Un elev in varsta de 13 ani din localitatea buzoiana Calvini a fost prins marti de un echipaj mixt politie-jandarmerie in timp ce conducea un automobil furat, fiind si in stare de ebrietate, transmite Agerpres. Tanarul a fost prins in urma unei actiuni intitulata "Navodul". Saptamana trecuta, un baiat de 11 ani din comuna Scrioastea, judetul Teleorman, a lovit cu masina o femeie, dupa ce a luat din curtea locuintei autoturismul familiei si l-a condus pe o strada din localitate.

Agerpres a scris ca baiatul de 13 ani a furat autoturismul din comuna Cislau, a consumat bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan si a demarat spre localitatea de domiciliu.

Oprit de politisti si jandarmi in localitatea Patarlagele, elevul a fost testat cu aparatul 'Drager', etilotestul indicand o concentratie alcoolica de 0,19 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Minorul s-a ales cu dosar penal, cercetarile fiind continuate de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale.

Lunea trecuta, un baiat de 11 ani din comuna Scrioastea, judetul Teleorman, a lovit cu masina o femeie de 43 de ani, dupa ce a luat din curtea locuintei autoturismul familiei si l-a condus pe o strada din localitate, anunta Agerpres. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Teleorman, Adrian Ilicea, baiatul a pierdut controlul directiei de mers intr-o curba si, parasind carosabilul, a acrosat o femeie care se afla pe marginea drumului.

Femeia ranita in urma accidentului a fost transportata la spital, pentru ingrijiri.

Politia a anuntat ca a intocmit dosar penal in acest caz.