La o varsta de doar cateva saptamani, Alexis Olympia Ohanian Jr. ar putea parea prea tanara pentru a fi o vedeta a retelelor sociale, insa micuta si-a facut deja debutul, relateazaHuffington Post.

Serena Williams si fiica eiFoto: instragram

Alexis, primul copil al Serenei Williams si al logodnicului ei, Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit, s-a nascut pe 1 septembrie. Ea si-a facut debutul pe Instagram miercuri, intr-o poza pe care mama ei a publicat-o pe retelele sociale. La putin timp dupa, fetita avea propriul cont de Instagram.

Desi a aparut de numai cateva zile, contul are deja peste 36000 de urmaritori si doua poze extrem de adorabile. In cea mai recenta poza publicata, Olympia Ohanian poarta o haina pe care scrie "Desteapta si puternica, precum mama".

Serena Williams a anuntat ca asteapta un copil in luna aprilie, prin intermediul unei poze publicate pe Snapchat, care o infatisa gravida, in a 20-a saptamana de sarcina.

In luna iunie a acestui an, Serena a declarat intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair ca planuia "sa castige la Wimbledon anul acesta". In ciuda faptului ca anul acesta nu va mai fi prezenta la nicio competitie, sportiva spera sa se intoarca anul viitor, in luna ianuarie. "Nu cred ca povestea mea s-a sfarsit", a precizat jucatoarea de tenis.