Un schelet uman vechi de aproximativ 20 de ani a fost gasit, vineri, sub dusumeaua sediului Politiei Comunitare Sector 4, in timpul unor lucrari de reabilitare a cladirii, potrivit unor oficiali din Politia Capitalei citati de Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat ca la sediul Politiei Comunitare Sector 4, situat pe Aleea Ciceu, au mers politisti ai Serviciului Omoruri, procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si reprezentanti ai Institutului National de Medicina Legala.

Potrivit anchetatorilor, cladirea a fost preluata de aproximativ un an de catre Politia Locala Sector 4. Inainte sa ajunga in folosinta Politiei Locale, imobilul a fost ocupat de Directia de Asistenta Sociala Sector 4, care l-a folosit ca azil pentru batrani, centru de plasament pentru copii si adapost pentru oamenii strazii.

Politistii si procurorii au deschis un dosar pentru "moarte suspecta", iar cadavrul va fi expertizat de legisti, care vor incerca sa stabileasca exact care a fost cauza decesului.