump a anunțat cinci persoane decedate în urma atacului
fakepath\dementa-digitala-cum-ne-tulbura-mintea-noile-tehnologii-cu-autograful-autorului
Foto: Hotnews
Recomandare de lectura

Dementa digitala. Cum ne tulbura mintea noile tehnologii

de A.V. HotNews.ro
Viata noastra depinde astazi atat de mult de noile tehnologii, incat am ajuns sa ne simtim pierduti fara calculator, internet si telefon inteligent. In fiecare zi o noua inventie vine sa ne faca munca mai usoara, preluand mai ales din efortul mental pe care ar trebui sa-l depunem. Care sunt insa efectele asupra creierului nostru? Asemenea unui muschi, acesta se atrofiaza cu cat este folosit mai putin. Numar limitat de exemplare cu autograful autorului!
Marcel Ciolacu
Foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

PSD se gândește să sesizeze din nou la CCR propunerea lui Iohannis de premier

de V.M. HotNews.ro
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, miercuri, că PSD va analiza posibilitatea unei noi sesizări la CCR după propunerea făcută de Klaus Iohannis, deoarece nu ar fi o propunere care să strângă o majoritate parlamentară.​

Mediastandard.ro: Reacțiile exagerate despre coronavirus ale presei, vizate de CNA: "Trebuie să aibă prioritate pozițiile oficiale comunicate"

de Mediastandard.ro
Consiliul Național al Audiovizualului a luat în vizor reacțiile alarmiste și exagerate ale presei, pe tema coronavirus. Televiziunilor și radiourilor de pe teritoriul României li s-a amintit că trebuie să trateze subiectul în mod serios, în încercarea de a informa publicul.
OUG achizitii publice
Foto: Hotnews

​DOCUMENT Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constituțională ordonanța de urgență care permite instituțiilor civile să facă achiziții IT în regim militar

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Avocatul Poporului a atacat miercuri la Curtea Constituțională ordonanța de urgență (OUG) 23/2020 privind achizițiile publice, unul din principalele motive fiind că Guvernul a reglementat aspecte ce țin de răspunderea disciplinară a magistraților care soluționează litigii în materia achizițiilor publice, fără a avea avizul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), așa cum HotNews.ro a scris în exclusivitate. Separat de criticile de constituționalitate, Avocatul Poporului subliniază și că prin acest act Executivul ar fi încălcat voința majoritară exprimată la Referendumul din 2019.
Uiguri in carantina
Foto: Captura YouTube

VIDEO Numeroși uiguri, plasați în carantină în China, nu au mâncare și medicamente / „Soția mea și copiii mei mor de foame. Vreți să mă omorâți? Omorâți-mă” (ONG)

de R.M. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Internațional
Măsurile draconice luate de China împotriva noului coronavirus provoacă grave penurii alimentare în regiunea Xinjiang, majoritar musulmană, a acuzat miercuri o organizație care apără drepturile uigurilor, potrivit AFP.
Donald Trump si Mike Pence
Foto: Wikimedia Commons

Coronavirus Trump: Riscul de răspândire în Statele Unite este foarte scăzut; Mike Pence, numit responsabil cu răspunsul american la epidemie

de S.J. HotNews.ro
„Riscul de răspândire a noului coronavirus în Statele Unite este foarte scăzut”, a declarat miercuri președintele american Donald Trump, salutând acțiunile guvernului său în lupta împotriva epidemiei cum sunt restricțiile privind călătoriile din China
Ianis Hagi
Foto: Twitter/ UEFA Europa League
Europa League

VIDEO Ianis Hagi, pasă superbă de gol și penalti ratat / Glasgow Rangers, în optimi (1-0 vs Braga)

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai activi jucători de pe teren în returul dintre Braga și Glasgow Rangers din 16-imile Europa League. Românul a creat o fază superbă în prima repriză, a ratat un penalti și a oferit pasa de gol pentru Ryan Kent. Scoțienii s-au impus cu 1-0 (4-2 la general) și s-au calificat în optimile competiției.
Eugen Teodorovici
Foto: Hotnews

Eugen Teodorovici, după ce Florin Cîțu a fost desemnat premier: O decizie batjocoritoare, o insultă la adresa românilor

de R.M. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Politic
O decizie batjocoritoare, o insultă, cea mai mare țeapă dată românilor de la Traian Băsescu încoace - sunt cuvintele folosite de fostul ministru PSD-ist al Finanțelor Eugen Teodorovici după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că îl desemnează pe Florin Cîțu pentru formarea noului Guvern.
cum-sa-devii-capitalist-cand-nu-ai-niciun-capital
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Cum sa devii capitalist cand nu ai niciun capital

de A.V. HotNews.ro
Ca sa te imbogatesti nu trebuie sa fii educat la scoli de elita, sa ai bani, sa fii creativ sau sa ai o idee. Nu trebuie decat sa vrei sa incalci niste reguli. E timpul sa uiti de sfaturile bunicului si sa devii un investitor modern, care vaneaza oportunitati, un antreprenor care obtine venituri din surse suplimentare.

