Gaz Metan Medias joaca o carte mare in meciul de miine, de la Pitesti, contra fostei prim divizionare. Chiar daca sezonul este abia la inceput, Pustai este convins ca punctele adunate in fata formatiilor cu care se lupta pentru promovare vor cintari greu in ecuatia promovarii. „Va fi foarte greu, pentru ca FC Arges are intentii clare de promovare.

Au o echipa buna si sint convins ca nu vor accepta sa piarda puncte pe propriul teren. Totusi, noi trebuie sa facem tot posibilul pentru a invinge. Un succes in aceasta deplasare ne-ar detasa de plutonul urmaritor, ceea ce ar fi foarte bine pentru noi. Sintem pe un trend crescator si cred ca ar trebui sa dovedim asta si-n meciul de la Pitesti", spune antrenorul gazistilor.

Atac versus aparare

Chiar daca FC Arges este echipa cu mai multa experienta, potrivit jucatorilor de pe Tirnava Mare, cel mai mare adversar al formatiei va fi tocmai propriile slabiciuni. Pina acum, gazistii au aratat o forma excelenta in avanposturi, fiind lideri cu 12 reusite, dar, in acelasi timp, apararea a fost deficitara, primind nu mai putin de 8 goluri. „Avem un atac foarte bun.

Cred ca, la aceasta ora, alcatuim cea mai buna linie mediana si de atac. In schimb, lipsa de concentrare ne-a costat scump si am primit opt goluri. Speram sa fim ajutati si de defensiva si sa nu mai primim gol, pentru ca in atac sint convins ca vom marca", spune Ciprian Prodan, golgheterul formatiei mediesene, cu 5 reusite.

Promisiunea capitanului

Menajat in ultimul meci, dupa ce a fost avertizat si cu un cartonas galben, capitanul Flavius Somfalean spera ca defensiva sa faca un meci fara greseala. Veteranul spune ca daca toata lumea va fi concentrata asa cum trebuie, rezultatul final trebuie sa fie favorabil gazistilor. „Trebuie sa fim mai concentrati ca la orice alt meci. Este o echipa foarte valoroasa si experimentata.

Trebuie sa muncim cu totii si sa aratam ca formam o echipa cu adevarat competitiva. Daca avem pretentii la promovare, avem mare nevoie de un rezultat bun. Trebuie sa invingem", spune Somfalean.

Dupa victorie

In runda cu numarul sase, dar din liga a treia, FC Sibiu va incerca sa obtina prima victorie din acest campionat. Elevii lui Marian Margarit spera sa dea lovitura in fata formatiei FC Arges II, echipa nou promovata in esalonul cu numarul trei. „Avem nevoie de o victorie, care sa-i descatuseze pe baieti.

Sint convins ca de aceasta data nu vom mai avea nici ghinioane si vom putea sa stringem si noi trei puncte in visterie. Daca vom obtine un rezultat pozitiv, avem dreptul de a spera la o continuare buna. Un nou rezultat negativ ne-ar aduce intr-o situatie destul de neplacuta", spune Cristi Marinescu, vicepresedintele formatiei sibiene.

Moral bun

In aceeasi etapa, FC Cisnadie va juca si ea pe propriul teren. Adversara formatiei pregatita de Jan Gavrila va fi Building Vinju Mare, cea care a invins, in prima etapa, pe FC Sibiu. Neinvinsi, atit pe propriul teren, cit si-n deplasare, jucatorii din Cisnadie spera sa obtina un nou succes, care sa-i urce in clasament.

Ultima reprezentanta a Sibiului in liga a treia, FC Atletic, va juca si ea pe propriul teren, dar la Medias, acolo unde va primi replica celor de la Turis Turnu Magurele.