Prima infatisare in procesul fostului primar al Craiovei, Antonie Solomon, programata marti la Tribunalul Arges, a fost amanata.

Inceperea judecarii pe fond a fost amanata pentru 11 mai, in conditiile in care dosarul, aflat la Curtea de Apel pentru un recurs judecat în urms cu o zi, nu a putut fi trimis in timp util la Tribunalul Arges, anunta Agerpres.

Primarul Craiovei fusese retinut in 2 martie de procurorii DNA sub acuzatiile de luare de mita in forma continuata, fals intelectual si uz de fals. In data de 3 martie, Tribunalul Arges a emis pe numele lui Solomon un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Curtea de Apel Pitesti a respins pe 8 martie recursul inaintat de avocatii lui Solomon, fata de masura arestarii preventive dispusa de Tribunalul Arges.

In acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata, in stare de libertate, omul de afaceri pitestean Cornel Penescu, acuzat de dare de mita in forma continuata, fostul administrator al firmei PIC, Gheorghita Pieca, acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata si directorul magazinului PIC din Craiova, Dragos George Stancu, acuzat de dare de mita.