Spectacolul 'Caramitru-Mălăele, câte-n lună şi în stele', un seducător duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri şi amintiri, va fi itinerat prin mai multe orase din tara.

Potrivit Agerpres, turneul demarează pe 24 octombrie la Bucureşti, după care pe 25 octombrie urmează un spectacol la Casa de cultură a Sindicatelor din Constanţa, pe 27 octombrie la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, pe 7 noiembrie la Teatrul Sică Alexandrescu din Craiova şi pe 9 noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea.

Mereu surprinzător, diferit şi de excepţie, spectacolul 'Caramitru-Mălăele, câte-n lună şi în stele' este un spectacol de improvizaţie, 'pentru că improvizaţia este, de fapt, starea de graţie a actorului', potrivit actorului Horaţiu Mălăele. Dialogul celor doi mari actori este completat de replicile muzicale ale violoncelistului Adrian Naidin.

În perioada 26-30 septembrie, spectacolul va putea fi văzut şi de românii din Canada, cei trei artişti urmând să îşi dea replica pe 27 septembrie la Montreal şi pe 29 septembrie la Toronto.

Bilete pentru show-urile din Bucureşti se găsesc la cinema Patria, Unirea Shopping Center, Teatrul Naţional Bucureşti, Sala Palatului şi online pe vreaubilet.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, bilete.ro sau în oficiile Poştei Române şi magazinele Inmedio şi Germanos semnalizate Bilete.ro.