Pare ca eventualul Guvern Croitoru nu are sanse de a gasi o majoritate. In lumea civilizata daca dupa negocieri nu ai majoritate nu te duci inainte bazandu-te pe tradare. De fapt la asta este impins, sau chiar el vrea, domnul Croitoru. La acceptarea unei eventuale treceri prin Parlament, asta e sloganul PDL, ca se vede la vot, cu ajutorul tradatorilor si a lichelelor.

Lichelismul este plaga clasei politice. Si e la fel de lichea cel care se foloseste de alta lichea. Nu exista diferente in privinta moralitatii.

PDL-ul cumpara parlamentari care dintr-o data devin buni desi ieri erau rai. Hrebenciuc este mai rau decat SIDA dar a fost sustinatorul Guvernului Boc. A pus din greu umarul la visul Presedintelui Basescu acum transformat in cosmar al Romaniei.

PNL-ul racnea impotriva "monstruoasei coalitii" acum o luna. Acum e aliat cu jumatate din ea. E unit in cuget si-n simtiri cu PSD de telul alungarii "dictatorului".

PSD-ul e la putere in orice conditii, cade in picioare indiferent de aliante, Ion Iliescu conduce ostilitatile si le conduce mai bine decat tot restul "clasei politice". Dupa 20 de ani Partidul Comunist si Securitatea sunt pe pozitii, neclintite.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.