Barbatul impuscat marti de un politist dupa ce a atacat cu cutitul cel putin patru persoane in Massachusetts, dintre care doua au decedat ulterior, a murit la randul sau, a anuntat politia din acest stat din nord-estul SUA, potrivit AFP, citata de Agerpres.

Fortele de ordine au precizat pe Twitter ca s-au deplasat, impreuna cu politia din Taunton, intr-un centru comercial din oras pentru a raspunde la un "incident", inainte de a se referi mai tarziu la "o agresiune cu arma alba in centrul comercial Galleria din Taunton".

Intr-un comunicat difuzat dupa incident, politia statului a mentionat ca doua persoane au fost ranite cu arma alba in centrul comercial, iar alte doua intr-un locuinta din oras.

"Doua agresiuni cu cutitul s-au produs in centrul comercial dupa ce atacatorul a lovit cu masina vitrina unui magazin. Alte doua agresiuni cu cutitul au fost comise intr-o casa de pe Myrick street", a facut cunoscut politia din Massachusetts in raportul sau preliminar.

"Este posibil ca atacatorul sa fie implicat intr-un accident rutier care a avut loc mai devreme pe Myrick Street, inainte de producerea agresiunilor cu cutitul", a adaugat aceasta.

Incidentul a avut loc in jurul orelor 19.00 (23.00 GMT), mai scrie AFP.