Pacienti
Foto: Stirile ProTV

Știrile ProTV: Pacienți chinezi externați după ce s-au vindecat de coronavirus, testați din nou pozitiv

de Redactia Stirile ProTV
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Esențial
Circa 14% dintre pacienții din provincia chineză Guangzhou infectați cu noul coronavirus care s-au recuperat în urma bolii și au fost externați au avut din nou rezultat pozitiv la testele ulterioare, potrivit presei locale.
Accident pe autostrada
Foto: Digi24

​Noi schimbări RCA propuse în Senat, salutate de asigurători: Susținem introducerea unor tarife de referință, cu titlu informativ, la reparațiile auto / Transportatorii acuză un blat între politicieni și asigurători

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Asigurătorii susțin introducerea unui tarif de referință, cu titlu informativ, și nu impunerea unei plafonări a tarifelor aferente reparațiilor auto, a anunțat miercuri Uniunea Națională a Societăților de Asigurare (UNSAR), salutând modificările aduse cu o zi în urmă în Senat unui proiect de lege care vizează plafonarea tarifelor la reparațiile auto. Contactat de HotNews.ro, Vasile Ștefănescu, președintele Confederației transportatorilor auto (COTAR) susține că modificările nu sunt suficiente pentru a înlătura probleme pe care le-ar genera în piața RCA și acuză un blat între senatori și firmele de asigurări.
Donald Trump
Foto: White House

Șeful comerțului UE crede că este pe cale să ajungă la un „mini-acord” cu SUA

de S.J. HotNews.ro
Principalul negociator pe tema comerțului din UE speră să ajungă la un „mini-acord” cu SUA, el căutând astfel să mai reducă din tensiunile transatlantice înainte ca Washingtonul să-și continue planurile și să majoreze taxele punitive vizând sectorul aviatic al Europei.
Sudesh Amman
Foto: Captura YouTube

Schimbare de lege în Marea Britanie: teroriștii trebuie să execute două treimi din pedeapsă înainte să poată fi eliberați

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Internațional
Legea în Marea Britanie se schimbă iar teroriștii trebuie să execute două treimi din pedeapsă pentru a putea fi eliberați. Modificarea s-a produs în regim de urgență, cu doar câteva zile înainte ca mai mulți extremiști să fie eliberați, scrie Sky News.
Ludovic Orban și Klaus Iohannis
Foto: Presidency.ro

Marcel Ciolacu, după desemnarea lui Cîțu premier: Este evident că se dorește o criză politică / Lucrurile se complică și între Iohannis și Orban

de R.M. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Politic
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri că președintele Klaus Iohannis „a ales din nou calea crizei politice” după ce l-a desemnat premier pe Florin Cîțu.
ma-exaspereaza-cum-sa-intelegem-ce-se-petrece-in-creierul-copilului-intre-6-si-11-ani
Foto: Hotnews
Ghid practic

Cum sa intelegem ce se petrece in creierul copilului intre 6 si 11 ani

de A.V. HotNews.ro
A ignora ritmul de dezvoltare a copilului devine o sursa pentru numeroase conflicte, crize si pedepse inutile. Caci, daca nu stii ce se petrece in mintea si in corpul copilului tau, n-ai cum sa gasesti calea de mijloc intre "prea mult" si "prea putin" control parental.
Statul la Stat
Foto: Digi24.ro

Digi24: Statul la Stat. Institutul cu trei contracte și un director științific fără studii: Nu am facultate de business, dar îmi place enorm

de Digi24 Digi24.ro
Cercetarea este o preocupare umană admirabilă. E combustibilul progresului. Presupune curiozitatea aceea formidabilă care pornește din dorința de a îmbunătăți lumea. Sau măcar un crâmpei al ei. După ce terminăm de vorbit teoria, vine practica. Acolo unde întâlnim cercetătorii români din turism despre care industria turismului habar n-are.
Italian
Foto: Stirile ProTV

Stirile ProTV: Primele imagini cu italianul infectat cu coronavirus în România. Unde a fost filmat. VIDEO

de Stirile ProTV Stirile ProTV
S-a instalat panica în câteva localități din Gorj, după ce s-a aflat că cetățeanul italian infectat cu temutul coronavirus s-a plimbat pe acolo timp de câteva zile.
Boxeri
Foto: Digisport.ro

Digisport.ro: "În România mi se pare panică mai mare decât în Italia". Surpriză pe aeroportul Henri Coandă la revenirea sportivilor

de Digisport Digisport.ro
Pugilistul Robert Jitaru, întors din Italia, marți seara, de la pregătire alături de alți componenți ai lotului național de box, a declarat pe Aeroportul Henri Coandă, în mod surprinzător, că i s-a părut că panica față de infectarea cu coronavirus în România este mai mare decât în Italia!


