Candidatul PDL pentru locul de deputat din Colegiul 1 din Capitala si-a serbat, duminica, ziua de nastere, la sediul sau de campanie din Sectorul 1, unde mai multi colegi din Organizatia de Tineret a partidului, printre care si Elena Basescu, i-au organizat o mica petrecere, relateaza Mediafax.

El declarat ca si-a petrecut ziua facand campanie in colegiu, in cursul diminetii, dupa care a mers la sediul de campanie, unde a descoperit ca membrii echipei sale de campanie si prietenii din Organizatia de Tineret au organizat o mica petrecere, cu tort si sampanie. La intalnire a fost prezenta si fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, europarlamentar, care i-a urat sa castige scrutinul din 17 ianuarie si l-a asigurat de sprijinul sau.

Honorius Prigoana, candidatul PDL pentru alegerile partiale care vor avea loc in 17 ianuarie in Colegiul 1 Bucuresti pentru Camera Deputatilor, a implinit duminica 23 de ani. Conform Constitutiei, candidatii trebuie sa fi implinit, pana in ziua alegerilor inclusiv, varsta de cel putin 23 de ani pentru a fi alesi in Camera Deputatilor.