Incepand cu data de luni, cetatenii din Bucuresti si Ilfov vor putea sa-si aleaga ziua si ora la care sa depuna documentele in vederea inmatricularii/transcrierii vehiculelor si a preschimbarii permiselor de conducere, prin rezervare on-line, informeaza un comunicat al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Coada la Directia Permise din PiperaFoto: Facebook / Mircea Dunka

Pentru municipiul Bucuresti rezervarea se poate face accesand site-ul public al Institutiei Prefectului, www.prefecturabucuresti.ro, submeniul dedicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor.

Pentru jud. Ilfov rezervarea se poate face accesand site-ul public al Institutiei Prefectului, www.prefecturailfov.ro, submeniul dedicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor.

Potrivit sursei citate, procedura de rezervare este prezentata detaliat pe cele doua site-uri, iar cetatenii care detin o astfel de rezervare se pot prezenta doar la ghiseele dedicate in acest sens si marcate corespunzator.

Cei care nu aleg aceasta metoda pot depune documentele la celelalte ghisee doar in baza bonurilor de ordine.

Incepand de luni, la Directia Permise din Capitala se va lucra in doua schimburi, urmand ca numarul de angajati sa fie suplimentat cu 60, a anuntat vineri ministrul de Interne, Dragos Tudorache.

Programul de lucru va fi de la ora 7 dimineata pana la 9 seara, a continuat ministrul, adaugand ca cele 60 de posturi suplimentare vor fi asigurate din "rezerva ministrului de Interne", pentru a nu reduce numarul de politisti aflati pe strada.

Cozile de la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Pipera au tinut prima pagina a presei inca din vara acestui an.

La acest centru a fost filmat Calin Popescu Tariceanu intrand pe o usa din spate, pentru a evita coada imensa din fata centrului.

Vineri dimineata, aproximativ 300 de oameni asteaptau la cozile din Pipera.