Curtea Constitutionala germana
Foto: Bundesverfassungsgericht.de

Curtea Constituțională germană dă liber la eutanasie și sinuciderea asistată medical

de Dani Rockhoff HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Internațional
Curtea Constituțională Federală din Germania a declarat neconstituțională interdicția de sinucidere asistată medical. Verdictul a fost pronunțat miercuri, la Karlsruhe. „Există un drept la moarte autodeterminată”, a declarat președintele Curții, Andreas Voßkuhle. Aceasta include libertatea de a te sinucide și de a profita de oferte de la terți. Articolul 217 din dreptul penal german face acest lucru în mare măsură imposibil, lucru reclamat de bolnavi, medici și asistenții de suicid medical.
Bernie Sanders tine un discurs in timpul campaniei
Foto: Facebook

Bernie Sanders sugerează că va anula mutarea Ambasadei SUA la Ierusalim dacă devine președinte; Ministru israelian: „E șocant”

de S.J. HotNews.ro
Bernie Sanders, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat din SUA în scrutinul prezidențial, a declarat că, dacă va deveni președinte, ar putea muta din Ierusalim în Tel Aviv sediul Ambasadei americane în Israel, situație catalogată drept „șocantă” de Guvernul israelian
Orban, Turcan și Cîțu, în Parlament
Foto: Guvernul Romaniei

Ludovic ​Orban: Desemnarea lui Florin Cîțu pentru funcția de premier, conformă cu voința PNL

de V.M. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Politic
Decizia președintelui Klaus Iohannis de a-l desemna pe Florin Cîțu pentru funcția de prim-ministru este conformă cu voința PNL, a afirmat premierul interimar și lider al liberalilor Ludovic Orban, miercuri seară, într-o declarație de presă susținută alături de premierul desemnat, la Palatul Victoria.
Carnavalul de la Rio
Foto: Twitter

FOTO-VIDEO Jair Bolsonaro, ținta ironiilor la Carnavalul de la Rio

de S.J. HotNews.ro
Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost, miercuri, ținta multor glume pregătite de școlile de samba ce participă la ediția din 2020 a carnavalului de la Rio
Parada antisemită
Foto: Captura Twitter

O paradă antisemită organizată în Spania cu ofițeri naziști dansând stârnește controverse

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Internațional
Parada a fost organizată în Campo de Criptana, Castile-La Mancha, Spania. În cadrul acesteia, au participat mai mulți oameni costumați în ofițeri naziști, cu uniforme pline de sânge, cu arme în mâini sau prizonieri de lagăr cu pijamale în dungi, conform CNN.
Coronavirus
Foto: pixabay.com

Coronavirus: Ce se știe și ce nu se știe încă despre noua epidemie

de R.M. HotNews.ro
Rata de mortalitate, modul și nivelul de contagiune, perioada de incubație: în condițiile în care epidemia provocată de noul coronavirus se răspândește în lume numeroase aspecte rămân necunoscute în privința noii infecții. Iată mai jos un tablou al principalelor informații dar și necunoscute legate de Covid-19, realizat de AFP.
Coperta
Foto: Hotnews
Recomandare de lectura

Epoca intunecarii. Cum a distrus crestinismul lumea clasica

de A.V. HotNews.ro
Vreme indelungata, istoria distrugerilor provocate de fanatismul crestinilor din primele veacuri a fost ocultata cu buna-stiinta. Catherine Nixey ne spune aceasta poveste a nimicirii lumii clasice, intr-o carte care a starnit o furtuna de polemici.
Dacian Ciolos
Foto: Facebook

Dacian Cioloș: Desemnarea unui premier și alegerile anticipate - lucruri serioase ce nu trebuie tratate de niciun partid ca fiind o mascaradă

de V.M. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Politic
Președintele PLUS, Dacian Cioloș, afirmă, într-un mesaj postat miercuri seară pe Facebook, după desemnarea de către șeful statului a lui Florin Cîțu pentru funcția de premier, că „anticipatele rămân o prioritate” pentru partidul pe care îl conduce, dar, ca acestea să se întâmple, „trebuie tratate și pregătite cu responsabilitate de toată clasa politică”.
Comisia Europeana
Foto: Comisia Europeana
​DOCUMENT

Comisia Europeană: Corupția, problemă majoră pentru firme. Persistă îngrijorările față de sistemul de justiție din România, cât timp nu se iau decizii de corectare

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Comisia Europeană continuă să fie îngrijorată față de impactul negativ pe care l-au avut asupra sistemului de justiție din România modificările legislative și presiunile politice din anii 2017 și 2018 și în cea mai mare parte a anului 2019, atât timp cât actuala putere nu ia măsuri de corectare. Executivul european trage acest semnal de alarmă în raportul său privind Semestrul European, emis miercuri.
anunt OLX
Foto: Captura

Peste 1,2 milioane de români au încercat să se angajeze prin OLX anul trecut

de S.J. HotNews.ro
Numărul celor care și-au căutat în 2019 un loc de muncă prin intermediul platformei OLX a depășit 1,2 milioane, în creștere cu 25% față de 2018, potrivit unui comunicat emis, miercuri, de OLX, citat de Mediafax.

