Raportul privind marsul de protest al politistilor din data de 24 septembrie, care a provocat scandalul in urma caruia Vasile Blaga a demisionat din functia de ministru de Interne, va fi finalizat in cursul zilei de miercuri, urmand sa ii fie prezentat sefului statului in sedinta de joi a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, a anuntat noul ministru al Administratiei si Internelor, Traian Igas, citat de Agerpres.

"Se va face o analiza. Cert e ca maine (joi - n.red.) vom discuta acest aspect. Raportul cu care vom merge la CSAT va fi gata pana maine", a explicat Traian Igas.

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti, prezentarea, de catre MAI, a unui raport referitor la marsul spontan si neautorizat, din 24 septembrie, de la Palatul Cotroceni, al celor 6.000 de sindicalisti politisti: 'Nu aveti nicio scuza si nicio scapare in a-mi prezenta in CSAT un raport asupra evenimentelor din 24 septembrie", a spus marti Traian Basescu, precizand ca, pana la prezentarea raportului in CSAT, va ramane in continuare fara asistenta politiei in circulatie si a reiterat ca Ministerul Administratiei si Internelor nu are nicio responsabilitate legata de securitatea presedintelui.

Sedinta CSAT este programata joi, la ora 13:00, la Palatul Cotroceni.