Fostul coleg de trupa a lui Marlyn Manson l-a dat in judecata pe rocker, acuzandu-l ca nu i-a platit cateva milioane de dolari si ca a cheltuit de unul singur banii castigati alaturi de colegii de trupa, informeaza examiner.com.

Stephen Bier - al carui nume de scena este Madonna Wayne Gacy - a declarat ca el, Manson si ceilalti colegi de trupa au semnat un contract in anul 1993, prin care era stabilit ca profiturile trupei sa fie impartite.

Bier ii acuza pe Manson si pe ceilalti membri ai formatiei in procesul intentat joi la Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles ca l-au inselat si l-au facut sa creada ca trupa nu castiga prea multi bani.

Bier si-a dat seama care sunt castigurile reale ale trupei in urma cu cativa ani cand a vazut cam cat cheltuie Manson. Stephen Bier sustine ca Manson ii datoreaza cel putin 20 milioane de dolari.

De asemenea, acesta il mai acuza pe rocker ca a cheltuit castigurile trupei in interes personal, platind din acestea tratamentul de dezintoxicare, organizarea unei galerii de arta in Los Angeles si inelul de logodna (in valoare de 450 de mii de dolari) pe care i l-a oferit lui Dita Von Teese.