Euro confiscati de politie
Foto: Politia Romana

Mandat de arestare în lipsă pentru un manelist aflat în turneu în Austria, într-un caz cu euro falși

de S.J. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Esențial
Un cântăreț de manele din județul Hunedoara a fost arestat în lipsă pentru punere în circulație de euro falși. Dan Pitic le-a spus anchetatorilor, prin telefon, că se află în turneu în Germania și Austria.
Eugen Tomac
Foto: Facebook

Tomac: Vom discuta în partid dacă votăm guvernul Cîțu

de S.J. HotNews.ro
Președintele PMP, Eugen Tomac, a spus, miercuri seara, că o decizie privind votarea guvernului Cîțu va fi luată în urma unor discuții în partid, dar că regretă că președintele nu l-a desemnat premier pe Cristian Diaconescu, anunță Mediafax.
Hunor Kelemen
Foto: Facebook

Kelemen: UDMR va lua o decizie după ce va vedea lista miniștrilor și programul de guvernare

de S.J. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Esențial
UDMR va lua o decizie în privința susținerii Guvernului Cîțu după ce va vedea lista miniștrilor propuși și programul de guvernare, a declarat miercuri, liderul Uniunii, Kelemen Hunor
Virgil Paunescu, directorul OncoGen
Foto: Arhiva personala
​INTERVIU

Prima potențială metodă de producere a unui vaccin împotriva coronavirusului, dezvoltată de o echipă de cercetători din Timișoara

de Alina Neagu HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Sanatate
Prima potențială metodă de producere a unui vaccin împotriva temutului coronavirus din China a fost pusă pe hârtie de o echipă de cercetători români, la Timișoara. Țara noastră nu are în acest moment resurse să și fabrice un astfel de vaccin. Cercetătorii de la Centrul OncoGen din Timișoara au trimis însă potențiala metodă de producere a vaccinului către colegii lor din Europa și din Statele Unite, a explicat, într-un interviu acordat HotNews.ro, profesorul Virgil Păunescu, directorul Centrului OncoGen.
Comisia Europeană
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Raport de țară al CE: Fără corecția deficitelor și implementarea reformelor, convergența în privința nivelului de trai europen va suferi un pas înapoi

de F.B. HotNews.ro
În absența unor eforturi de reformă durabilă, creșterea deficitelor fiscale și de cont curent pun la risc sustenabilitatea creșterii economice a României, se arată într-un raport emis de Comisia Europeană.
Eurofighter Typhoon
Foto: Wikipedia

Avioane militare britanice, trimise să intercepteze un bombardier nuclear rus deasupra Mării Nordului

de S.J. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Internațional
Două avioane de vânătoare britanice au fost trimise, miercuri, să intercepteze un bombardier nuclear rus care s-a apropiat de coastele Marii Britanii. Două avioane militare de tip Typhoon au fost trimise pentru interceptarea unui bombardier nuclear rus Tupolev Tu-95 care se apropia de coastele Scoției, deasupra Mării Nordului.
Cristian Mihail Teodorescu
Foto: Arhiva personala
OPINIE

La groapa de gunoi cu Institutele Naționale de Cercetare! Trăiască UEFISCDI!

de Cristian Mihail Teodorescu Contributors.ro
Fraților! Victorieee… Am învins! S-au redus masiv anul acesta fondurile alocate Institutelor Naționale de Cercetare-Dezvoltare (INCD) prin Programul Nucleu. 337.777.250 lei alocați față de 493.464.000 lei previzionați anul trecut. Adică 68,5 %. Dacă se ia în considerare și inflația de peste 4 %, ajungem la sub 65 % în termeni reali. În condițiile acestea, unele INCD au fonduri alocate din Programul Nucleu sub 20 % din valoarea încasărilor din CDI pe anul precedent (se va ști mai clar în momentul în care se vor depune bilanțurile pe 2019), ceea ce contravine Art. 67(7) din celebra O. G. 57/2002, supranumită Legea Cercetării, cu adăugirile ulterioare.
Vaccin
Foto: Agerpres

Coronavirus: Zece sfaturi pentru elevi și profesori - Ministerul Educației

de A.O. HotNews.ro
Ministerul Educației și Cercetării lansează o campanie de informare pentru elevi și profesori pentru a se feri de infecția provocată de Covid-19 (coronavirus). Sfaturile sunt valabile pentru toți cetățenii români. Spălatul pe mâini de mai multe ori și curățarea suprafețelor cu dezinfectanți sunt esențiale.
Nicolae Cinteza, seful Supravegherii din Banca Centrala
Foto: Hotnews

