Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca Uniunea Social-Liberala va depune doar o motiune de cenzura impotriva Guvernului in aceasta sesiune parlamentara, el precizand si ca pe 25 martie e ziua fiicei sale si nu vrea sa faca politica atunci, relateaza Mediafax.

"O motiune de cenzura suta la suta vom depune in aceasta sesiune. Avem dreptul la o singura motiune de cenzura intr-o sesiune parlamentara. Impreuna cu Crin Antonescu, in cadrul USL, vom stabili momentul cel mai bun", a declarat Ponta, raspunzand unei intrebari.

In ceea ce priveste termenul avansat de Dan Voiculescu pentru suspendarea din functie a sefului statului, Victor Ponta a spus ca pe 25 martie este ziua fiicei sale, Irina, si ca in acea zi nu vrea sa faca politica.

"Cu asta cred ca am spus tot", a adaugat Victor Ponta.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Dan Voiculescu "este singura vulnerabilitate" a Uniunii Social-Liberale, formate din PSD, PNL si PC.

"Domnul Dan Voiculescu, din pacate, este singura vulnerabilitate a Uniunii Social-Liberale, iar nimic nu ii face mai bine lui Traian Basescu decat orice iesire publica a lui", a afirmat Ponta.

Ponta a mai spus ca PSD il va suspenda pe Traian Basescu din functie nu cand doreste Dan Voiculescu, ci cand seful statului incalca legea fundamentala.

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a avansat data de 25 martie ca posibila pentru suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu.