Dafora Medias a incheiat un contract pentru lucrari de infrastructura si suprastructura la complexul rezidential Perla Residence din Pipera, contract care marcheaza patrunderea pe piata de constructii din Bucuresti.

Dafora desfasoara in acest moment lucrari importante, pe sectorul constructii, in Sibiu, Sighisoara, Medias si Bucuresti, potrivit informatiilor afisate pe site-ul companiei. Contractul pentru lucrarile din cadrul complexului rezidential bucurestean este in valoare de peste 3 milioane de euro, potrivit Ziarului Financiar.

Cartierul rezidential Perla Residence cuprinde blocuri si vile, precum si un club. Lucrarile de infrastructura si suprastructura au inceput deja si au ca termen de executie sfarsitul lui 2007.

In acest moment, potrivit datelor companiei, in afara proiectului din Bucuresti, Dafora Medias desfasoara lucrari la un hotel de 4 stele, in Sighisoara, la sediul administrativ al SNGN Romgaz SA Medias, precum si la cartierele rezidentiale, proiecte proprii, “Venus” din Medias si “Da Vinci”, din Sibiu.

Dafora mai are lucrari la "Sora Shopping Mall” din Targu Mures, un mall cu parcare subterana. Compania din Medias participa la proiectul de extindere si modernizare a aeroportului Sibiu, unde desfasoara lucrari la terminal, turn de control si alte cladiri tehnice.

Dafora, specializata in servicii de foraj petrol si gaze, si-a propus dublarea cifrei de afaceri pe partea de constructii, odata cu extinderea activitatii in ceea ce priveste lucrarile in sectorul confectiilor metalice si de infrastructura.