Oltchim isi continua seria de victorii chiar in fieful marii adversare, Rulmentul Brasov. Trupa lui Gheorghe Tadici s-a impus cu 27-21 si ramane neinvinsa in campionat dupa 17 etape, avand deja un avans de 6 puncte fata de principala adversara, echipa din Brasov. Pana la finalul campionatului mai sunt de disputat opt etape.

Principalele marcatoare pentru Oltchim au fost Elisei, 9 goluri si Maier, 8 in timp ce pentru Rulmentul Vintila a reusit 7 goluri iar Zavragiu si Neagu cate 4.

"Este o victorie mare, o victorie a valorii, obtinuta in conditiile in care noi am jucat in permanenta 7 contra 9 sau 10. Chiar si asa, Oltchimul si-a demonstrat valoarea. Nu pot spune ca Rulmentul a fost cel mai puternic adversar pe care l-am intalnit, pentru ca daca era asa nu era diferenta asta dintre noi. Am demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, ca suntem mai buni."

Gheorghe Tadici - antrenor Oltchim Ramnicu Valcea

"Felicit Oltchimul pentru victorie. Aceasta este pana la urma diferenta dintre echipa nationala si formatia de pe locul doi din campionat. Este vorba de prezent, reprezentat de Oltchim, si viitor, adica Rulmentul, o echipa mult mai tanara. Nu am ce sa le reprosez fetelor, pentru ca au facut tot ce au putut."

Mariana Tarca - antrenor Rulmentul Brasov