Cinteză, BNR: Începând de ieri, verificăm băncile dacă au un plan de reacție la coronavirus/ Noi, la Banca Națională avem deja o echipă care analizează ce trebuie făcut

de Dan Popa HotNews.ro
”Colegii mei au primit ieri o dispoziție să ia la verificat fiecare bancă din punct de vedere al planului de continuitate al afacerilor (care stabilește scenarii de lucru în cazul apariției unor evenimente neprevăzute-n.red) să vedem dacă au trecut acolo riscul apariției unei pandemii. Unele au, iar altele poate că nu s-au gândit suficient de profund la asta. Noi, la Banca Națională am format deja o echipă care analizează ceea ce ar trebui să facem în eventualitatea apariției unor evenimente de genul acesta (coronavirusul-n.red) și în două trei zile vom avea trase concluziile”, a spus miercuri șeful supravegherii din BNR, Nicolae Cinteză la o conferință organizată de revista Piața Financiară.
Sediul NATO
Foto: Twitter/ Jens Stoltenberg

​NATO va continua să ofere susținere Ucrainei, inclusiv la nivel militar / Anexarea Crimeei, „ilegală”

de V.M. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Internațional
Alianța Nord-Atlantică va continua să ofere susținere Ucrainei, inclusiv la nivel militar, a declarat miercuri Christopher Duggan, director adjunct al Biroului de legătură al NATO de la Kiev, reiterând criticile referitoare la anexarea regiunii Crimeea de către Rusia, scrie Mediafax.
Batmobil Moscova
Foto: Captura YouTube

​​VIDEO Poliția din Moscova a ridicat o replică a mașinii lui Batman, găsită în centrul orașului

de V.M. HotNews.ro
Poliția din Moscova se laudă că a ridicat un „batmobil” găsit pe una din străzile capitalei ruse, scrie Mediafax. Replica mașinii care pare o combinație între vehicul sport și tanc nu încălcase nicio regulă de circulație, dar nu avea plăcuțe de înmatriculare.
Lesbos, Grecia
Foto: Captura YouTube

VIDEO Grevă generală în insulele grecești Lesbos, Chios și Samos împotriva taberelor de migranți / Preot: Suntem în vreme de război

de R.M. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Internațional
Insulele grecești Lesbos, Chios și Samos continuă miercuri greva generală pentru a protesta împotriva construcției de noi tabere pentru migranți, scrie AFP.
Coronavirus in Italia
Foto: Profimedia
INTERVIU

Ce spune instituția specializată a UE despre măsurile care trebuie luate împotriva coronavirusului

de Gabriel Bejan HotNews.ro
Instituția UE cea mai avizată în acest moment în combaterea răspândirii coronavirusului în Europa este Centrul European de Prevenire și Control a Bolilor (ECDC). Am adresat acestei agenții europene mai multe întrebări punctuale referitoare la măsurile care trebuie luate în România.
Dan Barna si Nicusor Dan
Foto: Agerpres

Barna: Candidatul USR-PLUS la Primăria Capitalei ar putea fi ales printr-o metodă mixtă, sondaj-alegeri primare

de D.D. HotNews.ro
Candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Capitalei ar putea fi stabilit printr-o metodă mixtă, sondaj-alegeri primare, a declarat președintele Uniunii Salvați România, Dan Barna, la RFI.
ministrul Marcel Bolos
Foto: Facebook

Fondurile europene viitoare: Ministerul vrea să mute bani de la cercetare la drumuri

de CZ HotNews.ro
​Ministrul interimar al Fondurilor Europene, Marcel Boloș, vrea să mute bani alocați de UE României de la cercetare și de la proiecte sociale către construcția de autostrăzi, din ciclul financiar 2021-2027. El crede că aceasta trebuie să negocieze președintele Iohannis în Consiliul European.
Daniel Florea, primarul Sectorului 5
Foto: Facebook

Primăria Sectorului 5 lansează o licitație de circa 1,2 miliarde de lei pentru reabilitarea a 350 de blocuri

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Cu 3 luni înainte de alegerile locale, primarul Sectorului 5, Daniel Florea, lansează licitația pentru încheierea unui acord-cadru în valoare de 1,17 miliarde lei pentru reabilitarea termică a 350 de blocuri. Data până la care se pot depune ofertele este 6 aprilie 2020. Primăria Sectorului 5 mai are în curs de atribuire două acorduri-cadru estimate la circa 1,8 miliarde lei pentru amenajarea spațiilor verzi și a spațiilor publice din sector.
Vaccin
Foto: pixabay.com

