Presedintele Romania, Traian Basescu, a anuntat ca va participa la meciul dintre Romania si Slovenia, ce va avea loc in aceasta seara pe stradionul Dan Paltinisanu din Timisoara. Seful statului va sosi in orasul de pe Bega cu avionul, in jurul orei 20.00.

Membrii administratiei timisene se pregatesc sa il intampine pe Basescu la aeroport. Presedintele Consiliului Judetean, Constantin Ostaficiuc, a afirmat pentru presa locala ca Basescu va merge direct la stadion, fara alte opriri pe traseu.

Microbistii sustin ca biletele sunt prea scumpe

Partida din aceasta seara este una destul de grea pentru tricolori, aceasta facand parte din calificarile pentru Campionatul European de fotbal. Antrenorul Victor Piturca a afirmat in presa ca meciul de la Timisoara este chiar mai greu decat cel din Cerje, de saptamana trecuta.

Pretul unui bilet de intrare pe stadion este considerat destul de piperat de catre microbistii timisoreni. Astfel, in tribuna centrala un bilet costa 100 de lei, iar in cea in oficiala 200 de lei.

Cu toate acestea, pana marti fusesera vandute deja 20.000 de bilete din cele 29.000. Bataia cea mai mare s-a dat pentru locurile la peluza, unde preturile sunt mai mici.