"PSD a intrat pe directia fraudei, lucru la care ne asteptam", a declarat luni seara democrat-liberalul Radu Berceanu. "Ideea asta cu frauda este ca ideea cu mama pe pamant si tata in ceruri care sunt alaturi de mine in castigarea acestui mandat", a atacat Berceanu, amintind de discursul sustinut duminica seara de liderul PSD Mircea Geoana, imediat dupa aflarea exit-pollurilor ce il dadeau invingator.

Candidatul social-democrat la presedintie a declarat in urma cu o zi si ca va fi "ingaduitor cu fostul presedinte Traian Basescu". "Ma gandesc ca Traian Basescu va fi ingaduitor cu fostul candidat si ca partidul va fi ingaduitor cu fostul candidat", a replicat luni Radu Berceanu.

In ceea ce priveste planurile PD-L si ale presedintelui Traian Basescu, Berceanu a precizat ca "e bine sa ne linistim putin si sa analizam la rece toate variantele. (...) Nu trebuie sa ne agitam foarte tare, pentru ca putin calm este folositor in zilele astea". Intrebat cine va fi premier in noul cabinet, democrat-liberalul a declarat ca, "pana una alta, avem un premier care a aruncat prosopul". Liderii PD-L se intalnesc luni seara, la sediul de campanie al partidului.