Oficiile postale din Campina si din localitatile invecinate au inregistrat aproape 200 de reclamatii sosite din partea mamicilor lasate fara alocatia lunara pentru copiii lor. Este vorba, de fapt, despre suma de doua milioane de lei, atat cat acorda statul bebelusilor cu varste cuprinse intre zero si trei ani.

"Mi s-a explicat, de la Posta, ca la Directia Muncii s-a primit un nou soft pentru calculatoare care a dat peste cap baza de date. Adica nu mai corespund numele”, se plange Carmen Toma, una dintre mamicile ramase deocamdata fara bani. Directorul executiv al Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Prahova, Dumitru Militaru, spune ca reclamatia este neintemeiata.

“La noi nu a ajuns nicio reclamatie de acest fel, darmite 200. Au existat probleme, intr-adevar, cand s-a inlocuit softul, dar asta se intampla in luna ianuarie. De atunci toate lucrurile merg bine”, a mentionat directorul Militaru. El este contrazis, insa, de beneficiari, care spun ca nu este prima data cand li se intampla, din diverse motive, sa nu poata sa-si incaseze banii.