Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca incepand cu ora 11.30, in judetul Brasov, s-a luat masura devierii traficului rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor in zona statiunilor montane.

Politia Rutiera recomanda conducatorilor auto care pornesc din zona Bran-Moieciu sa circule pe DN73 Brasov - Pitesti, apoi autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, intrucat in Predeal, la intersectia DN73A (Rasnov - Predeal) cu DN1 traficul se desfasoara cu mare dificultate.

UPDATE Restrictiile de trafic impuse pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, au fost ridicate duminica, incepand cu ora 16.00, iar autovehiculele pot circula din nou pe drumul national, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Turistii care au petrecut sfarsitul de an in statiunile de pe Valea Prahovei s-au indreaptat in acest weekend catre Ploiesti si Bucuresti. Si sambata, Politia Rutiera a decis devierea circulatiei de pe pe Drumul National 1, incepand de la Brasov, pe DN 1 A, pe ruta Sacele - Cheia - Valenii de Munte, din cauza coloanelor de masini care s-au format intre Predeal si Comarnic.