Daniel Tudorache, care a fost primar al Sectorului 1 din Capitală în perioada 2016-2020 și care a fost trimis în judecată în 2022 pentru trafic de influență și spălare a banilor în dosarul Diamantelor, a anunțat vineri că vrea să candideze pentru un nou mandat, deși coaliția PSD-PNL îl susține pe liberalul George Tuță.

Daniel TudoracheFoto: Agerpres
  • „Mâine, 27 aprilie, ora 13:00, la Biroul electoral din sectorul 1, îmi voi depune oficial candidatura pentru funcția de primar al acestui sector! Am promis cetățenilor că voi candida și o voi face!”, a anunțat Daniel Tudorache.

Daniel Tudorache promite să anuleze deciziile „halucinante luate de gruparea Clotilde”

  • „Promit că voi scoate sectorul 1 din mizeria și gunoaiele în care se sufocă sute de mii de români.
  • Promit că voi deratiza întreaga suprafață a sectorului și îmi asum responsabilitatea de a anula toate deciziile halucinante luate de gruparea Clotilde în ultimii ani!
  • Sloganul lansat de cetățenii sectorului 1, “Ne vrem primarul înapoi”, mă obligă și mă determină să lupt pentru asta!”, mai scris Tudorache pe Facebook.

Reamintim că, la începutul lunii martie 2022, Daniel Tudorache a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru complicitate la trafic de influenţă şi spălarea banilor, fiind plasat sub control judiciar pe cauţiune cu o valoare de 1.000.000 euro.

Citește și: