Pe lângă rezoluții, luna ianuarie este despre energie pozitivă și schimbări. Așa că stilul tău vestimentar trebuie să fie pregătit să reflecte acest lucru. Perioada de după sărbătorile de iarnă, de reîntoarcere la birou, este prilejul cel mai bun de a-ți actualiza garderoba cu câțiva itemi esențiali pentru sezonul rece. Fie că mergi la birou, fie că ai planuri după program, ca să-ți ușurăm deciziile stilistice, venim cu câteva recomandări ce te vor ajuta să creezi outfituri trendy, dar care te vor face să te simți bine.

Stil business casualFoto: Zalando

Abordarea unui stil business casual îți asigură confort și, în același timp, este versatil, fiind ușor de adaptat la diferitele momente ale zilei. Poți construi o ținută sofisticată, dar suficient de funcțională pentru activitățile zilnice de la birou, pentru întâlnirile cu clienții, dar și pentru serile în oraș.

Mixul perfect între eleganță și comoditate

Știm că puloverele și tricotajele sunt must-have-urile sezonului, mai ales când temperaturile de afară devin neprietenoase. Pentru a transforma vibe-ul unei ținute, pe lângă texturi, poți opta pentru o culoare puternică. Tot ce trebuie să faci este să integrezi în outfiturile tale piese statement, precum acest pulover roșu, care îți va aduce garantat un plus de energie și optimism. Asortează-l cu niște pantaloni cu croi larg, care asigură confortul și libertatea de mișcare, dar îți vor oferi și un aer sofisticat și modern.

Null

Mango, pulover, 199,99 lei

Null

Abercrombie & Fitch, Pantaloni, 284,00 lei

Completează outfitul cu un palton călduros, care îți oferă protecție și căldură, în timp ce adaugă și o structură stylish ținutei tale. Pentru un look memorabil, optează pentru o pereche de încălțăminte statement, precum aceste botine cu toc, care să-ți fie prietene chiar și în cele mai reci zile. Alege și o geantă încăpătoare și vei fi gata să înfrunți provocările noului an.

Null

Bershka, Palton, 279,90 lei

Zign, Botine clasice, 433,00 lei

Accesorii must-have

Chiar dacă mergi la job sau la un eveniment, nu uita de accesorii! Alege-le pe cele care îmbină culori și texturi diferite, precum acest colier, care îți va scoate în evidență farmecul, curele cu accente metalice sau berete în nuanțe evergreen, care îți vor întregi ținuta și te vor ajuta să obții un look deosebit.

TWINSET, Curea, 272,00 lei

Fiorucci, Căciulă, 227,00 lei

Coccinelle, Geantă de mână, 995,00 lei

Maanesten, Colier, 266,00 lei

Pentru un look care să îți sublinieze perfect personalitatea, nu ezita să experimentezi cu diferite nuanțe și culori care să-ți pună în evidență trăsăturile.

Pe Zalando vei găsi mereu inspirație și o selecție variată de branduri, care te vor ajuta să te simți bine și să-ți pui în valoare frumusețea.

Articol susținut de Zalando