Mircea Badea a povestit, in emisiunea "In gura presei" de marti seara, ca a fost implicat luni noapte intr-un incident rutier cu o masina de paparazzi si cu directorul cotidianului la care lucrau acestia. El nu a dat numele publicatiei, dar a spus ca directorul acesteia este Viorel Sima. Sima conduce ziarul "Ziarul".

Badea a povestit ca, in momentul in care pleca de la televiziune, la sfarsitul emisiunii sale, a fost contactat de Mihai Gadea, realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Aflat la volan, acesta i-a spus ca era urmarit de mult timp de o masina si il ruga sa se intalneasca pentru a-i "prinde la stramtoare" pe urmaritori.

Acest lucru s-a petrecut in zona Rompexpo, unde Badea si Gadea au blocat masina urmaritorilor care, incercand sa scape, au lovit masina lui Badea. Acesta a povestit ca a sunat la 112 si in doua minute s-au prezentat la fata locului sase masini de politie.

In scurt timp, in fata ziaristilor sositi la locul incidentului, langa cele trei masini a oprit o alta, din care a coborit Viorel Sima, a povestit Badea, calificandu-l pe acesta drept un "gras tupeist". Sima este directorul ziarului "Ziarul". Urmaritorii s-au dovedit a fi paparazzi angajati de acest ziar, potrivit realizatorului de la Antena 3.

Incercand sa desluseasca motivele pentru care respectivii paparazzi ar fi incercat sa-l "intimideze" pe Mihai Gadea, Badea a facut legatura intre incidentul de luni noapte si faptul ca "Ziarul" a fost publicatia ce a "scos pe piata" filmul accidentului ministrului Transporturilor, Ludovic Orban.

Mircea Badea a precizat ca vrea sa intenteze proces penal "urmaritorilor", lucru pe care il considera dificil, deoarece trebuie "sa dovedeasca intentia" respectivilor de a face rau.