Avertismentul OMS: Gripa sezonieră ucide anual 60.000 de oameni în Europa, deși există un vaccin

de R.M. HotNews.ro
Gripa sezonieră omoară anual 60.000 de oameni în Europa, deși cetățenii europeni dispun de un vaccin pentru a se proteja, a subliniat miercuri directorul Organizației Mondiale a Sănătății pentru bătrânul continent, scrie AFP.
Aeroport
Foto: Hotnews

Te-ai întors în România dintr-o zonă afectată de coronavirus sau urmează să revii în țară? Ghidul complet cu pașii pe care trebuie să îi urmezi

de Alina Neagu HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Sanatate
Persoanele care intră în România după ce au călătorit în zone afectate de coronavirus trebuie să intre fie în carantină, în centrele speciale pregătite de autorități, fie să se izoleze voluntar la domiciliu. Care sunt însă criteriile pentru fiecare dintre cele două situații? Cine trebuie să intre în carantină instituționalizată și cine trebuie să se autoizoleze? Care sunt pașii care trebuie urmați? Vezi în articol un ghid complet.
Indexul Ignorantei ne plaseaza pe locul al doilea intre 32 de state
Foto: sxc.hu

Indexul Ignoranței: România e a doua țară în care se înregistrează percepțiile cele mai eronate (​studiu)

de Dan Popa HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Economie | Finanțe & Bănci
România e a doua țară în care s-au înregistrat percepțiile cele mai eronate, conform Indexului Ignoranței. Pentru 2020, Turcia primește premiul, puțin dorit, de țară cu cele mai puțin corecte percepții. Top 3 este completat de Spania. Brazilienii sunt populația cu estimările cele mai apropiate de realitate, urmați de sud-coreeni și olandezi. Cea de-a doua ediție a studiului ”Pericolele percepției” arată estimările eronate ale oamenilor din 32 de țări cu privire la proporția celor care mor din cauza bolilor, violenței, accidentelor sau din alte cauze.
Vaccin
Foto: pixabay.com

O firmă americană a produs deja primul vaccin contra coronavirusului. Acesta va fi testat în primă fază pe 25 de voluntari

de G.S. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Esențial
Firma americană de biotehnologie Moderna a trimis un lot de vaccin experimental contra coronavirusului către guvernul SUA la doar șase săptămâni după ce a început să lucreze la acest tratament de imunizare, transmite CNN.
Sedinta CSAT
Foto: Presidency.ro

Klaus Iohannis, după CSAT-ul dedicat coronavirusului: Nu există motive de panică / Plus un apel către mass-media: Informați corect și constant, dar de o manieră echilibrată și fără excese

de R.M. HotNews.ro
Consiliul Suprem de Apărare a Țării, reunit miercuri pentru a analiza situația generată de evoluția coronavirusului în Europa, a decis alocarea de către Guvern a resurselor financiare pentru achiziția de echipamente individuale de protecție. Totodată, Ministerul Sănătății va asigura personalul medical necesar în punctele de trecere a frontierei cu specialiști din direcțiile de sănătate publică, inclusiv prin detașare din alte județe și unități sanitare, a anunțat Klaus Iohannis, la finalul ședinței CSAT.
Catiusa Ivanov
Foto: Facebook
​OPINIE

Vinieta Oxigen, Firea, heirupismul și îngroparea unei măsuri bune

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Actualitate | Opinii
Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat marți că renunță la vinieta Oxigen și la restricțiile de acces în centrul orașului pentru mașinile poluante. Decizia a fost luată după ce a făcut în grabă, cu câteva luni înainte de alegeri, un sondaj în care bucureștenii au fost întrebați dacă doresc să fie taxați, iar aceștia au spus, logic, că nu.
Coronavirus
Foto: Pixnio.com

Ghid de recomandări pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu coronavirus / Situația actualizată a cazurilor de îmbolnăvire la nivel mondial - evoluția în ultimele 24 de ore

de I.H. HotNews.ro
Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a realizat un ghid care conține recomandările tuturor autorităților naționale cu responsabilități în domeniul prevenirii și limitării îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.
Monica Anisie și Victor Costache
Foto: Hotnews

Ministerul Educației revine asupra măsurilor speciale: plecările în străinătate sau în țară pot avea loc cu acordul părinților/ Sunt interzise numai în zonele de carantină

de A.O. HotNews.ro
După ce luni seara Ministerul Educației a transmis măsuri speciale pentru școli în contextul epidemiei de coronavirus, prin care cere anularea deplasărilor în străinătate și limitarea sau suspendarea conferințelor și excursiilor, după cum a scris HotNews, ministerul revine la o zi distanță asupra măsurilor și spune că organizarea activităților sau a excursiilor în străinătate sau în țară rămâne la decizia școlilor, cu acordul părinților sau al tutorilor legali. Într-o videoconferință cu inspectorii școlari generali, ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, le-a spus acestora că recomandarea privind limitarea/anularea pentru deplasările în străinătate se referă în mod special pentru zonele de carantină.
Mihai Sora
Foto: Mihai Sora / Facebook

