Preotul de la biserica „Sfintii Trei Ierarhi” din Urlati face reclama unei mari firme de asigurari si pensii private. Duminica trecuta, aproape de finalul slujbei, preotul paroh Ioan Arion a „amintit” enoriasilor de faptul ca Uniunea Europeana impune pensiile private. Tot el a venit si cu rezolvarea.

„La biserica veti gasi niste formulare pentru pensii private de la AIG. Dupa cum stiti, AIG este cea mai puternica firma de asigurari din lume. Nu e nicio pacaleala, precum FNI”, a spus preotul paroh. Unii enoriasi sustin ca sotia preotului lucreaza la firma de asigurari AIG. Contactat telefonic, preotul Ioan Arion a sustinut ca „nu facem decat sa informam lumea.

Multi oameni nu stiu ca daca nu-si vor alege cat mai rapid firma de pensii private vor risca sa piarda anumite beneficii. Orice preot trebuie sa-si informeze enoriasii...”. Tot el a mai spus ca a fost contactat de mai multe firme, printre care si AIG-ul.

„M-au contactat si mi-au propus sa le dau contul parohiei, si, in cazul in care oamenii isi fac pensii private la ei, sa ne lase ca donatie o parte din contributia acestora”, a mai precizat preotul. In ceea ce priveste locul de munca al sotiei, acesta ne-a declarat: „Sotia nu lucreaza. Vrea sa termine facultatea si sa predea la liceu la noi. Nu oblig pe nimeni sa-si faca la AIG, isi face cine vrea si unde vrea...”.