Doua locuri de joaca din statiunea Mamaia au fost inchise, duminica, de reprezentantii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, iar societatile care le detin au fost sanctionate cu cate 10.000 de lei dupa ce au fost descoperite mai multe nereguli, printre care si lipsa autorizatiei de functionare, verificarile fiind facute dupa ce o fetita s-a accidentat la o trambulina, scrie News.ro.

Seful Comisiariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Horia Constantinescu, a declarat ca s-a sesizat dupa ce o fetita s-a accidentat usor la un loc de joaca din Mamaia si impreuna cu comisarii CJPC a facut verificari la respectiva zona de agrement, dar si la altele din statiune.

In urma verificarilor, doua locuri de joaca, printre care si cel unde s-a accidentat fetita, au fost inchise.

Echipele de control au descoperit probleme majore la locuri respective de agrement - unele instalatii electrice nu erau avizate, nu exista impamantenire si nici personal de supraveghere. Mai mult, nu exista autorizatie de functionare pentru niciunul din cele doua locuri de joaca. Societatile care detin respectivele locuri de agrement au fost amendate cu cate 10.000 de lei, reprezentantii CJPC urmand sa controleze si alte zone de agrement similare de pe litoral, a mai spus sursa citata.