Ironia lui Mihai Șora, în contextul panicii de coronavirus

de Redactia HotNews.ro
Filosoful Mihai Șora a postat pe Facebook un mesaj ironic în contextul panicii de coronavirus, care i-a determinat pe unii români să golească rafturile magazinelor.
Novak Djokovic, la Dubai
Foto: Twitter - Dubai Tennis Champs

VIDEO ATP Dubai: Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas și Gael Monfils, în sferturi / Benoit Paire, eliminat

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Principalii trei favoriți ai competiției ATP de la Dubai s-au calificat, miercuri, în sferturi. Alături de Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas și Gael Monfils, au mai trecut mai departe rușii Andrey Rublev (cap de serie nr. 6), respectiv Karen Khachanov (7). Francezul Benoit Paire (21 ATP/N.8) este cel mai bine clasat jucător care a părăsit competiția, după ce a pierdut în fața compatriotului Richard Gasquet.Alte titluri din Actualitate:

Primarul din Ditrău: Situația este pe cale să se normalizeze / O altă firmă din comună vrea să aducă între cinci și zece muncitori străini
Bistriceanu (PwC): Coronavirusul poate să contribuie la încetinirea economiei. Aceasta ar putea fi benefică pentru tranzacții
Arborii de pe Șoseaua Giurgiului, prinși între borduri sau betonați, au fost tăiați
Coronavirusul în Italia, de la blocarea zborurilor la carantină: greșelile făcute și lucruri de evitat
Senatorii au scos spitalele private din ultima ordonanță pe Sănătate a Guvernului Orban / Coplata amânată cinci ani
Coronavirus: un tratament folosit în mod curent împotriva malariei dă semne de eficiență


ECONOMIE

Drumul Expres Craiova - Pitesti pe tronsoane
Foto: Hotnews

​HARTĂ INTERACTIVĂ Drumul expres Craiova - Pitești: Interes mare din partea constructorilor din Turcia și din China pentru tronsoanele 3 și 4 / 400 de mil. euro pentru 64 de km

de Victor Cozmei HotNews.ro
Zeci de firme și asocieri au depus oferte pentru Tronsonul 4 (31,8 km) și Tronsonul 3 (21,75 km) al Drumului Expres Craiova-Pitești, mulți dintre constructori fiind din Turcia sau China, pe listă regăsindu-se cam aceleași nume care au depus oferte recent și pentru Autostrada A0 din jurul Capitalei. Cele două tronsoane cu o lungime totală de circa 64 de km au fost relicitate anul trecut și au o valoare estimată de aproape 400 de milioane de euro.
Dana Dima (Demetrian)
Foto: Hotnews

Trei lucruri de care e bine să ții cont atunci când vrei să iei un credit pentru casă, recomandate de un vicepreședinte de bancă

de Dan Popa HotNews.ro
Marți, 25 Feb 2020 Economie | Finanțe & Bănci
Rezumat: Înainte de a aplica pentru un credit ipotecar care ”te ține” 20-25 de ani, ia în calcul următoarele lucruri: încearcă să ai o disciplină financiară înainte de a te expune. Pune deoparte 3 sau 6 luni acei bani care ar reprezenta rata ca și când ai fi obținut creditul și vezi cum te descurci. Apoi, caută să ai întotdeauna o soluție de rezervă în caz că se întâmplă ceva rău în viața ta. A treia recomandare: fii atent la contract și folosește calea digitală cât mai mult pentru că acolo rămâne o urmă a ceea ce faci și discuți în relația cu banca. Recomandările vin de la Dana Dima, vicepreședinte Executiv Retail și Private Banking, Membru al Comitetului Executiv.
Imagine de la conferinta AAF de marti
Foto: Hotnews

De ce preferă românii să-și țină banii la saltea sau în depozite bancare, deși au alternative mult mai profitabile? ​Cinci răspunsuri la o singură întrebare

de Dan Popa HotNews.ro
Marți, 25 Feb 2020 Economie | Finanțe & Bănci
De ce ți-ai depune banii pe care îi ai în plus la bancă, de unde scoți mai puțini bani decât depui din cauza inflației și nu ai căuta să îți maximizezi valoarea economiilor tale? Aceasta a fost principala întrebare pe care administratorii fondurilor de investiții și-au pus-o marți într-o conferință în care au prezentat și un tabel (vezi mai jos) despre cât ți-ar putea aduce 150 de lei pe care îi pui deoparte în diferite instrumente financiare aflate la îndemână. Ceea ce oficialii Asociației Administratorilor de Fonduri par să nu știe este că profilul individual al românilor este predispus la consum, nu la economisire. Vorba aia, dă-i românului 100 de euro în plus la salariu, că el mai împrumută alți 900 de euro și își ia ultimul model de smartphone.


