O cisterna incarcata cu aproximativ 30 de tone de motorina s-a rasturnat, miercuri seara, pe DN1, in apropierea localitatii Mandra din judetul Brasov, traficul in zona fiind blocat pe ambele sensuri, informeaza Mediafax.

Combustibilul din cisterna rasturnata pe DN 1 este transferat intr-un alt autovehicul, traficul in zona ramanand in continuare blocat, pe ambele sensuri. La locul accidentului au sosit doua echipaje de la ISU Fagaras, care au izolat zona, insa nu a existat pericolul producerii unei explozii.

"In momentul in care cisterna s-a rasturnat, a prins si un autoturism BMW parcat in zona, pe care l-a tarat aproximativ 20 de metri. Din fericire nu se afla nimeni in masina si nu s-au inregistrat victime. S-a lucrat la decuplarea bornelor ambelor masini si acum se procedeaza la transferul motorinei dintr-o cisterna in alta", a declarat Mircea Costachescu, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.

Accidentul s-a produs in jurul orei 17.40, dupa ce soferul cisternei a pierdut controlul volanului intr-o curba, pe carosabilul alunecos din cauza ploii.