Tanarul germano-iranian de 18 ani care a ucis vineri seara noua persoane intr-un centru comercial din Munchen s-a sinucis cu un glont in cap in fata politistilor, au informat sambata surse din fortele de securitate din capitala Bavariei (land in sudul Germaniei), transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Catre orele 18.30 GMT (21.30, ora Romaniei), o patrula de politie a dat de urma presupusului atacator care, fiind abordat de catre agenti, si-a scos pistolul, a tintit catre cap si a tras, a anuntat politia intr-un comunicat. Cand s-a intamplat acest lucru, atacatorul se afla la oarecare distanta de centrul comercial, unde deschisese focul cu circa doua ore si jumatate mai inainte.

Agenti in civil trasesera anterior in directia tanarului, in parcarea centrului comercial, insa acesta a scapat nevatamat si a reusit sa fuga.

Pana acum, politia anuntase doar ca atacatorul s-a sinucis si ca trupul sau neinsufletit a fost localizat la circa un kilometru de locul atacului, pe o strada adiacenta.