O agentie imobiliara din Chicago, SUA, da in judecata o fosta chiriasa si cere despagubiri de 50,000 de dolari pentru ca aceasta s-a plans pe Twitter de mucegaiul din apartamentul sau inchiriat. Compania Horizon i-a intentat proces Amandei Bonnen, luni, sustinand ca mesajul postat de aceasta era "fals si defaimator".

Mesajul a fost postat pe data de 12 mai pe contul lui Bonnen, @abonnen: "Cine spunea ca nu este bine sa dormi intr-un apartament cu mucegai? Compania Horizon crede ca este ok".

Reprezentantii agentiei sustin ca acuztiile facute de Amanda Bonnen sunt false, ca au fost facute cu rea intentie si ca mesajul vazut de "intreaga lume" a afectat reputatia companiei.

Jeffrey Michael, a carui familie se afla la conducerea companiei Horizon de mai bine de 25 de ani a declarat pentru Chicago Sun Times ca "Afirmatiile sunt evident false si intentia noastra este sa demonstram acest lucru".

Amanda s-a mutat din apartament intre timp, iar reprezentantii agentiei nu au avut nicio discutie cu Bonnen pe acest subiect si nici nu i-au cerut sa stearga mesajul de pe Twitter: "O vom da in judecata mai intai si vom pune intrebarile mai tarziu" a mai declarat Michael.

Agentia imobiliara Horizon inchiriaza 1,500 de apartamente in orasul Chicago si sustine ca a re o reputatie buna, pecare ar dori sa si-o pastreze asa.