Liz Hurley a fost aleasa vedeta cu cel mai frumos corp din lume, informeaza virginmedia.com. Clasamentul a fost realizat in urma voturilor a 5000 de cititoare ale revistei New Woman. Se pare ca artista se mentine intr-o forma excelenta datorita alimentatiei controlate.

La un moment dat, Liz Hurley a dezvaluit ca mananca bine doar o data pe zi si ca in rest mai ia cate o gustare, constand in stafide sau banane.

Editorul revistei New Woman, Helen Johnston a declarat: ”Liz Hurley este zvelta si are un corp bine proportionat. Are un trup perfect si aproape orice femeie si-ar dori sa arate la fel de bine ca ea. Totusi, nu orice femeie se poate obisnui cu gandul ca pentru a avea un corp armonios trebuie sa muncesti 24 de ore pe zi, trebuie sa ai o vointa de fier si sa mananci mai putin.”

Ocupanta locului doi, Victoria Beckham a fost des criticata in ultima perioada datorita faptului ca majoritatea persoanelor considera ca a cam exagerat cu dietele pentru slabit.

Referitor la aceasta, editorul New Woman, a spus: “Victoria Beckham este des criticata pentru ca este prea slaba, insa se pare ca femeile sunt “obsedate“ de trupul ei si nu le displace sa arate ca ea. Acest lucru reiese din numarul mare de voturi pe care l-a primit cantareata din partea cititoarelor.”

Top 10: Celebritati cu trupuri demne de invidiat

1. Liz Hurley

Liz Hurley a atras pentru prima data atentia publicului asupra trupului sau zvelt cand a purtat la un eveniment monden o rochie Versace. Artista isi mentine silueta datorita faptului ca ia doar o masa pe zi, iar in rest serveste gustari sarace in calorii.

2. Victoria Beckham

Victoria Beckham se pastreaza in forma datorita faptului ca are un metabolism bun, se alimenteaza sanatos si face din cand in cand sport.

3. Myleene Klass

Gimnastica si alimentatia regulata sanatoasa au ajutat-o pe Myleene sa ajunga sa aiba un trup de invidiat.

4. Kelly Brook

Kelly Brook are raportul talie-sold de 0.70588253, ceea ce, potrivit specialistilor de la University of Texas , inseamna ca are un corp perfect.

5. Kate Moss

Kate Moss, una dintre cele mai apreciate modele, s-a mai ingrasat putin de cand a aparut prima data pe podium, insa doar atat cat sa arate bine.

6. Kate Winslet

Cu toate ca exista anumite persoane care considera ca Winslet este putin cam plinuta, actrita are un corp bine proportionat si foarte atragator.

7. Cat Deeley

Cat Deeley este renumita pentru picioarele sale lungi si frumoase.

8. Jordan

Pe Jordan a costat-o o avere sa ajunga la marimea de bust dorita.

9. Sienna Miller

Sienna Miller a consumat vodca in loc de vin pentru a scapa de kilogramele in plus in momentul in care a trebuit sa slabeasca pentru a putea interpreta rolul lui Eddie Sedgewick in Factory Girl, motivand ca vodca are mai putine calorii.

10. Keira Knightley

Singurul lucru de care nu este multumita Keira la trupul ei sunt sanii. Artista a spus ca ea nu are “sani, ci pectorali”.

Galerie Foto: Top 10: Celebritati cu trupuri demne de invidiat