Un politist de frontiera din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Vaslui a fost prins baut la volan, luni seara, de politistii de la Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Vaslui in timp ce se intorcea de la serviciu, relateaza Agerpres.

Politistii sustin ca Sorin Lucian Croitoru conducea masina cu viteza, el fiind inregistrat de aparatul radar cu 103 kilometri/ora in localitatea Munteni de Jos, la 5 kilometri de orasul Vaslui.

In momentul in care a fost oprit de un echipaj de politie la intrarea in municipiul Vaslui si testat cu aparatul alcool test, a rezultat ca inainte de a se urca la volan consumase alcool.

"Conducatorul auto a fost depistat conducand pe raza localitatii Munteni de Jos cu 103 kilometri/ora. Un echipaj de politie l-a oprit la intrarea in municipiului Vaslui. In urma testarii cu aparatul etilotest a reiesit o alcoolemie de 0,72 alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care conducatorul auto a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat Iulian Munteanu, seful SPR Vaslui.

Sorin Lucian Croitoru are 42 de ani si lucreaza la IJPF Vaslui, sectorul Falciu de opt ani.