O tanara din localitatea valceana Govora ar putea ramane cu sechele pe viata dupa ce medicii i-au pus un diagnostic gresit. Mama adolescentei sustine ca doctorii i-au tratat copilul cu superficialitate, trimitand-o de la unul la altul si fara sa ii faca un control medical amanuntit. Acum fata risca sa ramana schioapa pentru tot restul vietii.

Copila, care este eleva a Liceului Teoretic Baile Govora, a fost lovita in curtea scolii de o masina condusa chiar de directoarea institutiei de invatamant si care nu avea permis de conducere. Salvarea a sosit abia dupa o ora, iar in momentul in care victima a ajuns la Spitalul Judetean, doctorii au plasat-o de la unul la altul.

Mai mult, mama fetei sustine ca medicul de la chirurgie infantila a spus sa faca o radiografie la bazin, dar nu i-a dat-o femeii nici pana acum.

Tanara a ramas schioapa

Accidentul s-a produs inainte de Paste, iar impotriva directoarei Maria Mecu procurorii au demarat o ancheta penala, in care aceasta este cercetata pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa si nerespectarea masurilor legale de protectia muncii la scoala respectiva.

Mama Alexandra Marinescu (16 ani) a declarat presei ca medicul la care a ajuns copila i-ar fi spus ca adolescenta nu are nimic si ca el nu prea are ce sa-i faca, in afara de calmante, ca trebuie sa stea imobilizata la pat, ca are o fractura cu deplasare.

Femeia sustine ca si-a luat fiica acasa de la spital deoarece conditiile din salon erau mizerabile, dar nu i-a spus nimeni ca fata are mai multe fracturi la bazin. Ulterior, dupa un alt control medical, un doctor i-a spus femeii ca Alexandra avea multiple fracturi si care s-au vindecat stramb, iar din aceasta cauza ea a ramas schioapa.