Atentionarea cu cod galben de ninsoare emisa de meteorologi a expirat, insa autoritatile iau masuri pentru evitarea problemelor create de zapada cazuta. Circulatia se desfasoara in conditii de iarna in special in zonele montane si in Maramures. In Capitala, mai multe utilaje au imprastia material antiderapant in cursul noptii, dar mai sunt alei cu polei - in special cele din apropierea blocurilor.

Potrivit Agerpres, circulatia pe DN 67 D, care face legatura intre zonele montane ale judetelor Gorj, Mehedinti si Caras - Severin se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii viscolite, care depaseste pe alocuri 100 de centimetri.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca si in judetul Constanta se circula cu dificultate. Se imprastie material antiderapant insa poleiul de dovedeste extrem de periculos.

Politistii le recomanda soferilor care intalnesc polei pe drumurile nationale sa opreasca, daca este posibil, cat mai aproape de marginea drumului, sa puna in functiune luminile de avarie, sa anunte autoritatile la serviciul unic de urgenta 112 si sa isi continue traseul doar dupa ce au fost luate masuri pentru ca circulatia sa se desfasoare in conditii de siguranta.