Hotnews.ro și Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) vă invită la o dezbatere cu tema Restricții pe piata muncii UE pentru români și bulgari. Evenimentul va avea loc vineri, 20 ianuarie a.c., începând cu orele 11.00, la sediul Centrului pentru Jurnalism Independent din Bd. Regina Elisabeta, nr.32, et.1 (Clădirea Federației Sindicatelor Libere din Învățământ).

Întâlnirea își propune să treacă în revistă poziţiile statelor europene, argumentele invocate de acestea, să estimeze consecințele deciziei unor state membre ale UE de a menține restrictiile pe piata muncii pentru muncitorii români până în 2014 şi să evalueze căile de acţiune la dispoziţia autorităților române în aceasta problemă.

Au fost invitati reprezentanti ai autoritatilor statului si societatii civile, precum si jurnalisti.

Întâlnirea este organizată în cadrul proiectului Parlamentor.ro, derulat de Hotnews.ro si CJI în perioada martie 2011 - februarie 2012 și co-finanțat de Parlamentul European. Programul își propune să implice publicul în dezbaterile relevante pe teme de maximă actualitate la Parlamentul European, în special din domeniul economic şi social, dând astfel cetățenilor ocazia de a interacţiona cu aleşii care ii reprezinta la Bruxelles şi Strasbourg .(Mai multe detalii despre proiect la http://www.parlamentor.ro/despre/proiect ).

Pentru informații suplimentare și confirmări vă rugăm să ne contactați la tel/fax: 021 311 1375, email: mihaela@cji.ro, persoană de contact Mihaela Danga.