Duminica dupa amiaza, pe o terasa a unui elegant restaurant din Ramnicu Valcea, reporterii nostri au surprins un grup interesant ce servea pranzul.

Doamna Camelia Elena Iacovete, grefier la judecatoria Ramnicu Valcea, alaturi de o matusa, judecatoare la Curtea de Apel Pitesti discutau insufletit cu doamna Capraru, sefa juristilor de la SC URBAN SA insotita de sotul ei Adrian Capraru, seful Departamentului Juridic al Directiei Finantelor Publice Valcea si decanul Colegiului Consilierilor Juridici din Valcea.

Nu erau singuri ci insotiti de alte persoane cu functii in justitia argeseana. Intamplator sau nu la Curtea de Apel Pitesti societatea URBAN are opt dosare pe rol fiind in procese cu Primaria Ramnicului Si concurentul ROSAL Grup. Probabil tot intamplator Directia Finantelor se afla in conflict juridic cu SC Urban. Va lasam pe dumneavoastra sa trageti singuri concluziile.

Companionii de duminica trebuie sa stie insa ca avem fotografiate toate autoturismele cu care s-au deplasat la pensiunea respectiva precum si pe dansii in timp ce discutau. Vom reveni cu amanunte.