Monitorul de Sibiu ia din nou initiativa si propune cititorilor sai un nou concurs interesant. De aceasta data, in colaborare cu baza sportiva Grail Sport. Peste doua saptamini, timp de un week-end, cea mai moderna baza sportiva va gazdui un puternic turneu de fotbal. Timp de trei zile, sportul rege va avea rolul de primadona.

„Pentru noi, intotdeauna spetcatorii si publicul reprezinta cel mai important barometru. Din cind in cind, cred, ca ar trebui sa ne intilnim cu totii si sa putem sa ne intrecem in cadrul unor competitii care au primul rol de relaxare, dar, in acelasi timp nu trebuie neglijat si spritul de concurenta.

Pret de trei zile am dori ca toti participantii sa uite de treburile cotidiene si sa se lupte pentru un trofeu interesant. Fie ca cei mai buni sa cistige", este cuvintul organizatorilor.

Cupa firmelor

La aceasta prima editie a turneului organizat de Monitorul de Sibiu si baza sportiva Grail Sport, competitia ce va fi intinsa pe durata a trei zile o sa fie dedicata exclusiv firmelor.

Chiar daca, initial, proiectul era pentru un campionat al echipelor de cartier sau al prietenilor obisnuiti sa joace saptamina de saptamina pe diverse terenuri, am decis ca runda inaugurala sa fie adresata firmelor. Sint invitate sa participe toate firmele doritoare, cu conditia ca membrii echipei, alcatuita din sapte jucatori de cimp, plus alte trei rezerve, sa fie angajate la respectiva firma.

O competitie care sa fie atit un prilej pentru fiecare firma in parte de a-si etala calitatile sportive ale angajatilor, cit si un team-building aparte.

Proiecte viitoare

Initiativa lansata de www.monitorulsb.ro si Grail Sport nu este decit un prim pas. Este un preambul pentru viitoarele competitii ce vor fi organizate in aceeasi formula. In cazul in care iarna nu-si va face aparitia mai repede decit este preconizat, vor mai urma si alte competitii destinate tuturor pasionatilor de fotbal.

„Pentru noi, acest parteneriat intre Monitorul si baza noastra sportiva este un pas inainte. Sportul este nu doar un moft, ci si o necesitate. Toata lumea trebuie sa stie ca a face miscare este foarte important. Tocmai de aceea ne-am gindit ca spiritul de competitie si utilul poate fi imbinat intr-un mod mai mult decit placut prin participarea la acest turneu", spune Lia Grail.

Teren de trei stele

Amenajat pe un spatiu suficient de mare, care permite chiar si parcarea masinilor in interiorul bazei, terenul este cotat la trei stele. Cu o dimensiune de 50 pe 25 de metri, terenul de fotbal este cel mai mare existent la aceasta ora in Sibiu. De asemenea, gazonul pe care se va juca este de ultima generatie. Este certificat chiar si de Federatia Internationala de Fotbal.

„Am vrut sa facem un teren de fotbal, la care sa iti fie drag sa vii. Practic, tot gazonul are o grosime de sase centimetri. Nu am lucrat decit cu materiale internationale, de ultima generatie.

Marea noutate este ca pe acest gazon, chiar daca aluneci, nu te julesti, pentru ca este de o calitate superioara celor care exista in acest moment pe piata", explica Sandu Benchea, administratorul bazei.

Standarde ridicate

Cupa Monitorul Grail Sport va fi un turneu de fotbal ce se va juca dupa cele mai ridicate standarde pentru un turneu de amatori. Pe linga condiitiile excelente de la baza sportiva, organizarea va fi impecabila. Desfasurata sub sloganul „Fair Play", cupa are asigurata si prezenta unor arbitri delegati din partea Comisiei Judetene de Arbitri.

Intilnirile vor avea loc atit in timpul zilei, cit si pe nocturna. Mai mult, la final, pe linga sampania si cupele destinate invingatorilor, campionii vor primi si un set complet de echipament Spalding.

Planuri mari

Pe linga terenul de fotbal, care este dotat si cu nocturna, proprietarii noi baze vor sa creeze un adevarat complex sportiv. In curind, vor sa amenajeze si un teren de tenis cu piciorul, precum si doua mese de tenis de masa.