0-100.hotnews.ro

Renault Twingo Z.E. 2020
Foto: Renault

Renault Twingo Z.E. = Dacia electrică? Specificații și fotografii

de Adrian Mitrea 0-100.ro
Luni, 24 Feb 2020 Economie | Auto
Renault Twingo Z.E., versiunea 100% electrică a mașinii de oraș Twingo, a fost prezentată oficial, deocamdată online. Își va face debutul fizic la Salonul Auto de la Geneva (5-15 Martie), concomitent cu Dacia electrică - model care are mari șanse să fie, de fapt, un Renault Twingo Z.E. cu sigla Dacia. Din primele detalii știm că Twingo Z.E. va fi produs în Slovenia, în uzina Novo Mesto, ceea ce arată că prima Dacia electrică ar putea fi un automobil creat de francezi, fabricat de sloveni și vândut sub un brand cu origine românească. Twingo Z.E. are o baterie Litiu-ion cu o capacitate netă de 21,3 kWh și autonomie omologată 180 km (WLTP).


SPORT

Maria Sharapova
Foto: mariasharapova.com

Maria Sharapova și-a anunțat retragerea din tenis la 32 de ani

de A.I. HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2020 Sport | Tenis
Știrea zilei din sportul mondial vine din tenis: Maria Sharapova (373 WTA, în prezent) și-a anunțat retragerea din sportul alb, în contexul deselor accidentări pe care le-a suferit în ultima perioadă.
JO 2020, Tokyo
Foto: tokyo2020.org

​JO 2020: Organizatorii nu iau în calcul anularea competiției din cauza coronavirusului

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au indicat miercuri că nu iau în calcul anularea competiției, în condițiile în care guvernul japonez a cerut anularea sau reducerea amplorii evenimentelor sportive din următoarele săptămâni din cauza temerilor legate de extinderea coronavirusului, scrie AFP.


Bancul zilei

Bancul zilei: Olteanul aude de coronavirus

de S.J. HotNews.ro
Un oltean se întoarce de la spital, unde a auzit că un pacient a fost depistat cu coronavirus. Se întoarce înapoi în sat și se duce la gardul vecinului să-l întrebe:


REVISTA PRESEI

Caru`cu vedete
Foto: Colaj foto

Caru' cu vedete: Ricky Martin și Jwan Yosef, doi ani de iubire pătimașă; Imagini de senzație cu Daniela Crudu! Cum arată nasul rupt de iubitul croat al asistentei TV

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Liviu Vârciu va fi tătic pentru a treia oară. Iubita lui, Anda Călin, este însărcinată din nou...

Plácido Domingo a recunoscut că a hărțuit sexual mai multe femei: ce mesaj le-a transmis tenorul celor 27 de victime...
Faze tari
Foto: Colaj foto

Faze tari: Cele mai bine vândute produse Volkswagen sunt cârnații, nu mașinile; Cercetătorii au descoperit primul animal care nu respiră

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Imprimantă în loc de frigider: Carnea viitorului, tot mai aproape de realitate. Cât costă acum un kilogram de friptură printată...

Căștile care purifică aerul. Căștile dotate cu purificator de aer trezesc interesul britanicilor, un patent pentru un model care redă sunetul și combate efectele poluării fiind deja obținut la jumătatea anului 2019...
Utile
Foto: Colaj foto

Utile: De ce nu este sănătos să pui capacul invers la cratiță, când o depozitezi în frigider; Cinci beneficii terapeutice ale argilei

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Cum se manifestă pneumonia. Simptomele apar brusc...

Remedii pentru întărirea părului. Dacă observi că pierzi tot mai mult din podoapa ta capilară, nu te grăbi să apelezi la tratamente costisitoare...


ESRI

Intalniri on-line

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Olteanul aude de coronavirus
Un oltean se întoarce de la spital, unde a auzit că un pacient a fost depistat cu coronavirus. Se întoarce înapoi în sat și se duce la gardul vecinului să-l întrebe:
Bancul zilei: Alegeri bine gândite
Intră un tip într-un sex-shop și, după ce se tot învârte în jurul unei păpuși gonflabile vreo 15 minute, îl întreabă pe vânzător: – Când e fabricată ? Vânzătorul verifică în calculator și îi....
Bancul zilei: Azilul potrivit la bătrânețe
Itic si Strul se intilnesc la azilul de batrini.- Ma, Itic, ce cauti tu aici? Eu auzisem ca i-ai lasat asa de multi bani lu' fii-tu ca te-a bagat la azilul ala de lux, ce cauti aici, la azilul asta de stat?- Ma, Strul, am cerut sa fiu mutat aici.- Dar de ce? Nu era mai bine acolo?- Nu, ma, nu ma simteam bine de loc...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by