Banca Romaneasca ofera in perioada Sarbatorilor de iarna un pachet de creditare format dintr-un credit de nevoi personale si un card de credit gratuit, potrivit unui comunicat al bancii remis HotNews.

Creditul de nevoi personale, denumit „creditul cu 10 pe linie” poate fi obtinut fara garantii, perioada de rambursare fiind de pana la 10 ani cu o limita de creditare este de pana la 10.000 de euro.

Cardul de credit este oferit cadou in cadrul pachetului de creditare, clientii beneficiind de un disponibil de pana la 5.000 de euro, fara. Cardul poate fi folosit atat pentru plati la comercianti, cat si pentru retrageri de numerar de la ATM-uri.

Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit brut de 24,6 milioane lei (6,95 milioane euro), in crestere cu 73% fata de perioada corespunzatoare a anului trecut si cu 51% fata de sfarsitul anului trecut. La finele lunii iunie a acestui an, banca detinea active nete in valoare de peste 820 milioane euro.