Neogen SA a crescut de 20 de ori spatiul de hosting. Pentru prima oara in Romania, se ofera spatiu de 1 GB pentru sit si 1 GB pentru email.

Aceasta miscare urmeaza la cateva saptamani de la lansarea aceleiasi oferte de catre cele mai importante companii internationale din domeniu, Google si Yahoo.

"2GB spatiu de hosting a insemnat o provocare serioasa pentru departamentul tehnic si ca atare a dat nastere unei solutii de hosting care depaseste cu mult standardele existente pe piata din Romania in ceea ce priveste performanta, scalabilitatea si securitatea" declara Nagy Andras, IT Manager la Neogen SA.

Pachetul Hosting Business, la pretul de 12 euro/luna, se caracterizeaza, in principal, prin: spatiu 1 G pentru sit + 1 G pentru 1/100 adrese de email, subdomenii nelimitate, trafic nelimitat si email forward nelimitat.

Neogen ofera in plus, o perioada de 3 luni de free-trial. Alta optiune este pachetul Advanced, la 8 euro/luna, cu 750 MB inclusi. Celelalte pachete, inclusiv Hosting Basic, la 5 euro/luna, cu 200 MB, se afla mult sub preturile principalilor competitori. "Suntem constienti de faptul ca noua oferta Neogen va scoate de pe piata jucatorii mici care revindeau serviciile unor provideri din vest.

Pe de alta parte, suntem pregatiti sa achizitionam o parte din acesti jucatori mai mici, la pretul aproximativ de 50 de euro/client" afirma Calin Fusu, Director General Neogen S.A.